Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси за Prince of Рersia 4

Featured Replies

Четири уоктру-та!
  • Отговори 835
  • Прегледи 90,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-накрая и аз я изиграх. Поне така мисля. Сега съм пред дилема, да клъцна ли дърветата или да не ги клъцна. Ако ги отрежа пълен мрак ли ще настъпи отново, защото аз не искам да настъпва и затова пит

• Мога да поспоря с теб.Принца всъщност лъже Елика, че Фара е магаре - той всъщност търси жената (не съм идиот - пише го в някои сайтове).

• Това с DLC-то е адски селско. Прави се игра, реже се 10% от нея и цената си остава същата за крайния продукт. После даваш пари за нещо което го има на диска но е заключено. Genious.

Публикувани изображения

Очаква ни доста сериозно DLC за PoP

Можем да получим някое продължение под формата на DLC.

Планираното сваляемо съдържание за Prince of Persia няма да бъдe само някакви скинове или оръжия. По-скоро става дума за нова история и ново усещане. Дори се говори за евентуална предистория или продължение под формата на DLC.

Все пак дори и разработчиците да решат да пуснат сваляемо съдържание, то ще се появи най-рано следващата година, тъй като екипът в момента е зает с довършителни работи преди пуска на играта след две седмици.

Редактирано от mozaka (преглед на промените)

Дано да не ни разочарова и тази игра както нашумелите излезни игрички до момента :speak:sad.gif

POP винаги е било класика и винаги ще се играе, дано играта да има бая нива и да е с отворен край........

Аз ще си взема специалното издание за ПС3, не обикновеното.

Абе до колкото виждам няма да е еднообрзно,което е най-хубаво! :wors: :wors: :wors::P:) :)

Интересно, това го гледах преди ден и нещо. Айде още 10 дена и я имаме...имате. Аз ще и се порадвам доста по-късно, но по-добре от колкото никога. :beer:

O и скивайте тва

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Prince of Persia е златна

Prince of Persia - най-новата екшън-приключенска игра от създателите на Assassin's Creed - е златна и ще излезе на пазара за PC на 9 декември, една седмица след нейната премиера за конзоли. В нея главният герой ще се озове по средата на свирепа битка, разразила се между силите на светлината и мрака, между бог Ормазд и бог Ахриман - неговият зъл брат. Принцът на Персия става свидетел на унищожението на легендарното Дърво на живота - действие, което застрашава да погълне целия свят в мрак. Той ще трябва да си партнира с Елика - един мистериозен и смъртоносен спътник - за да се опита да заздрави света от покваряващото го зло.

Prince of Persia ще притежава неповторима "анимационна" визия, благодарение на т.нар. cell-shade ефект и освен това ще предложи огромен, отворен свят (вероятно подобен на Assassin's Creed), който ще можем да изследваме както си пожелаем.

Дано наистина да е златна!!!

Дано, но защо тогава я отложиха? Ако е златна им трябват максумум 5-7 дни за да я пуснат в продажба. Което означава, че или само конзолните версии са готови, или всъщност отлагането на PC версията е било един вид пазарен трик, който не виждам каква полза ще донесе на Ubi. Нещо в тая работа намирисва, но много скоро ще разберем какво.

Дано, но защо тогава я отложиха? Ако е златна им трябват максумум 5-7 дни за да я пуснат в продажба. Което означава, че или само конзолните версии са готови, или всъщност отлагането на PC версията е било един вид пазарен трик, който не виждам каква полза ще донесе на Ubi. Нещо в тая работа намирисва, но много скоро ще разберем какво.

Няма нищо случайно,приятелю.Както и хората,които се занимават с това не са случайни.Не е случаен и фактът,че това е вече практика.Не само с Prince of Persia.Виждаш,че това се случва и с всички нашумяли игри,които излизат напоследък.Хората си знаят работата. ;)

Няма нищо случайно,приятелю.Както и хората,които се занимават с това не са случайни.Не е случаен и фактът,че това е вече практика.Не само с Prince of Persia.Виждаш,че това се случва и с всички нашумяли игри,които излизат напоследък.Хората си знаят работата. ;)

Няма значение, важното е играта да стане ХИТ...............................

Няма значение, важното е играта да стане ХИТ...............................

Това не мисля, че е трудно. Ще се продаде в милиони ... ще бие игри като CoD, най-вериятно и Crysis ... Въпроса е дали после няма да има разочарование. Ще преглътна светкащите кръгчета, от които се лети, но ... едно по-голямо недуразумение в геймплея ще ме довърши.

We are performing site maintenance. Please be patient. <---Това ми изписва при опит да отворя линка :rolleyes:

Ми нямам идея.При мен се отваря :rolleyes:

Харесаха ми откъсите от играта , ама тея ми дрънкат през 3 сек. и то неща които вече предполагам всички знаем :huh:

Редактирано от akashi (преглед на промените)

Харисаха ми откъсите от иглата , ама тея ми дрънкат през 3 сек. и то неща които вече предполагам всички знаем :rolleyes:

Ми като ги питат защо да мълчат?Същото е като при Ф1.Някой си казал нещо защото го питали и вече всички срещу него.Но това е друга тема.

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1044412594

Геймърите, които направят предварителна заявка в някой от магазините от мрежата GameStop, пък ще могат да получат и костюм от Prince of Persia: The Sands of Time. За целта обаче те ще трябва да използват специалния код, който ще получат при покупката на играта.

games.bg

Prince of Persia - Video Review

http://xbox360.ign.com/articles/934/934014p1.html

Играта ще цепи мрака, едно ново начало на една нова трилогия!!!

Оценката в IGN за играта е 9.3/10 ....................................

Редактирано от mozaka (преглед на промените)

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1044412594

Геймърите, които направят предварителна заявка в някой от магазините от мрежата GameStop, пък ще могат да получат и костюм от Prince of Persia: The Sands of Time. За целта обаче те ще трябва да използват специалния код, който ще получат при покупката на играта.

games.bg

Prince of Persia - Video Review

http://xbox360.ign.com/articles/934/934014p1.html

Играта ще цепи мрака, едно ново начало на една нова трилогия!!!

Оценката в IGN за играта е 9.3/10 ....................................

Mайкоооо... Сега гледах това второто и направо... Това ще са най-дългите три дена през живота ми...!

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Игрално превю на Prince of Persia

Поиграхме малко с новия принц, за да видим как бяга по стените, оттласква се от въоръжените си врагове и си взаимодейства с мистериозната дама.

След като рекламния клип на новата Prince of Persia игра на Ubisoft се появи за първи път през миналата година, имахме много възможности да се радваме на красивия и художествен стил. Гледали сме как принца и неговата прекрасна спътница Елика безстрашно преминават през покварени градове и скални каньони, но едва днес по време на токийското гейм шоу 2008 имахме възможност сами да поиграем. Преминавайки през встъпителното ниво постепенно бяхме запознавани с новите умения на принца и скоро вече можехме да преминаваме по големите вертикални стени и с лекота да убиваме врагове. Системата за управление тук изглежда много по-добра от предишните игри от поредицата и така с лекота можете да правите яки скокове и вълнуващи, напрегнати битки.

Играта стартира с принца, който се шматка безцелно в една пясъчна пустиня, викайки напразно името "Фара". Макар че играта е отделна от предните игри от поредицата, все пак може да се сетите, че Фара бе името на женската спътница на принца в предната трилогия Prince of Persia (обаче всичко се оказва една шега на сценаристите, защото скоро ще разберете, че Фара всъщност е магарето на принца, на гърба на което е натоварено съкровище). Почти ослепял от пясъчна буря принца се плъзга в една цепнатина и започва неговото приключение. Всеки от различните скокове на принца се прави само с едно натискане на бутона, дали той ще скача над пропаст или ще се катери по стена. За да преминете през по-широките дупки отново можете да засилите принца. Докато в предните игри се налагаше да натискате някой от спусъците, за да задействате това му умение, сега просто натискате бутона за скок, за да започне да бяга, след което успява да скочи точно на време.

След като се поразходихме из каньона, изведнъж принца се изправя пред бъдещата си спътница - Елика, която скача от висока площадка и се приземява върху него - това се казва запознаване! Преди принца да успее да се осъзнае, тя скача на крака и напада мъжете, които я преследват. Като човек, който няма да остави девойка в беда, галантният принц и се притича на помощ и се изправя пред нападателите и. В духа на простата схема на управление, всички атаки с меча също се изпълняват с едни бутон. Докато се биехме в няколко последователни битки, успяхме да забележим, че няколкократното натискане на бутона за меча води до комбота, а ако натискаме от време на време и бутона за скок, то принца изпълнява много по-атрактивни атаки с подскоци.

Самите комбинации от удари не са особено дълги, а няколко от тях са напълно достатъчни, за да се справим с относително слабите врагове, но и да не беше така не би ни ядосало, защото анимациите са просто прекрасни. Докато продължавахме напред в това ниво се научихме как да използваме ръкавицата на принца. С нейна помощ можете лесно да се спускате по стена, а също така да сграбчвате и държите по-трудните опоненти. С използването на меча, скока и ръкавицата вече имате доста добър списък с движения, като с удоволствие се научихме как да ги използваме, докато продължавахме да се бием с твърдите врагове, но все пак не искахме да оставим Елика да избяга от принца.

Красотата на Елика и загадъчната ситуация, в която се намира явно бяха достатъчни, за да накарат принца да я последва, но неговият интерес е допълнително подсилен, когато тя го спасява от падащ мост с помощта на магическото си ръкомахане. Бавното развитие на нейните магически умения ще продължи през цялата игра, поне така ни казаха, а нейното собствено пътешествие ще следва промяната на принца от егоист - търсач на съкровища в не толкова дебилен герой. Двамата ще преминат през истинско епично приключение, на което ще се радват всички играчи, но геймърите, които отделят време, за да говорят с Елика в различните ситуации (за целта е отреден един от спусъците) ще разберат, че тя има много полезни съвети, весели шеги и дръзки реплики към принца. Това е в следствие на желанието на Ubisoft да направят Prince of Persia много по-кооперативно преживяване, а не самотно приключение.

След като излязохме от каньона и преминаха през огромната, отворена равнина, принцът и Елика влязоха в древен храм, подпрян на корените на огромно дърво. В самото сърце на храма има светещо, бяло дърво, но преди да успеем да поразгледаме се появи нов враг! Това е мускулестият, ужасяващ главатар, чиито слуги ни следяха. Оказва се, че той е бащата на Елика и той непреклонно се опитва да осуети нейното бягство.

Той въвлича принца в особен трудна битка и се оказа, че трябва да използваме блокиращи и избягващи движения, за да останем живи. Ако натиснете единия от спусъците, то принце блокира, а ако наклоните аналоговия стик докато блокирате, то принца се претъркулва на една страна. Понеже принца може да се бие с враговете си само един след друг, то няма проблеми с прицелването, така цялата си енергия можете да фокусирате за избягване на удари и изпълняването на комбота върху врага си.

Когато бащата на Елика е почти умрял той става супер отчаян и той замахва с всичката си сила срещу светещото дърво в средата на стаята. Разбира се, няма как да последва нещо добро от отсичането на мистично дърво, така че с нарастващо безпокойство гледахме как черни вълни енергия се изляха от дънера. Така се появи развалата - отрова, която се разпростира в света и която опорочава всички, до което се докосне, включително и бащата на Елика.

Променен от тази мрачна сила той отново ви напада, но този път изгледа имунизиран към атаките на принца. За щастие Елика решава да ви помогне с магиите си, така че вече можете да и казвате да атакува, с натискането на съответния бутон. Сега, вече по-силен от всякога, принцът вече има шанс да победи врага си и да избяга от разрушаващият се дворец.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.