Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

АБВ поща

Featured Replies

Не знам дали точно тук е мястото на тази тема и предварително се извинявам,ако има вече таква..Тааа въпрочето ми е как можеее да се влезе в абв поща,защото много хора ми казваха разни глупости и нито един начин не стана..пък имам поща,чиято парола незнайно как не е такава,каквато трябваше да е,а вътрее имам разни важни неша..за това ще се радвам ако някой ми обясни по-простичко някои сигурен и оптимален вариaнт.Благодаря предварително :inlove1:

Редактирано от buring_soul (преглед на промените)

Пробвай функциите "Забравена парола" или "Проблем с влизането"като следваш инструкциите.

....за това ще се радвам ако някой ми обясни по-простичко някои сигурен и оптимален вариaнт.Благодаря предварително

Да и аз ще се радвам ако някой открие такъв начин за влизане в пощата, и го сподели с нас. За да си закрия акаунта там biggrin.gif Това ще означава, че услугата на abv.bg съвсем не е надеждна...

Сега сериозно:

Пич, няма такъв (поне легален) начин за влизане в е-mail акаунт, освен с парола. За съжаление ще трябва накак си, да си спомниш паролата. Ако някой все пак е успял да ти я открадне и я е сменил с друга - пак не може да се възстанови старата. Няма как да се докаже кой е истинският собственик.

Но за всеки случай, питай във форума на абв-то.

• Автор

Да бе пич,ясно ми е това дет' го каза ии оше повече ми е ясно че АБВ нямааа особено добра защита..и след като няма легален начин,ще се радвам да споделите с мен някои НЕлегален biggrin.gif

Ако наистина имаш толкова важни неща във пощата, има телефон за контакти, ще се обадиш и ще им обясниш за какво става въпрос. Все някак ще се разберете Успех.

• 9 години по-късно...

да не отварям нова тема тука ще пиша

някой получавал ли е такова писмо

Re
от:
"abv.bg" ([email protected])

дата: 05.01.2017 21:14
до:

Вашата пощенска кутия е вече 95% пълен, моля, кликнете
тук:http:// abvbbgs. weebly. com за почистване на някои писма за
допълнителни входящи писма.
в противен случай вашата поща ще бъде спряна напълно
не че нормален човек ще им кликне на линка, но от кого е пратено това писмо и дали линка съдържа вирус, сигурно има нещо в линка
хаха 95 процента е пълен кутията ми, ко приказваш, като гледам ми е само 10 ама карай

Редактирано от capnemo
линка (преглед на промените)

преди 11 минути, haidukpikaso написа:

да не отварям нова тема тука ще пиша

някой получавал ли е такова писмо

Re
от:
"abv.bg" ([email protected])

дата: 05.01.2017 21:14
до:

Вашата пощенска кутия е вече 95% пълен, моля, кликнете
тук:   http : // abvbbgs . weebly . com    за почистване на някои писма за
допълнителни входящи писма.
в противен случай вашата поща ще бъде спряна напълно
не че нормален човек ще им кликне на линка, но от кого е пратено това писмо и дали линка съдържа вирус, сигурно има нещо в линка
хаха 95 процента е пълен кутията ми, ко приказваш, като гледам ми е само 10 ама карай

Бе ти хубаво казваш, кой е глупав да има клика на линка, но не се постара да го махнеш от поста си.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

преди 1 минута, Ken написа:

Бе ти хубаво казваш, кой е глупав да има клика на линка, но не се постара да го махнеш от поста си.

е защо да го махам - нали точно затова и пиша -

да се види линка на който искат да им цъкнеш, да ти изчистили пълен кутия, кой знае кво ще изчистят нали

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.