Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Продажби на Apple Iphone в София?

Featured Replies

Някой да има идея къде може да се намери това животно в София,в много страни все още не е разпространен в търговската мрежа,като например Ирландия, и за това питам дали може да си го купя от България.Знам че имаше някаква премиера в Плесио (доколкото знам),преди около месец.Някой ако има идея къде го продават и как вървят цениоте с 4 гб и 8 гб версии моля да сподели ;)

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

• Автор
Мисля,че в Plesio го има. :eek:

А да имаш представа за цени,защото в момента съм в чужбина и нямам възможност да отскоча. :mark: А на сайта им въобще го няма ;)

Мисля,че в Plesio го има. ;)

Пълни глупости, за момента iPhone го няма в България, а и се съмнявам скоро да го има...

Някой да има идея къде може да се намери това животно в София,в много страни все още не е разпространен в търговската мрежа,като например Ирландия, и за това питам дали може да си го купя от България.Знам че имаше някаква премиера в Плесио (доколкото знам),преди около месец.Някой ако има идея къде го продават и как вървят цениоте с 4 гб и 8 гб версии моля да сподели ;)

И да има за чий ти е като нямаш доставчик на телефонната услуга. Или ще го хакваш сам? Или ще е само скъпа играчка за да се фукаш?

• Автор
И да има за чий ти е като нямаш доставчик на телефонната услуга. Или ще го хакваш сам? Или ще е само скъпа играчка за да се фукаш?

Работата е там че има кой да ми го хакне,телефони купени от щатите ги хакват (няма непостижими неща за китайската нация нали знаеш),само че както казах тук няма къде да го намеря,дори и премиера не е правена.....А като го хакнат, наистина ще бъде готина играчка за глезотия и фукане

Работата е там че има кой да ми го хакне,телефони купени от щатите ги хакват (няма непостижими неща за китайската нация нали знаеш),само че както казах тук няма къде да го намеря,дори и премиера не е правена.....А като го хакнат, наистина ще бъде готина играчка за глезотия и фукане

Няма го в цяла Европа,а ти питаш за цени???

Мисля,че в Plesio го има. ;)

В Plesio го има само да му се порадваш. Да пипнеш и да погледнеш още не го продават и не казват цени.

За парите му ще вземеш хубав покет поне със същите функции и Уиндоус мобайл който ще подлежи и на ремонт.Съмнява ме че тоя айфон ако го занесеш в сервиз няма да те гледат като извънземен.Огледай се за някой хубав модел на HTC,например това:

http://mobilebulgaria.bg/mobiles/view.php?id=1372

Да,сигурно Мобилтел първи ще го предложат на абонатите си.

Пишеше някъде че не работи в мрежата на Мтел,става въпрос за ръчно отключени телефони.

Пишеше някъде че не работи в мрежата на Мтел,става въпрос за ръчно отключени телефони.

http://big.bg/modules/news03/article.php?storyid=28506

Ами,не се оказах прав!

Първите отключени iPhone устройства в България имат проблеми в мрежата на Mtel. Ако бъде използвана SIM карта на Mtel, работят само изходящите обаждания. В мрежите на Globul и Vivatel проблеми не са констатирани, съобщава „Парижки вести”.

Вестник "Парижки вести" говори за хакнати iPhone-и в БГ :-) Това е меко казано смешно :-) Телефона работи само в USA и само с един оператор. Ако можеше да се ползва хакнат, до сега да е залял руския пазар, пълен с богаташи ръсещи пари за подобни играчки. Предполага се че скоро Vodafone ще направят премиера с него на острова. Но, кога ще е тук, не се знае.

Вестник "Парижки вести" говори за хакнати iPhone-и в БГ :-) Това е меко казано смешно :-) Телефона работи само в USA и само с един оператор. Ако можеше да се ползва хакнат, до сега да е залял руския пазар, пълен с богаташи ръсещи пари за подобни играчки. Предполага се че скоро Vodafone ще направят премиера с него на острова. Но, кога ще е тук, не се знае.

Телефона работи хакнат и в България с мрежите на Глобул и Вивател.Телефони се намират вече и в България макар и неофициално внесени.

Надявам се това да успокой всички неверници.

Също така човека е прав, МТЕЛ пак нещо са побългарили и телефона не ПРИЕМА обаждания когато е на тяхната мрежа. ВИВА и ГБУЛ са ок

http://img154.imageshack.us/my.php?image=0829071612ym1.jpg

http://img413.imageshack.us/my.php?image=0829071611ak9.jpg

ако още не вярвате ще ви сложа видео как пъхам м-телска карта вътре и набирам номер. аман от песимисти

Редактирано от bababooey (преглед на промените)

Това са много уграничени по отношение на екстри телефони (нямат MMS) biggrin.gif блутуута му служи само за връзка с хендсфри бе да може да се ползва за трансфер на данни би му се радвал 2 дни и толкова не е много впечатляващ телефон по мое мнение.

• 4 седмици по-късно...

Апаратът работи без проблем в мрежата на мтел. Знам че се продава в България, но на смешната цена от рода на 1500 лв. В ибей разкодиран е 450$ +30-40 $ доставка, ако има желаещи мога да дам повече информация по въпроса.

• 5 месеца по-късно...

Да имаш да вземаш!Донесоха ми го от САЩ и тук ми го разкодираха за 60 лв. и сега си го ползувам с всичките му екстри.

Няма го в цяла Европа,а ти питаш за цени???

Е как да го няма?Оня ден си дойдох от Париж и там е пълно - ако искаш с абонамент ако не искаш пак.

Да имаш да вземаш!Донесоха ми го от САЩ и тук ми го разкодираха за 60 лв. и сега си го ползувам с всичките му екстри.

Е как да го няма?Оня ден си дойдох от Париж и там е пълно - ако искаш с абонамент ако не искаш пак.

А ти прочете ли внимателно кога съм написал поста-28.08.2007 г. ?

Аааааа незнам, днеска едно приятелче се издокара с такова животно. Незнам от каде го е взел но 2-ри такъв в Хасково няма работеше със Vivatel-ска карта. 8гб място цялото TouchScreen зверско е

Хе, хайде тогава и аз да кажа ,че една приятелка го има от поне 4 месеца тоя 8гб вариянт и проблема и е само с bluetooth-а....

И то в Гоце Делчев..

• 1 година по-късно...

кък да няма има в черния пазар лс ме за да ти кажа местото на пазара

кък да няма има в черния пазар лс ме за да ти кажа местото на пазара

Гледаите им малко датите на тия теми преди да пишете

пазара е наводнен вече стига да имаш бележки в джоба

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.