Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кучета под наем предлагат в САЩ

Featured Replies

За заети хора, жадуващи за компанията на домашен любимец, но неспособни да се грижат за него през цялото време, наемане на куче може да реши проблема. Най-добрият приятел на човека може да бъде нает за период от един ден до една седмица или да бъде осиновен чрез Flexpetz, базирана в Уилмингтън, щата Делъуеър, компания, която има 10 кучета в списъка си.Марлена Сервантес, основателят на Flexpetz, е взела идеята за проекта, докато е работила като поведенчески терапевт с деца, болни от аутизъм, които тя насърчава да галят кучета, за да им предостави сензорен стимул.“Разработих идеята като начин за поделяне на собственост на моите собствени кучета със семействата на мои клиенти“, казва Сервантес в интервю за Ройтерс.“Бях подтикната и мотивирана да го правя достъпно до всички, защото няколко от моите колеги бяха изразили желание да имат собствени кучета, но нямат възможност да го направят“, допълни тя. Услугата за наем, която Сервантес започна през март 2007 г., е налична в Лос Анджелис и Сан Диего. За следващите шест месеца тя планира да разшири дейността си в Ню Йорк, Сан Франциско, Бостън, Вашингтон и Лондон.Хората, които искат да вземат кучета под наем, трябва да платят еднократна годишна такса за членство в клуба. Първоначалната годишна такса е за поддръжка и е задължителна. Има и дневни такси за членовете на клуба за даване под наем на кучета. Преди кучето да бъде поверено на някого, треньор обяснява как човекът да се грижи за кучето.Но невсеки е съгласен, че заемане на кучета е добра идея.«Flexpetz е бизнес, така че печели пари, но ние смятаме, че психологически това не се отразява добре на животните, които се използват за правене на печалба“, каза Дафина Начминович, представител на организацията«Хора за етично третиране на животните“ в Норфолк, Виржиния.“Животните не са компютърни игри. Те са личности с индивидуалност, странности и нужди и всички те поделят нуждата за стабилност и едно постоянно място, което да наричат дом“, прибави тя в интервю.Сервантес признава, че наемането не е подходящо за всички кучета, но казва, че нейните животни са извънредно щастливи.«Ние избираме внимателно кучетата по темперамент и индивидуалност и правим така, че да сме сигурни, че те са много социални кучета... когато те излизат през уикенда, все едно се прибират вкъщи с любимата леля или чичо“, казва Сервантес.

Източник: BG Post

Тц, това е все едно да гледаш дете под наем.

Не мисля, че правят особена добра услуга на животинките. Хората, които искат да имат животно в къщи, трябва да се съобразяват с неговите желания и нужди, а не само когато им изнася. Много ми е странна тая обич под наем.

Гадно за животинките милите-понеже не може да се обича за една седмица biggrin.gif

Тва да не ти е шлифер като не го харесаш пък да го върнеш sad.gif

Наистина глупава идея. Ами то докато му свикнеш, вече ще трябва да го връщаш.

Глупава не, ами не знам... Ще си взема аз куче, ама, разбираш ли, само за събота и неделя и евентуално сряда вечер, че иначе съм заета. И какво, в неделя като трябва да го върна, а вече съм се привързала? Ами кучето? Колко стопанина, на които ще е вярно и ще обича ще има? Като си зает и нямаш време, няма да гледаш. Домашният любимец е сериозна отговорност, съобразяваш се с него, обичаш го и то става част от теб. Ако нямаш възможност, по-добре да не мъчиш него и себе си!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.