Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв хостинг да избера?

Featured Replies

Чудя се кой хостинг план да избера,може ли да ми дадете съвет.Засега съм се спрял на Ултима Про +,но погледнах видях,че и Superhosting предлагат добри оферти.Лично според вас кой хостинг е по-добър?Ако си поръчам на Superhosting,то ще е СуперСтарт.Icn предлагат обаче 6о безплатниза инсталиране скрипта и затова повече клоня към тях,но не знам.

P.S.:Може ли някой да ми каже какво е е107.Видях,че го пише в характеристиките на СуперСтарт,но не знам какво е.малко не съм много навътре в тези неща,ако може да ми обясните.

e107 е система за управление на съдържанието ( CMS ) а за хостинга.. още не съм решил да си купувам хостинг и си карам на безплатния..

Аз ти препоръчвам SuperHosting.bg - ползвам услугите им и съм много доволна ;)

С две ръце гласувам и аз за СуперХостинг.БГ. По отношение на качество, услуги поддръжка и цени от изброените са най-добре. За справка по темата вече някой патили си от някой други фирми, ето тук

Редактирано от I-BB (преглед на промените)

На icnbg.com съм от няколко месеца - и веднъж не ми е спирал достъпа до сайта :P писах веднъж на съпорта (за проблем с един от скриптовете който писах, струваше ми се, че товари) - хората отговориха за 15минути ;)

Доволен съм. А и за стартиращ сайт Ултима+ (най-евтиния пакет) би те устроил напълно - 2ГБ място и 25ГБ трафик, аз тъй като все още разработвам моя проект трафика си не мога да го изпълня и давам на познати хост на форуми безплатно ;)

Имам няколко хостинга при icn.bg от 2-3 години. Нямам никакви проблеми. Поддръжката е перфектна. Не съм ползвал другите хостинг компании, за да ги коментирам, но с icn.bg няма да имаш проблеми, а и мисля, че предлагат най-добрата комбинация цена-качество.

Само не ползвай услугите на e-varna (ако си от варна) -> сървъра им е скапан, поддръжката се бави много (в най-добрия случай до няколко дни, а в най-лошия до седмица-две), често пада понеже им гасне тока. Имах развит сайт при тях (на половин година все още младичък) с малко над 10 000 регистрирани потребителя и средно по 500-600 посещения дневно. Дойде времето, когато домейна трябваше да се поднови ... (а при поръчка за сайт+закупуване на домейн - той се регистрира от тях и на тяхно име, те държат правата) търсих ги няколко седмици преди да изтече домейна, е, никой не намерих. След месец вече си бях купил хост от ицн.бг, но нямах достъп до файловете и актуално копие на базата данни от стария сайт, а и кой би посетил отново сайт, който не е работил от 1 месец?!?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.