Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпросче за порт ?

Featured Replies

Здравейте на всички,проблема ми е че искам да си отворя произволен порт, с windows XP сам, пробвах с обикновенната защитна стена на windowsa,добавях но не стана пак,просто някой ако знае някоя програма за отворяне,ще сам му много благодарен....

Здравейте на всички,проблема ми е че искам да си отворя произволен порт, с windows XP сам, пробвах с обикновенната защитна стена на windowsa,добавях но не стана пак,просто някой ако знае някоя програма за отворяне,ще сам му много благодарен....

Ами точно със защитната стена се прави разершаването на порт за достъп до компютъра. Но има чувство че нещо не е наред. Я се опитай да обясниш какво искаш да направиш, за коя програма, кой порт

Защо мислиш, че не стана ? БТК ADSL за домашни абонати говори ли ти нещо ?

Редактирано от Ken (преглед на промените)

• Автор

Ами става въпрос за един сървър и всички връзки трябва да стават през този порт,защото пробвах през апач съръвъра като го добавя и да се стартират порт 80 и този прозволния пример 4444 но не става номера,така както си го мислех аз а трябва да ми си е отворен този порт да не е заредено с нито едно приложение,незнам и аз какво да правя освен да си кача някоя защитна стена, и да пробвам тогава да видим какво ще излезне....

Не съм на БТК :)

Редактирано от talibana (преглед на промените)

Ами щом искаш да полазваш порт различен от 80 трябва да си настроиш Apache-то да слуша на този порт. Ръчно отваряне на портове в Internet Connection Firewall (Защитната стена за Интернет връзки) в Windows XP чети тук .

Ами става въпрос за един сървър и всички връзки трябва да стават през този порт,защото пробвах през апач съръвъра като го добавя и да се стартират порт 80 и този прозволния пример 4444 но не става номера,така както си го мислех аз а трябва да ми си е отворен този порт да не е заредено с нито едно приложение,незнам и аз какво да правя освен да си кача някоя защитна стена, и да пробвам тогава да видим какво ще излезне....

Не съм на БТК :rolleyes:

От една страна трябва да стартираш приложение, което да "слуша" на този порт. НО не произволно, а това, което ще върши работата. И трябва да го добравиш този порт като услуга във защитната стена и да разрешиш входящия достъп

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.