Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имате ли проблеми с новите драйвери на ATI Radeon

Featured Replies

Искам да попитам хората използващи Radeon видео карти имат ли проблеми при игрите с новите ATI Catalyst драйвери? Аз съм сас Sapphire Radeon 9800Pro. Със всички Catalyst драйвери от 5.1 насам имам проблем! Игрите вървят добре първите 10-15 минути, след това започват да сечат. Това става най-вече при HALF LIFE2, DOOM3, UNREAL2....При играта The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay с новите Catalyst 5.6 даже забелязах, че ми се появяват артефакти. Със ATI Catalyst 4.12 и по-стари нямам проблем! Странна работа! Дайте ако можете идеи, какво мога да направя. Някои хора ме пасъветваха да си обновя BIOS-а на видео картата.

Редактирано от kal (преглед на промените)

Ами незнам какво да ти кажа аз съм с Radeon9800SE модната, което ще рече Pro и по принцип ми се появява лаг лятото понеже си е топло. Пробвай да поиграеш и като почне да лагва отвори кутията и докосни с пръст картата, ако се опариш значи трябва да си подобриш охлаждането на кутията. Catalyst-a ми е 4.10. Иначе ако някой знае за този BIOS нека пише.

Опитай с Омега драйвер, а за биоса ако не разбираш не пипай защото ще стане мазало.

За Bios-a точно на моднати карти от 9800SE на Pro препоръчват да се сложи биос - от гигабайт за да могат да се използват отпушените "тръби". Не си спомням точно сайта, но мисля че modsbg.com и темата е точно за модване на 9800

• 2 месеца по-късно...

А някой може ли да ми даде линк към някой сайт за новите драйвари за Radeon 9200 SE, защото търсих и не успях да намера никаде... sad.gif

Не знам кои са последните, но опитай

ТУК

и

ТУК

Успех!

Искам да попитам хората използващи Radeon видео карти имат ли проблеми при игрите с новите ATI Catalyst драйвери? Аз съм сас Sapphire Radeon 9800Pro. Със всички Catalyst драйвери от 5.1 насам имам проблем! Игрите вървят добре първите 10-15 минути, след това започват да сечат. Това става най-вече при HALF LIFE2, DOOM3, UNREAL2....При играта The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay с новите Catalyst 5.6 даже забелязах, че ми се появяват артефакти. Със ATI Catalyst 4.12 и по-стари нямам проблем! Странна работа! Дайте ако можете идеи, какво мога да направя. Някои хора ме пасъветваха да си обновя BIOS-а на видео картата.

<{POST_SNAPBACK}>

Бях сложил последната весия на ATI Catalyst но забелязах, че се получава едно забавяне и самата производителност на видео картата ми падна и то може би с около 25% и ги махнах(доста си поиграх с настройките но не успях да се овенчая с успех).И за това ползвам по стара държи се много по-добре от колкото последната версия.

Редактирано от sfmf (преглед на промените)

Да ама тия линкове неми сфършиха работа такаче ако може дайте някви по точни линкове :hush:. Благодаря предварително :P

Човеко... ако знаеш английски требва ти само http://downloads.guru3d.com и там имаш квото искаш и за квото искаш драйвери.. ATI, nVidia....

Иначе най-новите драйвери за ATI ги има на техния официален сайт: www.ati.com

Относно проблема с новите драйвери, имаш ли инсталирано само Каталист или Каталист с Контрол Центъра? Мисля че има някаква връзка...

За да инсталираш контрол центъра ще требва да инсталираш и .NET Framework на Майкрософт.

Най-новия Каталист в момента е 5.8...

АТИ е закон...обаче това което искам от АТИ в момента е малко скъпичко :clap:

Radeon X800XT = 400eur...затова ще вземам GeForce 6600GT =200eur

Аре мноо поздрави от Македония...и късмет с драйверите :wors:

:) :bye:

Radeon X800XT = 400eur...затова ще вземам GeForce 6600GT =200eur

Аре мноо поздрави от Македония...и късмет с драйверите :clap:

:wors:  :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

откъде ги изкара тея яки цени? че и в евро?

/ОФФ/

:yanim: Видео Карти MSI- PCI Express / SLI:

GeForce:

NX7800GTX-VT2D256E = 516

NX6800U-T2D256E = 420

NX6800GT-T2D256E = 380

NX6600GT-TD128E Lite = 153 (Тази ще я купувам)

Radeon:

RX850XT PE-VT2D256E = 485

RX800XL-VT2D256E = 306

RX700Pro-TD128E = 132

итн....

*Цените се в евро (от Македонски Дилъри)

*Не е пресметан 18% ДДС (Македонски)

Цената от миналия пост на Geforce 6600GT беше 200евро защото беше на Asus (със 18% ДДС)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.