Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съществува ли безплатен български хост за файлове?

Featured Replies

Имам предвид нещо като Датата или Бгшер с директория и да работи винаги.Или ако няма предложете аналогично нещо в чужбина с поне 2 гб място че ми писна да си местя нещата от сървър на сървър.

Колко време се хостват файловете?

Няма ограничение. Все пак ни се налага да чистим нашите хардове, от време на време, затова ще трием файлове, които не са сваляни в продължение на повече от 30 дни.

БГШеър са по-добри според мен...

Има и някакви новобранци - http://www.skatafka.com - не ги знам колко са сигурни и дали 50 мб са ти достатъчни

Редактирано от pemo (преглед на промените)

• Автор

Това е сървъра на ######, пробвай го : http://4storing.com

Нямам собствена директория там и трябва да им пазя линковете,много често безплатния трафик е изчерпан.Там става да кача нещо за някой и да му дам линк.

БГШеър са по-добри според мен...

Има и някакви новобранци - http://www.skatafka.com - не ги знам колко са сигурни и дали 50 мб са ти достатъчни

Бгшер откакто съществуват повече време не са работили и са имали проблеми,отколкото са работили.Тия http://www.skatafka.com/ нямат възможност за собствени директории.Трябва нещо като Датата или Бгшер ама да работи и да има свързаност.

/off И аз имам същия въпрос. Tърсил съм много но не намерих алтернатива. free.bol.bg мисля имаха но не съм сигурен. Щом не ги ползвам значи е имало нещо. :P

• Автор

Аз ползвам този: http://www.orbitfiles.com/

Има ли собствена директория,FTP достъп и колко е мястото?

edit

Добре ъплоудвам,200-400кб/сек.Има ли FTP достъп?

Има ли собствена директория,FTP достъп и колко е мястото?

edit

Добре ъплоудвам,200-400кб/сек.Има ли FTP достъп?

Да но не е фтп има си програмка за ъплоуд на големи и малки файлове hercules

Публикувано изображение

• Автор

Да но не е фтп има си програмка за ъплоуд на големи и малки файлове hercules

Публикувано изображение

ВЯече я ползвам.

И без пари ли е, както се пита в темата?

Защо не си качиш един слаб компютър с Linux и да си правиш каквото искаш? Ще ти струва примерно 5 лв./мес за ток.

Аз съм така. И файлов сървър, и рутер. Отскоро съм и на 2 Mbit симетричен канал та е предостатъчен за всичко.

За малко пари http://www.servage.net

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

@ ХаКеРаТ - говориш за уеб хостинг, а ние търсим БЪЛГАРСКИ файлов сървър, където може да качваме файлове с "по-особено съдържание"... @ Филипов - повечко излиза сметката за ток :question: А и си помисли колко пари ще дадеш само за компютъра, и за интернета (особено, ако живееш в провинцията). П.С. data.bg прави често проблеми, bgshare е безнадежден... П.С.2: datacom.bg бачка, но не съм сигурен какъв е хоста за свързване. Ако някой го знае (или го е налучкал), да сподели.

• Автор

В дейтаком имам два акаунта ама от месеци неще.Orbitfiles засега ми върши работа,още повече че дава доста място.

Какво да направя че да позволя Public access? Гледах из опциите, опитах с share, но нищо не става. Като напиша адреса и вика "Public access denied for files of this user"

• Автор

За orbitfiles ли говориш?И аз не разбрах,шервам папките и мога да дам линкове на на регистрирани да си теглят ама немога да разбера как да направя цялата директория или указана папка да се вижда.

За orbitfiles говоря. И на мен ми хареса. За шеринга ясно, но има възможност да е както на датата - примерно nighty.orbitfiles.com и да си зяпа човек. Но не разбрах как става...

В Orbitfiles цялата директория може да се направи публична, като се щракне синьото поле, където пише Public page, под Files managment и след това се избере опцията Allow public access to my files. Доколкото разбрах при този сайт има лимит за използване на директни линкове към файлове, това значи, че първо се отваря страницата на сайта и след това се показва линк за сваляне на желания файл.

• Автор

Мда,нещо подобно искам:

http://dragozow.orbitfiles.com/

edit

Забелязвам че не реди в папки по азбучен ред файловете,а пренебрегва папките и реди всичко останало по азбучен ред.Ех...прекрасен сайт.

Баси мазалото... Това показва всеки файл, независимо дали е в поддиректория...

@ Филипов - повечко излиза сметката за ток :) А и си помисли колко пари ще дадеш само за компютъра, и за интернета (особено, ако живееш в провинцията).

Като ти пиша нещо значи е толкова. Сложил съм един Dell Celeron 900 и е предостатъчен дори и за локала, а от интернета въобще не може да го натовариш. Колко пари струва сам провери, не са много. За интернет 2Mbit симетричен канал плащам 24 лв. + 2 лв реално IP на месец. Ама тия пари и така и иначе си ги плащам, по добре да се уплътнява канала. От мен дърпат разни схеми и подобна документация от цял свят по 30 - 50 човека паралелно и няма проблеми.

Какви толкова големи и обемни файлове ще раздавате, не знам. За много голям обем вече съм препоръчал нещо.

На моята поща вече дават безплатно по 100MB WEB. Ако не ти стигнат може да направиш няколко акаунта. Безплатно е.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

Като ти пиша нещо значи е толкова. Сложил съм един Dell Celeron 900 и е предостатъчен дори и за локала, а от интернета въобще не може да го натовариш. Колко пари струва сам провери, не са много. За интернет 2Mbit симетричен канал плащам 24 лв. + 2 лв реално IP на месец. Ама тия пари и така и иначе си ги плащам, по добре да се уплътнява канала. От мен дърпат разни схеми и подобна документация от цял свят по 30 - 50 човека паралелно и няма проблеми.

Явно си попаднал на доставчик. В моя град срещу 15 лева получавам 30КБ/с международен симетричен канал. При тарифата от 33 лева, която е с реално ИП, се увеличава на 48KБ/с. Има и отделно БГ канал, но него не го броя за интернет.

Доста скептично съм настроен към хостването от домашен компютър, но не ми се спори. А и не виждам проблем, щом така си доволен и ти върши работа.

• 3 седмици по-късно...

Здравейте Бих искал да Ви попитам А нямали Фрее Хост да си направя един трекер и да го пробвам само как работи и да почувъркам БД.Извените ако не е темата където трябва да пиша Благодаря Ви

И аз се интересувам за такъв сайт! Трябва ми точно като датата - примерно ilko74.data.bg и от там да се виждат файловете, които съм качил! Имам NOD32 и искам да си направя mirror някъде - много е удобно за ъпдейт на много PC - с NOD32 В датата е умряла работа. Някой може ли да ми каже къде има такъв вид сървър? От доста време търся ама нищо! Edit: Еиии orbitfiles.com е убиец. 10x много. Точно това ми трябваше. Датата да го духа вече!

Редактирано от ilko74 (преглед на промените)

http://www.mybloop.com/ Си ползвам и няма никъв проблем :speak: Туй ,че mp3-ките трябва да ги архивирвам когато искам да ги сваля някой друг иначе не става само аз мога да си ги свалям иначе е 6 +

Редактирано от vitamencho (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.