Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Странно поведение на Sony Ericsson K310i

Featured Replies

Здравейте!

В Момента имам два телефона:NOKIA N76 но с него по-офицялно само(т.е.като излизам до офиса,във фирмата...а не долу когато със съседките орт 2-рия етаж си говорим).

Втория,с който просто си излизам е Sony Ericsson K310i,но прави някакви проблеми,малко странно напоследък:

-Самоизключва се(Особенно при пускане на игри или вход в медийния плейър)

-Саморестарт(пак пои същия повод!)

-Вчера реших да си прегледам имейлите в Gmail от телефона направо като си ползвам Opera Mini,обаче ми изписа:Празна папка!(т.е.Няма нищо в нея).Влязох при игрите:ВСичките изтъркани(при положение че като ги трия пише че били защитени!)

-Паммета нарасна( ohmy.gif ).Днес пробвах да запиша разни песни на телефона.При общо 8-9 записа от 6 MB ми се заеха само 2!

С само общо 3-те са 1 и повече MB,Поне до 2 да са паднали...

-Показва съобщения като си получа MMSN:Бил развлен,но атачмънти(картинки,музика...)мога да запиша!

-Батерията пада и се качва!

-Отхъърля ми М-Тел-ската карта(Закодиран е,Vodafone,ползва само Мтел) и трябва да се вади,да я духам или угъвам..Сега отдолу имам хартийка зада уплътнява!

Редактирано от Валентина (преглед на промените)

Иди в сервиз на М-Тел. Нищо друго не можеш да направиш.

• Автор
Иди в сервиз на М-Тел. Нищо друго не можеш да направиш.

Те там ми сложиха хартийката.

Нищо не става!

Те там ми сложиха хартийката.

Нищо не става!

Доста интересно решение са предложили от Mtel. Aко не е гаранционен може да пробваш в сервиза на Jeff. За диагностиката ще ти вземат някой лев, но поне могат да ти кажат дали си струва ремонта или да го продаваш за части!

• Автор
Доста интересно решение са предложили от Mtel. Aко не е гаранционен може да пробваш в сервиза на Jeff. За диагностиката ще ти вземат някой лев, но поне могат да ти кажат дали си струва ремонта или да го продаваш за части!

angry.gif Никога няма да си продам телефона!!!

Купила съм и ще си го държа.Той ми е 2-рия.Досега имах 3:Siemens A50,SonyEricsson K310i Vodafone,NOKIA N76

В Момента вече не се рестартирва и изкл. сам,обаче паммета му е нараснала.Преди правех 2 мин.клип за 2.20 мб а срга е 2.0 мб и ми събира много неща. :doh:

Само че нямам игри(Изтриха се автоматично!Нз как стана.Само линк за теглене има),и приложенията ми(News Reader,B4a,Opera Mini,FaceWarp,Converter,Vodafone!Messenger които са ми адски важни) ги няма!

Други предложения?

Игрите сами ли се изтриха, или ти ги изтри??? :)

Като цяло не можах да разбера ,защо ни даваш допълнителната информация:

В Момента имам два телефона:NOKIA N76 но с него по-офицялно само(т.е.като излизам до офиса,във фирмата...а не долу когато със съседките орт 2-рия етаж си говорим).

Втория,с който просто си излизам е Sony Ericsson K310i,но прави някакви проблеми,малко странно напоследък:

нещо искаш да се похвалиш ли ? Както и да е, та мп3ките не е задължително да бъдат по 5мб може и по 300кб 300х8= 2.4мб - нямаш увеличена памет(просто не е възможно от практическа гледна точка - все 1 кана от 1 литър да почне да събира 2???). Иначе телефона може да се е сбозил от изтърване , щом даже и за сим картата му трябва хартийка , за да се уплътни...

А като не искаш да се разделяш с него си го дръж , това че вече телефончето сдава багажа си е лично твой проблем , ние само можем да дадем съвет ,а това че не го приемаш - нас не ни боли...

ПП: много ми е интересно ,защо ти е толкова важно FaceWarp да имаш ???

Редактирано от Dobrqka (преглед на промените)

• Автор
Като цяло не можах да разбера ,защо ни даваш допълнителната информация: нещо искаш да се похвалиш ли ? Както и да е, та мп3ките не е задължително да бъдат по 5мб може и по 300кб 300х8= 2.4мб - нямаш увеличена памет(просто не е възможно от практическа гледна точка - все 1 кана от 1 литър да почне да събира 2???). Иначе телефона може да се е сбозил от изтърване , щом даже и за сим картата му трябва хартийка , за да се уплътни...

А като не искаш да се разделяш с него си го дръж , това че вече телефончето сдава багажа си е лично твой проблем , ние само можем да дадем съвет ,а това че не го приемаш - нас не ни боли...

ПП: много ми е интересно ,защо ти е толкова важно FaceWarp да имаш ???

Ясно че не сте ме разбрали с това за триенето:

Преди няколко дни на обед имах и игри и приложения.Вечерта гледам:Никакви приложения!Като влизам пише ,,Празна папка''.

В игрите има само линк за теглене на игри но самите игри ги няма!

Другото:Не ща да се похваля,но на аватара ми е NOKIA N76 а питам за К310i така,че... biggrin.gif

За хартийката:Цитирам служителката:

Ами,ще сложа това листче за да оплътни картата,а пък когато искаш,ела,ще го пратим в сервиз и ще видим..
(P.S.:Познавам за това сме на ,,ТИ'' cool.gif

Редакция:Понеже цялата обща памет е 15 MB вечерта след преинсталация(Меню>Настройки>оБщи>Фабр.Настр>Нулиране всичко

Си нулиреах всичко,то тъй вече приложенията ми ги няма...И бам:Свободно пространство:16 MB.Щях да откача тая вечер!

Смвтнах и тези неща които не се трият(5-6 картинки,3-4 мелодии)пртавят общо 1 MB Което ще рече че стават 17 MB!

Просто снощи ми дойде да припадна.Записах един завук-Пак не пада бе!!!Качих две-3 и станаха 15 ама не разбирам,как общо щ сами 17!

В Момента вече нямам проблеми с телефончето,но хартийкатъа още я нося,макар вече да не трябва.Само се чудя...

ПАК ЛИ ДА ДАМ 30 ЛВ. СА МОИТЕ 20 ПРИЛОЖЕНИЯ?

Другото:Не ща да се похваля,но на аватара ми е NOKIA N76 а питам за К310i така,че... biggrin.gif

То с тоя грозен телефон човек може ли да се похвали...? Имаш ли телефон за официялни срещи? А за пред любовници? Като се замисля, на човек му трябват поне десетина телефона за различни ситуации от ежедневието

ПАК ЛИ ДА ДАМ 30 ЛВ. СА МОИТЕ 20 ПРИЛОЖЕНИЯ?

Брей, на кой ги плащаш тия приложения??? Кажи какви ти трябват и ще ти намерим безплатни. Телефона просто си е изпел песента. Бий го у земята и за пред съседките си купи някой от тия дето ги рекламират за по 40-50 лв. с рекламите на М-Свят (абе тоя идиот дето им измисля рекламите трябва да го вържат в гори тилилейски) - "Релаксиращ телефон" или оня идиот дето подскача в кутия от Siemens...

П.П. Да знаеш, че ако се срещнем някъде случайно искам да си със SonyEricsson k770 иначе не си и помисляй да ме срещаш на улицата!

Редактирано от nighty (преглед на промените)

• Автор

Нов телефон...

Ами от 1 имам телефон а вече съм сменила 3 телефона...не мога повече.Не съм певицата кати,която ако я питаш колко има ще каже:

Абе..не съм броила..някъде 30..
(Което е реалност!)

Първо през септември си везех на старо SIEMENS A50(2006 Година,Септември)

След това по коледа SE K310i

И Преди 3 месеца лъснах със NOKIA N76.

А това за приложенията..

Да,копувам ги! :)sad.gifcool.gif С тея виско цени,пази боже...

Общото ми приложения купени за общо 20 и нещо лева:

-Vodafone!Messenger

-Skype VoIP For GSM

-Vodafone!Explorer

-SMStel

-AD4a(Втората версия на B4a)

-News Reader,B4a,Opera Mini,FaceWarp,Converter

...И още няколко

Ми аз не виждам нищо, което да струва пари. Само тия идиотщини за Vodafone може да струват нещо. Явно си голем рибок щом ги плащаш :super:

П.П. Не пиши никъде, че плащаш Opera Mini, щото ще ти се смее света :-)

• Автор
Ми аз не виждам нищо, което да струва пари. Само тия идиотщини за Vodafone може да струват нещо. Явно си голем рибок щом ги плащаш :super:

П.П. Не пиши никъде, че плащаш Opera Mini, щото ще ти се смее света :-)

Opera Mini Internet Browser-2.90 lv.

Ти направо ме удивляваш... Да не си русичка? ;-) Иди на www.opera.com и прочети как се разпространява Opera Mini :-) А ако с телефона си посетиш http://mini.opera.com/beta ще можеш да си свалиш последната Opera Mini 4 beta2, която е като броусера на N95 (или пък N95 e като Opera Mini 4; не знам кой от кого е крал идеи :-) ). Е, поне ще те включа в бисерите :-)

П.П. Защо не дадеш линк към сайта, който я продава. Много ми е интересно как ще реагира екипа на Opera Software.

Opera Mini се разпространява изрично безплатно.

Би било разбираемо, ако да кажем някой ти вземе 2,90 лв за да ти я свали, инсталира и да настрои телефона, за да ти проработи Mini -- т.е. да ти вземе пари за услугата, която ти върши. Но ако са ти взели пари просто за да си я свалиш, това си е откровена измама.

Бих искал да знам кой сайт ти е прибрал парите, ако желаеш да споделиш?

• Автор

Да има дуги начини за оправяне?

Това с телефонса ме дразни.

P.S.Имам нова нокиа N96,но е на испански,някой даде менюто да го сложа на английски,понеже е копувана от испания/

Сигурно говориш за Н95 ... върви в сервиз ще я оправят ти едва ли ще можеш да се справиш като гледам за 2ри път правиш правописна грешка - кОпувам и си кОпуваш Опера мини...

Редактирано от Dobrqka (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.