Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

The 4400 - дискусии и линкове

Featured Replies

The 4400 / 4400-та (2007)

542_085.JPG

IMDB

Световна премиера : 11 юни 2007 на 4-ти Сезон

Българска премиера : ...................

Жанр : Фантастика , Мистерия , Трилър

Режисьор : Scott Peters и други

...... Стартира дългоочакваната в много страни 1-ва серия от 4-тия Сезон . ..... Комета внезапно променя курса и се устремява към Земята . Настава паника и е обявено извънредно положение . Хората се подготвят за новия Армагедон . .... Кометата неочаквано пак променя курса и се устремява към Тихия океан . ..... Какво ще предприемат специалните агенти Том и Диана ?! ....

Част 1 Част 2 Част 3 Част 4

Качество : DVDRip

Приятно гледане ! :ph34r:

• 3 месеца по-късно...

4400-те разказва историите на 4,400 души отвлечени и върнати след 50 години от хора на бъдещето, които целят да запазят човешкия род, който е на прага на голяма катастрофа. Това са историите на хора преживели травматични промени, водени от мистерията какво и защо се е случило. Животът на някои от тях ще бъде подведен по странни пътища, а други ще получат способности, както добри така и лоши, така че част от драмата ще е наблюдаването на тяхното приспособяване към самите тях. Сериалът започва с топка светлина, пътуваща към Земята, но освен очакваното катастрофално събитие, хиляди от завърналите се отвлечени са оставени без никакви спомени за преживяното. Никой от тях не е бил никъде от няколко месеца до десетилетия, но и не е остарял даже и ден..

40a9971bcdbbe7fa324e2d17d9992ff1_m.jpg

SEASON 1 2 3 4

Редактирано от lpa (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

И както всеки добър сериал свършва супер тъпо!

Да напълно съгалсен съм с теб mcedv,наистина не завършва добре - толкова много хора изчезват(Алана,Ричард и други) и накрая е много тъпо че пише "Добре дошли в Обетования град"

• 1 година по-късно...

За сега съм гледала само първия сезон, но мога да кажа, че сериала си е мн готин... Различен е от останалите... Надявам се да е все така и при останалите сезони де...

Аз гледах първите 5-6 серии, които даваха по Btv и ми прикова вниманието, но сега не мога да си намеря първите сезони, а и не знам дали ще имам търпението да изгледам всички серии...

Аз гледах първите 5-6 серии, които даваха по Btv и ми прикова вниманието, но сега не мога да си намеря първите сезони, а и не знам дали ще имам търпението да изгледам всички серии...

Има ги в арена...

12 серии е вторият сезон. А 3-тият мисля, че е 13... До четвъртия още даже мислено не съм стигнала... :angry:

• 1 месец по-късно...

Случайно някой да знае дали ще има 5-и сезон или с края на 4-ия всичко приключва?

До 4ти сезон е филма. Мисля че след стачката на сценаристите решиха да спрат сериала sad.gif

• 7 месеца по-късно...

Моля, ама много моля, ако някой може да ми посочи от къде да си сваля втори сезон на"4400" много ще съм му благодарна :baby::P;):wors::wors:

Моля, ама много моля, ако някой може да ми посочи от къде да си сваля втори сезон на"4400" много ще съм му благодарна :baby::P;):wors::wors:

Заповядай

4400-те - Сезон 1-4

Всичките 4 сезона НО торента позволява да си изтеглиш само 2 ! В торента има и субтитри на български .Успехи !

Заповядай

4400-те - Сезон 1-4

Всичките 4 сезона НО торента позволява да си изтеглиш само 2 ! В торента има и субтитри на български .Успехи !

Благодаря ти страшно много, уж и аз търсих там, но явно не съм търсила където трябва. Хиляди благодарности. laugh.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.