Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

MultiBootable ISO на USB HDD

Featured Replies

Здравейте, уважаеми съфорумци!

Имам ISO, за Bootable cd, което съдържа Windows Live CD (Infra 6.4), в менюто още има Hiren`s boot cd, и още няколко програми.Целта е да си го направя за външен USB HDD/Flash.Поотделно мога да ги направя, но заедно, да избирам кое да зареди от менюто, както е при Bootable CD, не можах да го направя...Поотделно намерих Ghost Image File и за Hiren(него и без image file мога), и за Infra, но заедно...Изчетох сума форуми, в продължение на 5-6 часа, намерих си програмата FlashBoot-упорито не мога да си го направя, ни на NTFS, ни на FAT32 (Primary partition active).Един се похвали, че му работи, в един външен форум, но си го е правил сам.Моля за помощта ви, задачата не е лесна, а и за пръв път правя подобно нещо :)sad.gif

• 2 седмици по-късно...

Преди известно време бях намерил същото нещо направено за USB Boot. Копирането върху USB-то отне половин час.

Ще го потърся и до ден два ще ти пратя линк или програмата.

Здравейте, уважаеми съфорумци!

Имам ISO, за Bootable cd, което съдържа Windows Live CD (Infra 6.4), в менюто още има Hiren`s boot cd, и още няколко програми.Целта е да си го направя за външен USB HDD/Flash.Поотделно мога да ги направя, но заедно, да избирам кое да зареди от менюто, както е при Bootable CD, не можах да го направя...Поотделно намерих Ghost Image File и за Hiren(него и без image file мога), и за Infra, но заедно...Изчетох сума форуми, в продължение на 5-6 часа, намерих си програмата FlashBoot-упорито не мога да си го направя, ни на NTFS, ни на FAT32 (Primary partition active).Един се похвали, че му работи, в един външен форум, но си го е правил сам.Моля за помощта ви, задачата не е лесна, а и за пръв път правя подобно нещо :)sad.gif

Би ли обяснил как си нагласил Hiren`s boot cd, малко по подробно, моля?

• Автор

Това не става за USB HDD, те са USB TO SATA BRIDGE.

Би ли обяснил как си нагласил Hiren`s boot cd, малко по подробно, моля?

Свалих си най-новото, май беше 9.2, последното.След това падна голямо ровичкане, с google, и пишеше на някои места как, но не помня къде, само си пазя image file...Може да го направиш с flashboot, предполагам.

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Малко не ми стана ясно какво се пита в задачата, искаш да бутнеш от USB HDD ли???

защото аз имам DVD което има и бутва всичко което е вътре от сорта инсталационен win, всичко що си помислиш от acronic , win bart pe , dos 6.22 и Hiren`s boot cd го има също вътре . самото бут меню е около 5мб (2 mb rar)и мога да му дабявям всичко що е било на бутващо iso само да не се повтарят имената на папките в основната дир, например не мога да сложа две различни версии на acronis true image 10 и 11 защото и двете имат дириктория с еднакво име Recovery Manager мога само едната да добавя.

edit сега ще го кача само каквото добавяш трябва да го напишеш в фаила BOOTCAT.INI сега има някакви стари в него трябва да се махнат и да се добави това което искаш

http://www.zshare.net/download/41331708923b56/

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.