Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

География

Featured Replies

някои знае ли къде мога да намеря нещо.на тема икономогеографска характеристика на Русия. ? Публикувано изображение

трябва да се направи г/д по следния план

1.) Географско положение и граници.

2.) Природни особенности.

3.) Население.

4.) Стопанство.

5.) По-големи градове, столица.

6.) Любопитни факти за държавата.

моля ако някои има не6то или знае къде мога да намеря тази информация да ми пи6е. :]

благодаря :]

Редактирано от roni4ka (преглед на промените)

• Отговори 83
  • Прегледи 55,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

някои знае ли къде мога да намеря нещо.на тема икономогеографска характеристика на Русия. ? Публикувано изображение

трябва да се направи г/д по следния план

1.) Географско положение и граници.

2.) Природни особенности.

3.) Население.

4.) Стопанство.

5.) По-големи градове, столица.

6.) Любопитни факти за държавата.

моля ако някои има не6то или знае къде мога да намеря тази информация да ми пи6е. :]

благодаря :]

Русия

• 1 месец по-късно...

трябва ми доклад или есе на тема Демографските и социални проблеми в България

• 1 месец по-късно...

Готвя се за изпит по икономическа география на България и ми трябват материали за първичен и вторичен сектор.По възможност и за третичен,че само той ми е останал в учебника,но най-вероятно фактите са остарели.

Готвя се за изпит по икономическа география на България и ми трябват материали за първичен и вторичен сектор.По възможност и за третичен,че само той ми е останал в учебника,но най-вероятно фактите са остарели.

Най-добре си купи нов сборник с темите по география на България, там инфото е най-актуално!Аз вече го имам, съветвам те да си купиш, нета няма ти помогне :)
  • 3 месеца по-късно...

Извинете от къде мога да намеря картинка или поне написано и отделно картина на : " Граници на България" 1.Северна 2.Източна 3.Южна 4.Западна Условие: От къде минава границата (подробно) КПП Икономически потенциал Проблеми при преминаваме

Жива и здрава да си :mad: Дали ще има карта написано така всичко както във сайта ? И КПП :wors: Много ти благодаря още веднъж :)

Виж и тук, ама не е толкова подробно като другия сайт

тук пък са описани границите и има инфо за километрите

Това е от мен, може и ти да изнамериш още нещо. Успех :speak:

Плс Помогнете ми. Други Ден имам входно ниво по География - Върху Австралия Така че ми трябва информация обхващаща всичко(Пояси откриватели природни зони тн.) Не искам да използвам "Wikipedia - The Free Encyclopedia", защото всеки има достъп до нея и следователно - всеки може да пише измислици. Моля да ми кажете някой по достоверен източник на информация. Благодаря Предварително. :lol6:

Утре имам входно по география.Проблема е в това, че миналата година не учихме и за това материалът на входното е от по-миналата, а учебника не мога да го намеря. :) Ако някой може да ми даде линк с материала от седми клас, или да го обясни накратко, ще е добре.

• 3 седмици по-късно...

Някой може ли да ми даде статистика на общия ресуресен добив за цялата земя за 2008-ма година, че нещо не мога да намеря?

• 2 седмици по-късно...

някой може ли да ми помогне,,трябва да пиша тема по география за подпочвените води и минерални извори в европа

• 4 седмици по-късно...

Онлайн тестове и материали по география за ученици, зрелостници и кандидатстуденти можете да намерите на тези два адреса: http://geobg.co.cc http://geobg.info Успех на всички !

Учебник: География на България природна и социално-икономическа Румен Пенин/един от екипа изготвящ матурите по география/ и компания Тестове: книжките на ВИНС, УНСС и Стопанската академия в Свищов

Редактирано от ПеЧеН ЛиГлЮ (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

На линка който съм дал има подробни топографски карти на цяла България (градеове, села, пътна мрежа, гори, планини и т.н.) + черноморската зона. Не виждам къде е толкова сектерното та чак на ПМ и т.н.

Проекта си е free за всички, даже си пише на чист Български:

"Тук може да намерите свободни топографски карти на България ...."

Как работи,показва се бял екран и нищо не става(бутоните имам предвид)

Дай повече разяснения.Благодаря.

Как работи,показва се бял екран и нищо не става(бутоните имам предвид)

Дай повече разяснения.Благодаря.

Приятел, виж датата на последния пост.

Приятел, виж датата на последния пост.

Хм, не знам, може да е бъг, защото на мен ми излезе като нова тема преди примерно два-три часа

• 1 година по-късно...

Продавам теми по география за кандидат-студенти! Темите са разработени изключително добре от учител и с тях изкарах над 5.50 навсякъдето където кандидатствах! пращам ги с Еконт! Цена 100 лв. тел. 0888790366 email: [email protected]

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.