Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Web camera CANYON CNR-WCAM413 проблем

Featured Replies

Здравейте, Windows Vista - камерата CANYON CNR-WCAM413 в дивайс мениджъра се разпознава, но на general properties ми дава съобщение The drivers for this device are not installed. (Code 28) The required section was not found in the INF. To reinstall the drivers for this device, click Reinstall Driver. Давам реинстал и изкарва съобщение, че драйверите са намерени, но не могат да се инсталират и пак това The required section was not found in the INF. Моляви помагайте. Благодаря предварително.

Редактирано от GiGi82 (преглед на промените)

Здравейте,

Windows Vista - камерата CANYON CNR-WCAM413 в дивайс мениджъра се разпознава, но на general properties ми дава съобщение

The drivers for this device are not installed. (Code 28)

The required section was not found in the INF.

To reinstall the drivers for this device, click Reinstall Driver.

Давам реинстал и изкарва съобщение, че драйверите са намерени, но не могат да се инсталират и пак това

The required section was not found in the INF.

Моляви помагайте. Благодаря предварително.

Просто трябва да инсталираш драйвърите.

• Автор

Просто трябва да инсталираш драйвърите.

не става. Изписва винаги The required section was not found in the INF и до тук

Свали най-новите драйвери от сайта на фирмата производител и рестарт след като ги инсталираш

• 1 година по-късно...

Аз също имам проблем с тази камера, но съм с windowsxp, може ли да ми кажете от къде да сваля дайвери за windowsxp?

• 1 месец по-късно...

И аз днес пробвах да пусна тази камера, но не се получава. Савалих най-новите драйвери и пускам да ги инсталирам но ми дава "plug in devicе". Със виста ултимейт съм. Даже като я включа и ми забиват повечето USB-та. Като рестартирам и камерата е включена компютъра не зарежда. Някакви идеи?

• 2 години по-късно...

тая камера тругва само на виста имам същата и като сложих виста тръгна но имам друг проблем с виста сам,имам камера Canyon CNR-WCAM413, картината в скайп е супер,но нямам звук,смисал неме чуват, а чуват музиката,която пускам,затова мисля,че имам микрофон и проблема не е от настройките на скайп, в сайта пише че има вграден микрофон с xp дриверите на тая камера не тръгват ето линк http://iskampc.com/1-3mp-canyon-web-camera-cnr-wcam413.html

Драйверите се теглят от тук, като обърнете внимание, че камерата има три версии с РАЗЛИЧНИ драйвери. Проверете коя версия е вашата и си изтеглете правилния драйвер.

Редактирано от Bily-79 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.