Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помогнете ми за един форум моля ви

Featured Replies

Ми всеки ми се смее, факт е че пуснах теми и в други двафорума и ми заключиха темите, надявам се че тука има свестни хора, които са готови да ми помогнат. Значи имам форум ipbfree версия кажете ми от кои сайт безплатно да си изтегля скин за форума и ако може с картинки както на бебетата се обеснява да ми кажете как да си го кача да го приложа, искам два скина да сложа за да може хората да си избират с кои искат да са. Друг проблем да направя така че като изтрия дадена тема отдолу мненията бройката да е същата и да не намалява, имало някакъв трик, иви не го знам помогнете моля ви. А също така искам както в този форум отгоре има дневници, галерия, и тн аз в моя форум горе да си кача правилата ввъ форума. не ми помагайте с html защото незнам как се работи, просто помагайте с картинки стъпка по стъпка за да мога да направя всичко. Благодаря на всеки които ми помогне, дано да не ми изтриете и заключите темата, наистина имам нужда от помощ и не разбирам нищо....

Ами въпросът е там,че няма възможност ада направиш нещата,които искаш със ipbfree.

Трябва да си свалиш версия на ipbfree от някъде,примерно от торент тракър и да използваш нея.ipbfree и производните нему са много ограничени във всеки един диапазон.

През админ панел Create Skin Set.

Обаче така като гледам и скин не може да се сложи,естествено има си вградени.Но все пак това можеш да си промениш css въпреки,че не е нужно,просто си избери нещо безплатно като phpbb,smf и ще си много по-добре.

Успех!

• Автор

мне нещо се бъркаш значи преди ми казваха че се етеглят някакви кодове от сайтове и се слагат, всъщност няма вградени скинове само този главния които е останалите трябва да търся от някъде но кажета от къде и как се слага плс

• Автор

благодаря! ам може ли някои да ми каже как точно се прикачва в смисъл страх ме е да не оплескам нещо моля ви се дайте картинки как се слага sad.gif

Влизаш през админ панел->CSS / Style Sheets->Edit->Премахваш CSS кода и слагаш този избран от теб->Edit Stylesheet и опресняваш форума си със Refresh.

Край.

Успех!

• Автор

Ам как мога най-отдолу да скрия форума коя версия е и да не се вижда чее free? и също така как може да сложа галерия и правила най-отгоре има ли такива неща и как става sad.gif сэщо така като се трие дадена тема да не намаляват отдолу мненията на форума а просто на потребителите искам ала как става sad.gif

Не ти трабва да криеш версията,предполагам,че във index.php си има ред за версията,но както казах и преди,при този вид услуга,нямаш достъп до файловете на форума,така,че не можеш да скриеш версията,то само като погледнеш,че е поддомейн на ipbfree си става ясно,че не е сериозен форум.

Пак казвам,свали си пълна версия на IPB от български торент тракър и си инсталирай сървър,за да си правиш каквото искаш и ако успееш да мислиш да го публикуваш във уеб.Със този метод,който си подхванал деалеч не вярвам да стигнеш.

Посети адреса за информация за IPB:

http://forums.invisionbg.net/

• Автор

ам аз нищо не разбирам от форуми камо ли пък да сваля пълната версия тва за мене някак си ми звучи космическо. аз мисля че този тип форуми са сериозни :speak:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.