Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Училището ни изнудва?

Featured Replies

...Allyah, предполагам че това със степените е система, която се прилага за вашето училище, а не е национална практика. Иначе ако имате униформи, верно, трябва да се ходи с тях - но може би точно това е част от имиджа на училището ви?

Права си, че все пак не сте престъпници, а ученици...но може би точно заради това родителите натискат децата си да ходят именно в такива училища, където има дисциплина. Ето защо считам, че твойто училище е точно един ярък пример как да се упражнява контрол върху учениците с цел да се възпитават на дисциплина (щото в някои училища учениците са взели демокрацията прекалено присърце и нямат елементарни задръжки).

Иначе за гадните даскали...това е една друга тема.... cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Това със степените не е само за моето училище!!! ;)

Съгласна съм,че униформите са за това-да се носят,но да си задължен в най-горещия ден от месеца да годиш с дълъг ръкав си е чиста проба гавра с нас!!! :wors:

Мойте родители не бяха съгласни да кандидатствам само за Национална Гимназия на Хуманитарни Науки и Изкуства "Константин Преславски"-гр.Варна,но аз бях твърда и казах,че цяла година не съм се бъхтила,за да вляза някъде където не искам,а за да уча именно в тази гимназия!!!Просто на моменти учителите наружават някой наши права и ние няма как да се защитим!!!Пример-В час си и видимо ти става много лошо-учителя няма право да те пусне от час,за да отидеш при лекаря на училището!!!Това е много глупаво и същевременно неразумно!!! ;)

Униформата е да се носи, така е по цял свят

щом си се записал в едно училище ти си се задължил да спазваш и вътрешният му правилник и ако там изрично е описано каква униформа има въпросното училище трябва да се носи

ако нети харесва това или униформата смени училището, предполаган в Варна няма само едно училище

щом си се записал в едно училище ти си се задължил да спазваш и вътрешният му правилник и ако там изрично е описано каква униформа има въпросното училище трябва да се носи

ако нети харесва това или униформата смени училището, предполаган в Варна няма само едно училище

<{POST_SNAPBACK}>

Съгласна съм с това и аз я нося!!!Друг е въпроса,че не е много приятно лятото да носиш тъмно синя блуза с дълъг ръкав и отдолу жълта тениска с къс!!!

Аз съм в това училище по собствено желание и спазвам неговите правила дори и да не съм съгласна с тях!!!(Колкото и рядко да се случва :clap: )

По въпроса за униформата зада не задълбаваме излишно, ако някой е против да си помисли как би изглеждал парада на 6 май ако войската вместо в униформи е по джапанки и дънки и с някоя фланелка на любим футболен отбор или музикална звезда

Момичето не отрича носенето на униформа а това че я задължават да носи няколко все едно полицай да носи фуражка и ушанка едновременно.Защо след като е облечена суниформа според изискванията трябва да носи в чанта и други дрехи :clap:

не разбрах къде видя ушанката и фуражката

щом една униформа е одобрена се слага точка, то затова е униформата зада неможе всеки по свое усмотрение да си я променя както му е кеф

<{POST_SNAPBACK}>

От другата година и ние ще имаме униформи, въпреки че когато се записвах преди 3 години никъде не се споменаваха в правилника. Не мисля, че е правлно да ни задължават да ги носим.

И какво всъщност представлява този електронен дневник ? Ще купят един правец според мене, другите парички ще си ги сгънат в джеобчето cool.gif

това че преди 3 години никой нее мислил и предполагал не означава че в един момент щесе променят нещата

правила се приемат зада се спазват

Това ми прилича на тая простотия за забраната, да не се продава алкохол покрай изборите. Пълна простотия! Ама като се замисли човек, демокрация демокрация, хубаво, ама както знаем в Америка и в някой техен университет всички са с униформи, за да се избегне газарчетата да се правят на отворени, така всички са равноправни. Аз нямам нищо против униформите, ама никога не бих ги носил лично.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.