Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Превод на английски? Още една услуга

Featured Replies

Здравейте,

Бих желал да получа малко помощ, искам някои да ми преведе няколко изречения на английски.

Много ще се радвам ако ми помогнете!

Изреченията са следните:

"Здравейте,

Желая да ми обясните какви са начините за да използвам системата moneybookers за изтегляне на пари.

Използвал съм системата Moneybookers за превод на пари към вас, Моля да ми бъде разрешено да изтеглям от Вас към Moneybookers.

Преди време съм ползвал кредитна карта за депозит но вече картата не е валидна и неможе да бъде използвана.Изтеглянето чрез банков трансфер е неудобно за мен.

Предварително благодаря за помощта!"

Здравей те,

Много ще се радвам ако съдействате отново, трябва спешно да преведа долния текст на английски или руски език.

Предварително ви благодаря!

Здравей те имам нужда от вашето съдействие!

За трети път ми се блокира профила при опит за регистриране на дебитна карта, няколко пъти ви писах за проблема но до сега не успяхме да го решим. Сега за трети път трябва да си разблокирам профила с банков трансфер.

Ще обясня на кратко:

Имам 2 регистрации при вас едната която ползвам е [email protected]

a другата която неползвам и няма да използвам е [email protected] . Няколко пъти Ви писах с молба да бъде изтрита или заличена.Надявам се сега профила ми да бъде разблокиран и да мога да ползвам Дебитната си карта.

Прилагам копие от документ за самоличност и копие от Дебитната карта която ще използвам!

Ще чакам отговор от Ваша страна!

Редактирано от Donchaz (преглед на промените)

Бърз превод:

Hello,

I would like you to explain me which are the ways to use the Moneybookers system for drawing money.

I've used the Moneybookers system for transferring money to you, please give me permission to draw money from you towards Moneybookers.

I've used my credit card for deposit, but the card is valid no more and can not be used. Drawing money through a bank transfer is inconvenient for me.

Thank you in advance for the help.

• Автор
Бърз превод:

Hello,

I would like you to explain me which are the ways to use the Moneybookers system for drawing money.

I've used the Moneybookers system for transferring money to you, please give me permission to draw money from you towards Moneybookers.

I've used my credit card for deposit, but the card is valid no more and can not be used. Drawing money through a bank transfer is inconvenient for me.

Thank you in advance for the help.

Благодаря много за бързата намеса веднага го пращам по предназначение дано свърши работа!

Имам да черпя:line dance:

• Автор

Здравей те,

Много ще се радвам ако съдействате отново, трябва спешно да преведа долния текст на английски или руски език.

За трети път ми се блокира профила при опит за регистриране на дебитна карта, няколко пъти ви писах за проблема но до сега не успяхме да го решим. Сега за трети път трябва да си разблокирам профила с банков трансфер.

Ще обясня на кратко:

a другата която неползвам и няма да използвам е [email protected] . Няколко пъти Ви писах с молба да бъде изтрита или заличена.Надявам се сега профила ми да бъде разблокиран и да мога да ползвам Дебитната си карта.

Прилагам копие от документ за самоличност и копие от Дебитната карта която ще използвам!

Тук се помъчих сам но не съм сигурен в това което съм направил:

Hello, i need your cooperation!

For the third time my profile was blocked when i tried to register my debit card, i wrote you several times for the problem, but we weren’t able to solve it. now for the third time i must unblock my profile whit a bank transfer.

I`ll explain shortly:

I have 2 registrations. The one i use is [email protected].

The other that i don’t use and i don’t think to use is [email protected].

Several Times i wrote you whit a application my second profile to be deleted.

I hope that my profile will be unblocked so i can use my debit card.

i apply a copy of my identity card and a copy of my debit card, which i will use!

I will wait an answer from you!

Моля коригирайте ме ако съм допуснал грешки!

Редактирано от Donchaz (преглед на промените)

Здравей те,

Ще обясня на кратко:

Тук се помъчих сам но не съм сигурен в това което съм направил:

Моля коригирайте ме ако съм допуснал грешки!

Добър е, само някои малки корекции от моя страна (с червен цвят), които обикновено се използват при превод на подобни документи, както и някои малки неточности в синтаксиса и правописа.

Hello, I need your co-operation!

My profile was blocked for 3rd time while trying to register my debit card. I wrote to you several times about this problem, but we weren’t able to solve it*. Now for the third time I must unblock my profile via bank transfer.

I`ll explain briefly.

I have 2 registrations. The one I use is [email protected].

The other that I don’t use and I don’t intend to use is [email protected].

I wrote to you several times with aN application my second profile to be deleted.

I hope that my profile will be unblocked so I can use my debit card.

I apply a copy of my identity card and a copy of my debit card, which I intend to use.

I am looking forward an answer from you!

дано не съм закъсняла много, де...

Dear Sir/Madam,

I am writing to you in order to require assistance regarding a recurrent problem I have experienced and which

you have not solved, although it has been indicated to you.

This is the third time my account has been blocked and I have to unblock it via bank transfer. The account I use [email protected]. However, I have a second account, which i do not intend to use - [email protected]. Although I have written to you several times, demanding the deletion of the latter, for the time being it is still active.

I apply a copy of my identity card and a copy of the debit card which I intend to use. I hope my account would be unblocked and look forward to receiving your reply.

Yours faithfully,

(името ти)

Ако тези, до които пишеш, са сериозни, това ще ти свърши добра работа. Всичко друго е чисто превеждане от бг на англ дума по дума и звучи смешно при четене. cool.gif

Редактирано от freaky114 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.