Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво правите за да не се ядосвате?

Featured Replies

Ми ,когато съм ядосан търся да потроша нещо. Когато се изнервя е убаво да няма хора при мен ,защото не знам къде ще се озоват след това... biggrin.gif

Две неща могат да ме ядосат. Да згафя ,това е нещото което ме разярява -вземам 2-3 литра минерална вода килограм плодове затварям се и подробно обмислям защо съм го допуснал и какво е трябвало да направя за да не се случи.

Другото нещо е някой или нещо да се опита или не дай Боже да успее да ме ядоса.

Отивам в някой форум за политика в интернет,намирам някой юнак от бандата на Лилов или на Петър-Емил Митев, културно внимавайки да не ме баннат му обеснявам че нищо не разбира. А този който ме е ядосал все някога ще ми падне !

Чистя...направо съм като хала с парцала. biggrin.gif Поне днес така ми мина...

Иначе най - често ми избива на рев, мразя да се чувствам безсилна.

ми...чакам да ми мине,изпушвам по една цигара и си псувам всички наум :rolleyes:

Въпроса на темата е Какво правите за да не се ядосвате? а не какво правите, след като вече сте се ядосали.

За да не се ядосвате имате два варианта :

1. Да сте абсолютен непукист. Въобще не ви дреме какво става наоколо, и ви е все едно какви ще са последствията. Това определено не ми допада.

2. Изграждате си философия на поведение, която ще ви даде възможност да извличате най-доброто за вас от всяка една ситуация. Приемате, че не всичко зависи от вас, и се прави за вас. Ако се научите да предвиждате събитията, ще имате възможност за действия, които да доведат до благоприятен изход. Ако нещата вече са се случили, действате така, че да минимизирате загубите.

Та това се опитвам да правя :wors:

Аз пък отивам, изпразвам два пълнителя на стрелбището и след това фитнес :) Забравих да добавя цялото творчество на Queen :)

Редактирано от OluFsen (преглед на промените)

Аз пък отивам, изпразвам два пълнителя на стрелбището и след това фитнес :)

ohmy.gif Пробвай със слънчоглед.

занимавам с нещо за да се разсея и да забравя за дразнителя :)

Например почвам да разглеждам новостите в нета и темп подобни глупости

Ако съм много ядосана и никой не ме вижда взимам един лист и запогвам да драскам или да го късам на малки парченца.

Слушам музика! ;) Но ако не мога и вече съм се ядосала..пробвам да броя до 10 - лошото е, че повечето пъти по-скоро стигам до 100 и нагоре laugh.gif

Но ако не мога и вече съм се ядосала..пробвам да броя до 10 - лошото е, че повечето пъти по-скоро стигам до 100 и нагоре laugh.gif

то и аз зареди това започнах да измислям нови методи. :)

Ами за да не се ядосам,не трябва да ме ядосват,ама ядосат ли ме,обикновенно се развиквам на човека до мен и се карам и карам докато не ме заболи устата или пък пускам някоя от мойте си тука събрани песни за релакс и лягам на големия фотьол докато не се успокоя,друг вариант е да се обадя на приятелка и да си бъбрим докато не ми се изключи телефона

Ами за да не се ядосам, не трябва да ме ядосват, ама ядосат ли ме, обикновено се развиквам на човека до мен и се карам и карам докато не ме заболи устата или пък пускам някоя от мойте си тука събрани песни за релакс и лягам на големия фотьол докато не се успокоя,друг вариант е да се обадя на приятелка и да си бъбрим докато не ми се изключи телефона

С теб като че ли имаме еднакво мислене - напълно споделям боядисаното в червено. Само ще допълня, че обикновено се развиквам тъй, че стъклата дрънчат, след което ми минава и си стискаме ръцете с противната страна. Доста по-трудно ми е ако ме ядоса дама - възпитанието не ми позволява да й крещя като хамалин. Казвам някои реплики (понякога доста остри) и и гледам да остана сам. Като поспадне напрежението се връщам и пак ръкостискане или прегръдки и целувки (зависи от степента на близост).

Когато някой ме ядоса........ами викам :speak: ,то не е полезно да го таиш в себе си,така си разбиваш нервната система.Дори по-добре счупи една чиния отколкото да броиш до десет и да жомиш angry.gif

Паля се много ама наистина много трудно а гасна доста бързо и после все едно не е било :wors: Това може и за минус да мине в някои ситуации. Ами за да не се ядосвам си слушам музика най - малкото. Като пусна примерно Slipknot и не мога да се ядосам за нищо biggrin.giflaugh.gif

• Автор
Паля се много ама наистина много трудно а гасна доста бързо и после все едно не е било :wors: Това може и за минус да мине в някои ситуации. Ами за да не се ядосвам си слушам музика най - малкото. Като пусна примерно Slipknot и не мога да се ядосам за нищо biggrin.giflaugh.gif

Аз си слушам "Металика" но не помага.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.