Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

24.06 - Ден за размисъл

Featured Replies

Размишляваш ли народе :wors:

Голям интерес в мен предизвикаха последните няколко предавания на " Шоуто на Слави " . Бе дадена възможност за участие на основните политически сили към момента . Осигури се "равен старт" , а сценаритите не спестиха неудобните въпроси .

Мислите ли обаче , че като цяло екипът толерираше някоя от партиите ( естествено без да я споменавате ако има такава ).?

Според вас имаше ли гост , към който целенасочено да се задават по-провокативни въпроси .

Бяха ли обективни сценаристите в коментарите си ?

Според мен въпросите бяха зададени изключително професионално и не смятам,че екипът показваше пристрастията си,ако е имало такива!!!

През цялото време,дори и в крайните коментари те се държаха на ниво и не се опитваха да накарат българския народ да гласува,за партията,която те харесват!!!Снощи в заключителните си речи ясно показаха защо не харесват една партия и дадоха причините такива каквито са!!!

Малко ми е интересно било винаги с този ден на размисъл преди избори.Тук не говоря за това, че се забранява да се пие алкохол по заведенията.Говоря за това, че ти нормалният избирател ако най-малкото за тези 4 години управление които си проследил трябва да имаш някаква представа за теб самият за кой ще гласуваш на кой симпатизираш.Един концерт, раздаване на картички и т.н. няма да ти промени мнение ако си трезво мислещ като доиде време за избори и направо се учудвам какво ли не измислят за да зарибят хората партиите.

Ще дам пример:Вчера гледам по Мсат някакъв митинг по повод изборите на БСП/то агитираше хората (незнам дали сте го гледали но сега ще ви разказа аз какво видях за около 4 5 минути, повече не издържах)На сцената малди момичета и момчета на не повече от 15 20 години с червени знамена в ръцете си развявайки ги?!Стефан Данаилов изнасяше реч в която през няма и 3 думи се повтаряше "червено" "червеното знаме" после запя някакъв бесепарски ремикс на ние сме на всеки километър.Които беше под всякаква критика все едно гледах някои исторически филм за Хитлер но не беше по дискавари и не беше със субтири а действието се развиваше през 2005 година мястото беше България.Ако някои може да намери тази песен на мп3ка и да даде линка да чуете само за какво ви говоря.Останах много потресен и това може да са следващите хора които ще ни управляват.Нека се замислим трябвали да се връщаме на зад или да продължим напред.

Няма да агитирам за кого да гласувате просто да се замислим и да направим своят избор с трезви глави.

Редактирано от sfmf (преглед на промените)

SFMF след като си гледал митинг на БСП за какво очакваш да си приказват

а ти лично гледал ли си сериала "На всеки километър"

още един въпрос нее ли крайно време да забравим шлагера "който не скача е червен" много се изтърка а и все пак има още 21 партии и коалиции

SFMF след като си гледал митинг на БСП за какво очакваш да си приказват

а ти лично гледал ли си сериала "На всеки километър"

още един въпрос нее ли крайно време да забравим шлагера "който не скача е червен" много се изтърка а и все пак има още 21 партии и коалиции

<{POST_SNAPBACK}>

Това си беше чиста пропаганда, трябвало е да го гледаш поне колкото мен за да разбереш за какво ти говоря.Просто се промиваха мозаци нищо смислено не казваха.Това го пиша защото "който не скача е червен" добре но.. по проучванията за сега БСП е на чело, което говори че много хора скачат.

бацка говоря за този ремикс които слушах аз не за оригинала . :clap:

хайде кажи един митинг или една партия която да не се опитва да промива мозъците

поне всяка партия казва верният номер е ............ това нее ли промиване

за това коя партия какво смислено е казала на теб оставам да кажеш коя е казала смислено

и аз гледах снощи Мсат и там имаше концерт на Евророма и Азис беше в стихията си макар че беше по дънки и както забелязах дъжда не уплаши симпатизантите му

aaliyah_st

"Снощи в заключителните си речи ясно показаха защо не харесват една партия и дадоха причините такива каквито са"

"По-добре да има корумпирани и подсъдими в парламента, или да не можеш да си купиш хляб, ако не говориш турски, отколкото да влезе............" (няма да довърша се пак да спазваме закона :clap:

Първо: нарушиха закона защото като телевизия която е национален ефир нямат право да симпатизират или оплюват дадена партия или да приканват хората за кой да гласуват и за кой не.

Второ: Изсипаха сума ти глупости и врели некипели

И много други такива гафове на фона на цялото предаване от седмицата

Редактирано от BloodMaster (преглед на промените)

aaliyah_st

"Снощи в заключителните си речи ясно показаха защо не харесват една партия и дадоха причините такива каквито са"

"По-добре да има корумпирани и подсъдими в парламента, или да не можеш да си купиш хляб, ако не говориш турски, отколкото да влезе............" (няма да довърша се пак да спазваме закона :clap:

Първо: нарушиха закона защото като телевизия която е национален ефир нямат право да симпатизират или оплюват дадена партия или да приканват хората за кой да гласуват и за кой не.

Второ: Изсипаха сума ти глупости и врели некипели

И много други такива гафове на фона на цялото предаване от седмицата

<{POST_SNAPBACK}>

напълно подкрепям

Аз мисля че кампанията едва ли би повлияла на умен човек за избора му.

Отдавна се чудя - какво точно им липсва на повечето хора, та не мислят, като гласуват?

А то било ден за размисъл... :clap:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.