Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Виртуален Windows

Featured Replies

Здравейте! За първи път се опитвам да стартирам виртуален Win. Инсталирах програма, но нещо не мога да зареда виртуалния Win. За повече подробности тук!

Здравейте! За първи път се опитвам да стартирам виртуален Win. Инсталирах програма, но нещо не мога да зареда виртуалния Win. За повече подробности тук!

С коя програма го пусна? Пробва ли предложените? Каква грешка ти дава?

Както вече ти бяха казали в другата тема, диска (или исото) ти най-вероятно не е бутъбъл.

• Автор
Както вече ти бяха казали в другата тема, диска (или исото) ти най-вероятно не е бутъбъл.

Както там така и тука питам как да го направя бутубул. Диска от който съм го направил е такъв, предполагам, че исото трябва да е такова.

Както там така и тука питам как да го направя бутубул. Диска от който съм го направил е такъв, предполагам, че исото трябва да е такова.

Опитай отново да го направиш ИСО-то, и сподели с какво го правиш, защото може да се окаже че и това има значение

След като имаш бутъбъл диск, не е нужно да правиш исо. Просто инсталирай Windows от CD-то.

И аз за това си мислих.

• Автор
Опитай отново да го направиш ИСО-то, и сподели с какво го правиш, защото може да се окаже че и това има значение

Ами аз съм казъл с какво го правя, но пак ще го направя - PowerISO. Имам и WinISO.

След като имаш бутъбъл диск, не е нужно да правиш исо. Просто инсталирай Windows от CD-то.

Ами в статията си пише че е за предпочитане от ИСО да се инсталира и за това. Понеже споменах че съм нов в тази област имам друг въпрос. Само първия път ли е нужно да се зарежда или инсталира от СД? После когато искам да пусна отново виртуалния РС пак ли трябва да го правя това? Мисля че не.

И аз за това си мислих.

Същото като отговора за djagi

Ами в статията си пише че е за предпочитане от ИСО да се инсталира и за това. Понеже споменах че съм нов в тази област имам друг въпрос. Само първия път ли е нужно да се зарежда или инсталира от СД? После когато искам да пусна отново виртуалния РС пак ли трябва да го правя това? Мисля че не.

Изпозлването на ИСО образи е заради удобство, иначе можеш да го пнаправиш и с оригинално ЦД/ДВД След като мине инсталацията ЦД-то не ти е нужно повече

• Автор
Изпозлването на ИСО образи е заради удобство, иначе можеш да го пнаправиш и с оригинално ЦД/ДВД След като мине инсталацията ЦД-то не ти е нужно повече

Разбрах. Ще пробвам отново. :bedtime2:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.