Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Касперски

Featured Replies

Можете ли да ми обясните, защо инсталациятя на Касперски Антивирус Персонал Про 5.0.20 е цели 50.1 MБ, а на Касперски Антивирус Персонал Про 5.0.372 е само 12.2 MБ? Коя бихте могли да ми препоръчате?

Нещо май си се объркал. Инсталацията на Касперски Антивирус Персонал Про 5.0.20 е около 14мб. А за това коя да избереш, много ясно че новата версия.

• Автор

Не, несъм се объркал. Инсталацията на 5.0.20 е точно 26.1 MБ, а като натисна kav5.0.20_personalpro_full_en.exe-то се разархивира на 50.1 MБ

аз съм с 5.0.372 и се радвах на нея до първия упдейт след това - буммм копеле купи си нов ключ та така и не можах да си намеря не блеклистнат ключ. някой да може да помогне ? иначе си бачкаше отлично и по ми харесваше от 5.0.20

аз съм с 5.0.372 и се радвах на нея до първия упдейт след това - буммм копеле купи си нов ключ та така и не можах да си намеря не блеклистнат ключ. някой да може да помогне ? иначе си бачкаше отлично и по ми харесваше от 5.0.20

<{POST_SNAPBACK}>

Виж ТОЗИ.

От Wankata е, но не си спомням неговия линк. При мен действа.

При мен има някакви проблеми с ъпдейтите на касперски. Независимо то това коя версия слагам всичко е наред до първия ъпдейт. След това риъл тайм протектора ми дава или че ключа е изтекъл, или има удивителна че нещо друго не е наред. Някой от вас има ли такива проблеми и на какво биха могли да се дължат

абе то не е от ключовете. Моите са си до 2006 година но не що става при саямите ъпдейти.

и на мене ми се е случвало да ми изхварля кея и за тва дефакто се отказах от КАСПЕРСКИ и си сложих АнтиВир и сам доста по доволен и които иска лека антивирусна която да се справя на някакво горе долу нормално ниво да си я сложи а които иска да се мъчи да продалжава;):)

толкова дълго съм я ползвал и знам че краковете ми си работят, но какво стана напоследък си нямам и на представа. Всичко е точно до първия ъпдейт и след това.... Аз затова питах дали някой наскоро я е инсталирал и е имал такива проблеми защото тогава причината ще е в програмата.

Този проблем става тъй като вече и лаболаториите на касперски си сложиха Black List и при мен стана така със 5.0.20 сега съм с 5.0.372 и нямам проблеми.

• 2 седмици по-късно...

Не мисля, че тази антивирусна ще ти свърше голяма работа.Предлагам ти антивирусни като Bit Defender и Avast! , които не са известни(в което им е силата) и си хващат вирусчетата, както data.bg хваща Ip-тата на BTK(не питай) sad.gif .

Редактирано от achkar (преглед на промените)

ХАХАхахАХАХАХхахаахахахаха ха хахаха ах ахах разби ме - ЧЕШКА Е!И си е в час за разлика от тоя разлигавен "Касперски"

Значи,решението е следното:намираш си Kav.reg.Killer,Trial-Reset и си намираш един Trial license key.Става за един месец.Всеки месец повтаряш процедурата! Всичко друго са глупости P.S. отнася се за Pro 5.0.372 -Няма по добро,"Вервайте ми !!!"

Редактирано от lubencho (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.