Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация до 600-700 лв.

Featured Replies

• Автор
Кажи сега на какво последно се спря, за да ти кажа моите забележки. Набързо сметна една AMD конфигурация и я изкарах 765лв.

Спрял съм се на 'AMD" - система.

Доста добре ми помагате,но :

дъно -ясно

процесор-ясно 4000+ или 4200 + макар ,че каква е разликата???

Видеото- коя от двете "Sapphire HD 2600XT DDR3" или GF 7600 GT DDR3 по поста на Людмил май ще е Sapphfir-a

РАМ- ясно,но в "Жар"-а не виждам A-data , ili Super T, ima samo DD2 800 Mhz но от коя фирма са никой не знае...

Храд 160 Гб Hitachi

Захранването посочено от "pit" 350 w FORTRON - няма ли да е малко??

Искам да не се клоква нищо

Благодаря.

Хм??? цената на видеото доста различно ми се вижда , ако става въпрос за едно и също нещо, де ???

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=528861

Редактирано от viper7277 (преглед на промените)

разликите можеш да видиш сам:

http://www.mostbg1.com/most/Item.aspx?itemid=36562

http://www.mostbg1.com/most/Item.aspx?itemid=33493

по-добрият вариант е Sapphire HD 2600XT DDR3 :help:

Спрял съм се на 'AMD" - система.

Доста добре ми помагате,но :

дъно -ясно

процесор-ясно 4000+ или 4200 + макар ,че каква е разликата???

Видеото- коя от двете "Sapphire HD 2600XT DDR3" или GF 7600 GT DDR3 по поста на Людмил май ще е Sapphfir-a

РАМ- ясно,но в "Жар"-а не виждам A-data , ili Super T, ima samo DD2 800 Mhz но от коя фирма са никой не знае...

Храд 160 Гб Hitachi

Захранването посочено от "pit" 350 w FORTRON - няма ли да е малко??

Искам да не се клоква нищо

Благодаря.

Хм??? цената на видеото доста различно ми се вижда , ако става въпрос за едно и също нещо, де ???

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=528861

Значи

-разликата м/у 4200 и 4000 е минимална..

-видеото не е същото. 2600 е по-добро както от 1600 така и от 7600 cool.gif

-в жар има поне кингстон свестен.. след като няма да има клок.. поне вземи кингстон, PQI са пълни боклуци. Kingmax също не правят памети с добро качество/но правят много добри кутии за щайги и охлаждания, които "нашите" не внасят , това е офтопик/

-350 вата стигат, след като е без клок. Иначе 400/450 cool.gif

--

Едит- в жар има захранвания thermaltake/zalman/fortron. Последното ще ти излезе най-изгодно. Ако пък 400 вата не ти стигат, макар, че ще са достатъчни, вземи thermaltake, не че са по-хубави от залман, ама на залман цените им са много надути, въпреки че са много хубави захранвания. thermaltake са по-евтини и също са много добри, макар, че и техните цени са "над обичайното cool.gif "

Редактирано от uberalles (преглед на промените)

• Автор

Като общо досега се получи това.Не видях в "Жар" видеото да е 175 лв. , но мисля ,че съм избрал същото ,нищо , че е 188.96 лв.Надявам се ,че се получи машинка "геймърска" от среден клас поне.Кажете бива ли ?

ТОТАЛ.................795.30 лв с ДДС

dsc01521lt6.th.jpg

Редактирано от viper7277 (преглед на промените)

Дай още 15лв. и вземи това - http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=528371&t=0 - по-бърза е от . Като поискаш отделно захранване и си вземат това което върви с кутията ще ти свалят 15-тина лв. от цената и. Задължително ли е да купуваш от Жар? Ето една оферта от Voodoo

6590_145_m.PNG

Като общо досега се получи това.Не видях в "Жар" видеото да е 175 лв. , но мисля ,че съм избрал същото ,нищо , че е 188.96 лв.Надявам се ,че се получи машинка "геймърска" от среден клас поне.Кажете бива ли ?

ТОТАЛ.................795.30 лв с ДДС

dsc01521lt6.th.jpg

Това,което Lyudmil ти е написал/видео-картата/ е доста добро. А що се отнася до рамта, горе съм писал cool.gif Имат кингстон, вземи от тях поне.. тези "безименни" ще са я някои Buffalo или пък още по-зле PQI/те и двете са много зле,ама../

Редактирано от uberalles (преглед на промените)

Това,което Lyudmil ти е написал/видео-картата/ е доста добро. А що се отнася до рамта, горе съм писал cool.gif Имат кингстон, вземи от тях поне.. тези "безименни" ще са я някои Buffalo или пък още по-зле PQI/те и двете са много зле,ама../

Aз пък мога да ти кажа, че точно Kingston Value RAM е абсолютно дърво и за нищо не става -лоши тайминги и никакви възможност за овърклок. PQI са доста добри бюджетни памети и дори са с Lifetime гаранция. Това че Buffalo не са популярни в Европа също не значи че са лоши. А нонеймките в Жар са някакви чипове с необозначен производител.

Наистина Kingston е голямо дърво. :rolleyes: Аз съм за предложението на Lyudmil-смени 2600 с х1950.по-бърза е и ще ти свърши отлична работа.Тази 2600 дд3 освен с ДХ10 не може с нищо друго да се похвали,а като се замисля какви са й резултатите под ДХ10.взимай смело х1950-поне знаеш,че всимаш нещо наистина добро. успех

• Автор

О.К Пак ще ви послушам.

Кажете само X1950GT на SAPPHIRE или Power Color , че гледам Людмил (за което му благодаря) е дал линк към "Power Color"-а, но също така има и на "SAPPHIRE" , разликата е 7-8 лв. и се озадачих.

РАМ=-а ще го взема от друг магазин ,защото искам да е :1GB DDR2 800 SuperT CL4 - това ли е оптималната марка и данни (гледам много я препоръчвате и чвно има защо?? ;)

Всичко останало си остава като на последната ми снимка.

Към Людмил: Съжалявам но е дълга и широка за разправяне , но ми се налага да пазарувам от "Жар".

Съжалявам за загубеното време да натъкмиш нещо във "ВУДУ"

Ами значение няма на коя х1950GT ще се спреш.Хубаво си се ориентирал към Супер Т CL4-за цената си предлага отлична работа и много добър потенциал за клок.

О.К Пак ще ви послушам.

Кажете само X1950GT на SAPPHIRE или Power Color , че гледам Людмил (за което му благодаря) е дал линк към "Power Color"-а, но също така има и на "SAPPHIRE" , разликата е 7-8 лв. и се озадачих.

РАМ=-а ще го взема от друг магазин ,защото искам да е :1GB DDR2 800 SuperT CL4 - това ли е оптималната марка и данни (гледам много я препоръчвате и чвно има защо?? :)

Всичко останало си остава като на последната ми снимка.

Към Людмил: Съжалявам но е дълга и широка за разправяне , но ми се налага да пазарувам от "Жар".

Съжалявам за загубеното време да натъкмиш нещо във "ВУДУ"

Коя 1950 ще вземеш няма голямо значени, та вземи което ти е по-изгодно. За паметта - ами хич не е лоша тази SuperT CL4, но все пак не очаквай чудеса от памет за 60лв.

Относно Вуду - никога не съм купувал нищо от тях но бяха под ръка така да се каже, но истинската причина да предложа друга фирма е, че имам лошо мнение за Жар. Или поне имаха ужасен сервиз преди 2 години и тогава за последно съм и купувал нещо от тях. Сега не знам как е обслужването и сервиза, ама нямам и намерение да проверявам. Веднъж като се опари човек - знаеш как е. :)

Aз пък мога да ти кажа, че точно Kingston Value RAM е абсолютно дърво и за нищо не става -лоши тайминги и никакви възможност за овърклок. PQI са доста добри бюджетни памети и дори са с Lifetime гаранция. Това че Buffalo не са популярни в Европа също не значи че са лоши. А нонеймките в Жар са някакви чипове с необозначен производител

Рядък случай, в който да не съм съгласен с теб - мойта е точно такава - 2х1 ГБ 667 и я държа на 950 почти без никакъв проблем

Рядък случай, в който да не съм съгласен с теб - мойта е точно такава - 2х1 ГБ 667 и я държа на 950 почти без никакъв проблем

Е, аз говоря като цяло за Value серията на Kingston. Това не пречи да изкарат някоя добра партида от време на време, а специално сегашната DDR2 800 е много зле.

• Автор

Всичко е поръчано , идущата седмица ще ви информирам за крайния резултат.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Конфигурацията е сглобена .Бачка на 100 % .Държи се подобаващо.Перфектна видеокарта.Бе всичко е супер.Благодарение на ВАС.

cool.gif:):wors::bye1:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.