Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Clock на AMD Sempron 2500+ плс помогнете

Featured Replies

Здравейте на всички значи искам да си клокна амд-то и влизам аз в био-са така и ненамирам множител а той си е на 10.5 ето ви 2 снимки за ориентация на биос-а ми 2000114841199820505_rs.jpg

2000180541240432688_rs.jpg

дъното е ASrock K7-Upgrade 600 (ако някои иска Chipset VIA VT8377 apollo KT600) ето ви снимка и от евереста2004552979335416324_rs.jpg значи като влязох в биос-а направих Actual Frequency на manual обаче забелязах нещо за Jumperi (там съм гола вода) вдигам го до 183 защото след тях или не стартира компа или се реска или някъв друг проблем иска та искам да ми помогнете как да го клокна повечко в евереста както виждате от снимката пише 8% clock та ако е от jumperite дайте някоя снимка и ми обяснете какво да правя аз ще се опитам да ви разбера 10х

През BIOS-a над 183 шина е опасно и по-добре, че не ти се стартира машината, че да не изгори нещо. Ще трябва да се справиш с джъмперите, стига процесора да е способен да работи на 200х10,5(на Sempron-ите множителя е заключен) - 2100MHz. Eто кои джъмпери трябва да местиш:

• Автор
През BIOS-a над 183 шина е опасно и по-добре, че не ти се стартира машината, че да не изгори нещо. Ще трябва да се справиш с джъмперите, стига процесора да е способен да работи на 200х10,5(на Sempron-ите множителя е заключен) - 2100MHz. Eто кои джъмпери трябва да местиш:

мерси пробвах през джъмперите ам не тръгва ако някои знае как да отклуча множителя и къде се намира защото до сега не съм го намерил да го намаля от 10.5 да пише та засега съм 180 мхз на fsb и тва е sad.gif

Ааа, не бях забелязал паметта, но 512MB модул е PC2100 - не знам кой ти го е пробутал, но ако искаш да клокваш го разкарай и си вземи PС3200(DDR400) модул памет и тогава има голям шанс да тръгне на 200FSB процесора, синхронно с паметта. Я свали CPU-Z и дай шот от SPD табчето, от 512MB модул - виж на кой слот е.

• Автор
Ааа, не бях забелязал паметта, но 512MB модул е PC2100 - не знам кой ти го е пробутал, но ако искаш да клокваш го разкарай и си вземи PС3200(DDR400) модул памет и тогава има голям шанс да тръгне на 200FSB процесора, синхронно с паметта. Я свали CPU-Z и дай шот от SPD табчето, от 512MB модул - виж на кой слот е.

сега 2000513929473170345_rs.jpg това е (а за множителя нещо ?)

• Автор

виж и това 2001338638436323062_rs.jpg тука ми дава 359мхз и това съотношение ако е 1:1 добре ли ще е и как се прави 1:1

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.