Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Здравейте ,приятели! Дайте пак съвет- 800 $

Featured Replies

Покрай темата пусната от мен по долу(ако преценят модовете да залепят и тази там ,но пускам нова ,защото за съвсем друго нещо иде реч...) за машина 600-700 лв. се позапалих и аз и май ще изхвърлям старата щайга и ще събирам нова, НО този път се съобразете със ТОЗИ сайт. Оттам имам идея да поръчвам или да отида на място да пазарувам.

Значи до 800$

Ще ползвам главно за нет, филми (всякъкви формати HD вкл.) и игрички засега по-леки ,но знае ли човек след 1 година може да се зарибя повече ,така ,че да има аванс.

Без монитор и приферия.

Няма да клоквам нищо( не разбирам).Вземам кутиите сглобявам и газ...

Моля , ви дайте едно AMD i едно INTEL. Вече се чудя какво от двете да е , но .....

Благодаря ВИ.

Редактирано от viper7277 (преглед на промените)

Здрасти! ;)

Ето го компютъра, който ти трябва. Той даже си е сглобен.

Не, че видеокартата е много хубава(нито пък много лоша - абе средна класа), но пък щом ще го ползваш за по-леки игри, ти върши работа.

имам едно приателче на което пц-то му е от canadatehnology и нема грешка стабилни са им машините май ;)

Привет на Канада :)

АМД системата също я има готова - цък

Не видях новата 8800ГТ, добре е да се смени видеото от горната конфигурация с нея за да е геймърска машинката, с леко превишение на бюджета, не зная с колко точно, особено в канадски долари :) Ако паричките са проблем видеото да се смени с това - цък и ще излизе около 730$ машинката при плащане е кеш за промецията и сметнато наум от мен cool.gif

Но май няма да е валидна тая промоция при промяна на конфигурацията, затова с 1950 Про цената излиза около, ъъъ 750$

• Автор

Здравейте ,пак.Благодаря ви за отговорите , но ще ми се да си сглобя нещо сам.

След 18 часово (не лъжа) висене пред монитора успях да измъдря това: засега ИНТЕЛ :

Gigabyte GA-P35-DS3L Socket 775 Intel P35 + ICH9 Dual-Channel DDR2 1066/800/667/533Mhz GigaLAN 8-Channel Audio Support 1333Mhz FSB-103 $

Intel Core 2 Duo E6750 Socket LGA775, 2.66 GHz, 1333 MHz FSB, 4MB L2 Cache, 65nm (Retail Box) (BX80557E6750)..............208$

OCZ (OCZ2RPR8002GK) DDR2 PC2-6400 800MHz Reaper HPC Edition 2GB (2x1024MB) EPP Dual Channel Kit....................99 $

Sapphire ATI RADEON HD 2600XT 256MB DDR3 Dual Display PCI-Express Graphics Card......................109 $

Hitachi HD 250GB SATA 3Gb/s 7200rpm 8MB 300MB/sec Bulk (0A33423)......................66 $

Asus DRW-1814BLT Black SATA DVD-Writer LightScribe 18x DVD+R/-R 8xDVD+RW/6xDVD-RW 14xDVD-RAM 8xDVD+/-R9 DL 48xCD-R 32xCD-RW Retail....45 $

Захранване като гледам един съфорумник много уважава марката: "SEASONIC " затова викам си .....хоп

Но ще е от друг магазин. Кажете някоя стабилна марка захранвания освен тази ? Мисля ,че 400 W ще са достатъчни?

SEASONIC 400W ATX 2.2 APFC PSU...............................65 $

кутия????/ знам ли нещо такова.. http://www.microinformatique.ca/Page/prix2..........65$

ТОТАЛ.............................................................760 $

Захранването си е супер - Seasonic и на мен ми е любима марка, така че взимай смело. И освен това са изключително тихи, че направо не се чуват. Жалко, че в България са много скъпи иначе щях до сега и аз да съм с такова, ама карам с ширпотребата Fortron.

Виж сега, VIPER, пиши ми ( може и на ЛС ) къде точно живееш, защото точно в Торонто и райна има и други магазини, мога да ти препоръчам примерно logic computers, които не се шегуват, а продават яко. Ако си наблизо, може и да се срещнем и да обменим опит.

Това , което си го избрал, е горе-долу ОК, но може да се доработи малко да стане идеално.

• Автор

Здравейте.Коледа и НГ са близо ,но не можах да чакам за някоя оферта и .....

Вече напазарувах и сега сглобявам. Взех това:

GB P35-DS3P

E 6750

RAM-OCZ DDR2 PC 6400 - 800- REAPER 4-4-4-15 (KIT 2 GB) ---тази марка не я знам , но ми казаха в магазина ,че е добра пък и модулите имат нек'ви тръби, радиатори???? biggrin.gif

WD 500Gb SATA II 16Mb.

Saesonic S12-II 500W

Sapphire 1950 GT 512 намерих само такава,няма ПРО няма студена вода..........стар модел били, викат тука????

ASUS 1814 BLT-SATA - 18Х .....имаше и нов модел 20Х но аз така и така записвам на 4Х, та ми беше все тая.

Кажете моля Ви става ли това за филми(+HDTV) игри и нет?

Не за друго ми да се успокоя душевно.....

П.С.

Като засвири успешно ще ви уведомя......Ей мноо кабел мноо нещо,бре.....

• Автор
Ти ... майтап е, нали? Да питаш за това видео и всичко останало...? Ще тръгне... Да почерпиш!

Изобщо не е майтап. разбирам от хардуер , колкото и ти предполагам молекулярна биология. :P

Благодарение на съфорумци като теб се опитвам да си сглобя машинка.

Каквото са ми казали това си взех в общи линии, и затова питам като завършек как е .

• Автор

Здравейте пак. Машината е сглобена и от нея пиша. Супер бърза е и съм много доволен.

БЛАГОДАРЯ ВИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ. :wors: :wors: :wors:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.