Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с показването на името на контакти в SIM картата

Featured Replies

Днес си взех Nokia 6120, но имам следния проблем. Когато някой ми звъни и номерът му е записан на SIM картата ми показва само номера на обаждащия се, но не и името. Проверих дали в Contacts (номерата в телефона) не съществува същото име, но не. Ако вкарам човека в Contacts, името му излиза и проблеми няма. Ако някой знае къде може да е проблемът, моля да сподели!

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

Днес си взех Nokia 6120, но имам следния проблем. Когато някой ми звъни и номерът му е записан на SIM картата ми показва само номера на обаждащия се, но не и името. Проверих дали в Contacts (номерата в телефона) не съществува същото име, но не. Ако вкарам човека в Contacts, името му излиза и проблеми няма. Ако някой знае къде може да е проблемът, моля да сподели!

Работи само с Contacts. Не можеш ли да изкопираш всичко от картата в Contacts ?

• Автор

Мога, но се зачудих дали не е някакъв проблем... Ако самият телефон е създаден така, няма проблем, просто за първи път се сблъсквам с телефон със Symbian и съм малко като в небрано лозе.

Редактирано от troi4o (преглед на промените)

Така или иначе ще си прехвърлиш контактите в паметта на телефона, защото SIM картата е заровена сред опциите на менюто контакти и хич не е удобно всеки път да влизаш там.

Тук можеш да погледнеш за програми за Symbian S60 3rd Edition, няма нужда от регистрация.

• Автор

Много благодаря за линкчето! :) Вече си прехвърлих имената в телефона и няма проблеми. Явно вече SIM картата я ползват само за свързване към оператора и нещо като backup. Е, мисля, че направих добър избор между N70 и 6120?

Някъде в менюто за контакти има опция да копираш всички контакти в телефона.Добре е и за теб защото се борави доста по-лесно.Разрови се,може да копираш всички контакти едновременно(10-15 секунди).

Някъде в менюто за контакти има опция да копираш всички контакти в телефона.Добре е и за теб защото се борави доста по-лесно.Разрови се,може да копираш всички контакти едновременно(10-15 секунди).

Дали пък вече не ги е прехвърлил в контактите си ?

• Автор

Копирах си ги отдавна, мерси отново! Сега обаче не мога да подкарам GPRS-а и да вляза в някой WAP сайт! Показва: Packet datа connection not available."

...

Е, мисля, че направих добър избор между N70 и 6120?

Ето ти сравнение между двата.

Всеки с предпочитанията си - ако на теб ти харесва 6120 повече, тогава си направил добър избор. Все пак е по-нов модел, с доста по-добър дисплей.

Копирах си ги отдавна, мерси отново! Сега обаче не мога да подкарам GPRS-а и да вляза в някой WAP сайт! Показва: Packet datа connection not available."

А, и при мен е така, с Nokia E50 към Globul. Не, че ми е зор особено. Опитах с търсене на настройки от телефона и с получаване на настройки като SMS, нищо не става. В същото време си проверявам пощата в mail.ru без никакви проблеми.

Когато исках да ми активират 3G-то и Видео разговорите се наложи да се обадя на оператор (Глобул) и да му кажа да ми ги активира. След това до 24 часа ти го активират. Може би и с GPRS е така. Ако не си звъннал на оператор, звънни и попитай.

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

• Автор

Оправих се вече и с GPRS-а. Настройките са били променени, вече всичко е наред! Благодаря все пак!

• 3 години по-късно...

и аз имам същия проблем .копирах ги в паметта на телефона ,изтрих ги от сим,за да не се повтарят и пак ми пише Непознат номер.някакво друго решение ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.