Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Котките не живеят дълго, ако край тях се пуши

Featured Replies

e539fe15f5.jpg

Специалисти от научния център за онкологични изследвания на Бостънския университет в САЩ са проследили реакцията на организма на котките на тютюнев дим, съобщи френското списание "Фигаро".

Получените данни са показали, че котките, живеещи в задимени помещения, по-често страдат от различни болести. Пасивното тютюнопушене води до развиване на хроничен бронхит, астма, дори на лимфома.

Учените са установили, че заедно с дима домашните животни поглъщат 4000 химически компонента сред които 50 са канцерогенни.

Източник: БТА

Първата ми писанка Джеки живя 15 години с мен и с моя тютюн

Последната година разви тумор на млечните жлези-защото не беше раждала sad.gif

Ако е имала още 5-10 години живот и аз съм виновна,да ми прости

Както че и не стана майка

sad.gif

Дрън, дрън та пляс...Нищо и няма на моите котани biggrin.gif

Кой ги пише тия статии незнам, но мисля че е за лекар!

Кремиковци не ни вреди, газовете от задръстванията не ни вредят, напрегнатия живот също, и куп още 100 такива .....

Нашата я оправихме, котките ще мислим сега!

Абе котки... Както каза backata то не е едно и две неща

На мой познат котката умря от WISKAS-задръсти й бъбреците и престана да уринира. sad.gif

Кой ги пише тези глупости?

Френското списание "Фигаро".

За това не пуша при моя Тигър. :) Случвало се е рядко и то когато и двамата сме били на терасата. biggrin.gif

На мой познат котката умря от WISKAS-задръсти й бъбреците и престана да уринира. sad.gif

Сухата храна, гранулите го причиняват това. За това се препоръчва да хапват манджичка. Моята яде и от двете - и консерва и гризинки. Но живот и здраве след някое време ще и спра сухата храна, поради тази причина.

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

Сухата храна, гранулите го причиняват това. За това се препоръчва да хапват манджичка. Моята яде и от двете - и консерва и гризинки. Но живот и здраве след някое време ще и спра сухата храна, поради тази причина.

;)

Сухата храна е вредна само и единствено за мъжкарите,не и за женските ;)

Затова ако ви е котарак,му взимайте от специалните гранули,които помагат да не се запушат пикочните канали и семепроводите-Хайдук Пикасо (Бог да го прости) с такива го хранех

А първата ми писанка Джеки обожаваше тропки,живяхме заедно 15 години

А инфо как е с котките, ако някой пуши ганджа и подобни треви?

Бра'чедът Милен преди да стане гиспаджия към вуйчо му бе трапер. Той правеше индиански капани. Хванеше ли котка, с помпа я помпеше през аналното отверстие. Тя се издуваше и така я дереше по-лесно. Одраната кожа сушеше и предаваше в Ловно-рибарското дружество. Със заработените пет байтошови лева го раздаваше лорд. Аз го догонвах с комбайнерски уред за събиране на лайкучка. Събирах, сушех и след предаването на не знам си колко килограма получавах 3.20лв, та го раздавах барон. По едно време имах един баскервилски вълкодав, а Милен дойде с един мазен котарак на сезал. Проведохме гладиаторски турнир. Котаракът победи, да му се начудиш. Моят вълкодав угоявах с мисирки (пуйки) споминати от гъргамушка. От тях стана с мазен косъм, но явно брачедът е имал по-яки стимулнати за катака си. Тогава ебанджийски манджи в лъскави пакети за котки нямаше и всичко опираше до естествения подбор, нито пък бяхме чували за френската Катрин Деньов, дето спаси врачанските мечки от цигани-катунари.

Май не става дума за котките. А за пасивните пушачи. Положението по света е много лошо за пушачите, няма начин. Няма да се учудя, ако се появят подобни теми за пушачите и домашните кучета, морски свинчета, змии и тем подобни.

В интерес на истината моята котка не понася пушачите и ги съска. Но това е домашно животно, все пак. Аз съм си виновен, че я спасих от улицата. Там нямаше да живее и месец, заради шибаните автомобили и идиоти. Но не пуша при нея, защото не обича. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.