Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

HP1018 не разпечатва

Featured Replies

Извинявам се, ако темата е разисквана, но не намерих решение на моите проблеми.Ако прецените преместете или изтрийте темата.

Имам принтер HP1018, с Windows HP professional съм.Последно принтера е работилл миналата седмица, вчера и днес не иска да разпечатва нищо - нито документи, нито таблици, нито от интернет или складова програма.Когато пусна нещо за печат ми се зарежда принтера и долу стои иконката и ми дава че N-документа чакат да бъдат разпечатани.Но нищо подобно не се случва.

Моля, ако някой може да ми помогне.Не съм много в час с настройките и подобните неща.Благодаря ви!

Извинявам се, ако темата е разисквана, но не намерих решение на моите проблеми.Ако прецените преместете или изтрийте темата.

Имам принтер HP1018, с Windows HP professional съм.Последно принтера е работилл миналата седмица, вчера и днес не иска да разпечатва нищо - нито документи, нито таблици, нито от интернет или складова програма.Когато пусна нещо за печат ми се зарежда принтера и долу стои иконката и ми дава че N-документа чакат да бъдат разпечатани.Но нищо подобно не се случва.

Моля, ако някой може да ми помогне.Не съм много в час с настройките и подобните неща.Благодаря ви!

Да не е заяла хартия, тонера да му е свършил?

• Автор
Да не е заяла хартия, тонера да му е свършил?

Няма заяла хартия вътре.А ако е свършил тонера как да разбера?Ще ми разреши ли да печатам въобще, защото сега не ми дава.

Ами кабелите, свързани ли са?

Угаси компа и принтера. Разкачи и свържи наново USB кабела. После ги включи и опитай пак.

Редактирано от Вало (преглед на промените)

• Автор

Пак не става.А в иконата долу ми дава статуса на първия докукент в опашката:printing, но нищо не излиза.Благодаря все пак.

Пак не става.А в иконата долу ми дава статуса на първия докукент в опашката:printing, но нищо не излиза.Благодаря все пак.

Я затрий всичко от опашката и пусни тест страница

Ако наблизо има друг компютър, свържете принтера към него и вижте дали ще го разпознае.

Ако принтера има селф-тест е хубаво да се пусне.

• Автор

И тест страница не разпечтва, това го пробвах вече.Няма друг компютър където да го включа и да го пробвам.Вариант да търся драйвери и да го инсталирам отново ще помогне ли?Че и драйверите май заминаха с кутията на боклука..... А селф тест какво е?

И тест страница не разпечтва, това го пробвах вече.Няма друг компютър където да го включа и да го пробвам.Вариант да търся драйвери и да го инсталирам отново ще помогне ли?Че и драйверите май заминаха с кутията на боклука..... А селф тест какво е?

преди да пускаш тези неща ИЗТРИЙ опашката на принтера!

selftest - самодиагносткика

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Автор

Благодаря ви за отговорите!Днес така и не можах да подкарам принтера.Направих всичко, което ме посъветвахте, а тази тест страница така и не я разпечата - чаках го 2 часа, не две минути както пише в съобщението,няма и няма.В понеделник мъките ще започнат пак.Май ще трябва да викам помощ.

• Автор

При включване светват зелена и червена светлинки, зарежда си и остава да свети само зелената.

Редактирано от nnaadeto (преглед на промените)

Хмм, зеленото значи, че всичко е ОК... Препоръчвам ти една елемнтарна профилактика, по тази схема: тук . Ако е тонера, не би трябвало да свети зелено, а да мига оранжево (и удивителната)

Аз имах canon IP 2000, със същият проблем. Нещеше да разпечатва нищо. Само че при мен лампичката която трябва да свети зелено свете оранжево все едно че няма мастило, а тъкмо го бях презаредил. Занесох на сервиз и диагностиката показа, че главата му е отишла. Занеси и твоят да му направят такъв тест. Специализирани сервизи за canon и HP са Stemo. Диагностиката е безплатна. cool.gif

• Автор

Възможно ли е принтер на два месеца да прави такъв проблем?

Сега пак пробвах- нищо.Май ще се ходи на сервиз. :)

• Автор

Така, принтера претърпя преинсталация на дрейверите.От токов удар нещо се било объркало и ми показваше две устройства, и съответно компютъра не разпознава къде точно да прати документите за печат.Сега всичко е наред.Благодаря на тези които искаха да ми помогнат! ;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.