Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сервиз на MSI в България?

Featured Replies

Някой знае ли дали има сервиз на MSI в БГ. Става въпрос за лаптоп.

Има сервизи и те са К&К Servis- Намират се в сградата на всеки магазин Техномаркет в БГ! Какъв проблем имаш ?

• Автор

Благодаря за отговора. Проблем засега нямам, но съм решил да си купя лаптоп с тази марка и затова питам. :)

Благодаря за отговора. Проблем засега нямам, но съм решил да си купя лаптоп с тази марка и затова питам. :wors:

MSI произвеждат хубави дъна, прекрасни видеокарти, обаче лаптопите им са доста посредствени. Насочи се към производител който има опит в производството на преносими компютри като Dell, HP, Aces, Asus и т.н.
  • Автор

Факт е че MSI са лидери в производството на дъна и видеокарти. Обаче като им гледам цените на лаптопите са доста примамливи. Засега все още сондирам из нета и проучвам мнения. Благодаря за съвета.

• 4 седмици по-късно...
  • 9 месеца по-късно...

Здравейте Аз имам лап топ MSI и имам гоялм проблем.Лаптопа загрява до 80-90 градуса, дори когато не прявя нищо на него, а ако играя или гледам филм мога да си сваря яйце отгоре.Имам и охлаждане с 3 вентилатора от долу.1 приятел ми каза че било нормално за тази марка лаптопи.Какво да правя??Да го наса ли на ремонт или ..... Блафодаря!

• 1 месец по-късно...

Здравейте, и аз имам лаптоп MSI и от една седмица започна да "бучи",което преди не го правеше,а също така да загрява бързо като гледам филми и играя игри. Някой можели да ми каже от какво може да е това и трябва ли да го нося на сервиз. Благодаря предварително!!!!

Здравейте,

и аз имам лаптоп MSI и от една седмица започна да "бучи",което преди не го правеше,а също така да загрява бързо като гледам филми и играя игри.

Някой можели да ми каже от какво може да е това и трябва ли да го нося на сервиз.

Благодаря предварително!!!!

Ако прочетеш внимателно горните постове ще си отговориш и сам/сама/сами. Занесете го да го видят, ако не е в гарация се прави почистване, ако е те ще си го оправят.

Сервиза на MSI се на намира в Лозенец на адрес ул.Бунтовник 5.От КиК ме разкарваха 1 ден и накрая ме изпратиха там.Телефона на сервиза е 02/963 57 16.Спестете си разходките. Относно MSI MEGABOOK M673X, аз имам такъв не си взимайте :) Загрява като котлон дори след 1 месец престой в сервиза и сменено дъно.!

• 2 седмици по-късно...

Имам много кофти проблем с моя MSI значи по принцип машинката е невероятна не е правила проблеми освен механичната част т.е. понеже моя е 17" монитор и ми направи впечетление че малко повече се натиска като се отварч панела-дисплея на 4 месец взе нещо на чатка от пластмасата до пантата не му обърнах внимание и сега на 1 г като стана се счупи пантата т.е. рамката която държи дисплея към пантата се сцепи и се разбиха пластмасовите гнезда където се хваща пантата т.е. вече не мога да го отварям и затваря.Имам гаранция но един приятел ми каза че немя да мине.Ако някои е наблюдавал такъв проблем да каже.А и като се опитвам да мърдам пантата с ръка не става мн са натегнати с една дума пищманска работа голям боклук повече MSI не .

• 2 седмици по-късно...

Колега mich83. Имам абсолютно същия проблем и съм с 17' - явно проблема е масов и си е просто дефект. Само, че аз още мога да го отварям и затварям, иначе и на мене ми се отчупи отляво - част от корпуса на дисплея. Съветвам хората да не си купуват MSI лаптопи - при мене изгоря дъно, отвреме на време не ще да тръгне и се налага да махна батерията и да я сложа наново и тогава тръгва, излизат искри при включване в разклонител/захранване. За мене също никога повече MSI лаптоп!

това с батерията и аз го правя от време на време :help: ама смятам да си намеря гаранцията и да се разсправям , ако мога да го закарам цял до там , ха ха ха

Аз я изнамерих моята гаранция и утре отивам да се разправям. Ще пиша утре тук да кажа дали са ми признали гаранцията!

Имам много кофти проблем с моя MSI значи по принцип машинката е невероятна не е правила проблеми освен механичната част т.е. понеже моя е 17" монитор и ми направи впечетление че малко повече се натиска като се отварч панела-дисплея на 4 месец взе нещо на чатка от пластмасата до пантата не му обърнах внимание и сега на 1 г като стана се счупи пантата т.е. рамката която държи дисплея към пантата се сцепи и се разбиха пластмасовите гнезда където се хваща пантата т.е. вече не мога да го отварям и затваря.Имам гаранция но един приятел ми каза че немя да мине.Ако някои е наблюдавал такъв проблем да каже.А и като се опитвам да мърдам пантата с ръка не става мн са натегнати с една дума пищманска работа голям боклук повече MSI не .

И аз имам 17 инчов, и при мен пантата сдава - дясната. И аз направих няколко неща - обадих се в сервиза и от там ми викат можем да го оправим ама 1 месец. Казаха и някаква ориентировъчна цена - щото трябва все пак да огледат. Е аз не харесах 1 месец. Ползвам го да работя, а не за кеф.

Съответно - разглобих дефектната панта, извадих я и сега лаптопа се затваря идеално. Металната част - сега ще опитам да изрежа нещо подобно и да направя някакво укрепване. Опитах да разпробия малко пантата ама тя е подпружинена та не става добре. А и облепих вложките на винтчетата и от двете страни. Щото се бяха изтръгнали.

А бе готина машинка ама халипава - за толкова пари явно - толкоз.

Иначе съм имал яд с диска на същия лаптоп и го оправиха (2 - 3 седмици).

Грее - та ползвам обикновено допълнителна клавиатура - Атлон на 1.8.

За смяна съм се прицелил в Асус - обещанията им са за 24 часа ремонт.

Между другото - освен гнездата се чупи и една метална пластина.

Ако ремонта ми е успешен - мога да пиша пак и ако желаеш - идваш да видиш как съм го направил.

Чудя се дали в сервиза ще ми продадат малко винтчета че съм изпогубил част от тях - май някои успяват да си изпаднат сами.

Хората май не се осъзнаха, че MSI правят едни от най-скапаните лаптопи в жанра. Ама така е лъжат се хората от евтиното... Поне дънните им платки са прилични...

Редактирано от piro2004 (преглед на промените)

Хората май не се осъзнаха, че MSI правят едни от най-скапаните лаптопи в жанра. Ама така е лъжат се хората от евтиното...

Поне дънните им платки са прилични...

Ми на мен ми трябва за работа. За 2 години съм го носил къде ли не как ли не. И съм свършил доста работа съответно изкарах достатъчно кинти.

Един приятел си взе Lenovo 15.4 и spce bar'a му понеже е малко по висок та му издра дисплея. Та - или даваш няколко куфара кинти за нещо наистина добро - или нещо евтино, ползваш и хвърляш.

Края на сагата - изрязахме с един приятел една алуминиева пластинка, изкривихме я и с доста пилене и мамата - накрая стана. Не знам колко ще държи, ама в момента пантата си работи добре. Е ако изкара още 6 месеца - ще е екстра.

• 4 седмици по-късно...

Моя е в сервиза, ама стана повече от месец, сбъркали капака и сега чакам нова доставка. Абе калкава марка, калпав сервиз :)

• 4 седмици по-късно...

Здравейте, сравнение с вашите моя проблем не е толкова належащ, но ако някой знае неговото решение моля да ми помогне. Купих си преди седмица лаптоп MSI EX630, в характеристиките си разполага с така наречен говорител(субуфер) за нискочестотни звуци, проблема е в това, че той няма ни най-малкото намерение да се задейства. Вече 5 ден се ровя из настроиките на АУДИО картата, свалям най-различни драйвери, но той не иска да се включи. Моля за съдействие.

• 1 месец по-късно...

Абе пич,

вземи прочети в темата какво сме писали!!!

Някой знае ли дали има сервиз на MSI в БГ. Става въпрос за лаптоп.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.