Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сервиз на MSI в България?

Featured Replies

Питай в Техномаркет.

• 1 месец по-късно...

Имам лап топ MSI от година и половина вече. Не мога да кажа,че съм недоволен ... да чукна на дърво. :) Последните няколко седмици прегравя малко, т.е темп. достига до 70 - 71 градуса, но само като пусна някаква тежка игра да речем. Трябва да се има предвид, че за година и половина не е отварян, не е почистван и пр. В гаранция е още няколко месеца ... нали се сещате, че няма да го пращам в София да седи един месец и за това ще го занеса на друг сервиз. Някой има ли информация ... освен в София, имат ли друг сервиз MSI??? Във Варна да речем? Или ако се обърна към Техномаркет ... може да стане в рамките на няколко работни дни?

Здравейте, търся да закупя матрица за лаптоп марка MSI модел EX600X-073EU. Моля ако някой има информация да ми пише. И за каква е цена става въпрос.

Редактирано от dan4i_d (преглед на промените)

Имам лап топ MSI от година и половина вече.

Не мога да кажа,че съм недоволен ... да чукна на дърво. :rolleyes:

Последните няколко седмици прегравя малко, т.е темп. достига до 70 - 71 градуса, но само като пусна някаква тежка игра да речем. Трябва да се има предвид, че за година и половина не е отварян, не е почистван и пр.

В гаранция е още няколко месеца ... нали се сещате, че няма да го пращам в София да седи един месец и за това ще го занеса на друг сервиз.

Някой има ли информация ... освен в София, имат ли друг сервиз MSI???

Във Варна да речем?

Или ако се обърна към Техномаркет ... може да стане в рамките на няколко работни дни?

Всъщност и без да го пращаш надалеч, пак си седи един месец. Публикувано изображение

На всички предполага ви е ясно, че за геймърските лаптопи с добри графични ускорители и по-бързи процесори...."прегряването" е нещо нормално (още повече, ако нямат допълнително охлаждане). Аз температури от порядъка на 70-80 градуса не ги смятам, за нещо необичайно независимо от марката на лаптопа. Това с прегряването е е масов проблем, ама не говоря за вградени GPU-чипсети или пък някакви карти от рода на 8200GS, говоря за сериозни лаптопи, просто без допълнително охлаждане...прегряват доста често, особенно при продължително натоварване. Ако някой смята да си взима сериозен геймърски лаптоп, е добре да се предвидят пари за охлаждаща система, която се прикрепва към лаптопа. Факт е, че лаптопите на ASUS, MSI и др. са по-евтини и за парите си понякога предлагат доста добри показатели, а качеството е митологично понятие и е пряко зависимо от късмета.

Редактирано от TOFO_FORD_GT (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Имам лаптоп MSI-EX700 17 инчов на 10 месеца,все още е в гаранция.Започна да загрява като котлон от вентилатора му в докато го занеса за ремонт му се разтвори пластмасовия корпус на LCD панела и се показаха едни големи железни панти и кабели.ЗАнесох го на сервиз,но там поеха само гаранционно отремонтирване на вентилатора,а точно на този модел MSI не поемали гаранция на панела и цената е 180 лв за смяна.Писах жалба до КЗK,защото зная ,че съм експлоатирала внимателно лаптопа и вината не е моя за счупването.Предположих,.че от нагряването на вентилатора са се размекнали вътрешните връзки на панела,защото се разтвори от страната на вентилатора или просто конструкцията е сгрешена.Но КЗК приеха мотивите на К & К електроникс БЕЗ ДА ПОТЪРСЯТ НЕЗАВИСИМО МНЕНИЕ,А ТЕ СА:"изваждането на пантата се дължи на рязко затваряне на капака на дисплея,вследствие на което се е получило механично пренапрежение в областта на закрепване на пантата и това е довело до разпуукване на корпус НА ДИСПЛЕЯ ПО ДЪЛЖИНА НА КИОНТАКТНАТА ПОВЪРХНОСТ М/У ДВАТА КАПАКА И ПОВРЕДАТА Е ПО ВИНА НА КЛИЕНТА" От форумите разбирам,че много клиенти са възмутени от безобразията на този сервиз.Някой знае ли как стои въпросът с международната гаранция,ако го занеса в сервиз на MSI в друга страна/предстои ми пътуване/дали ще се отремонтира.ИЛи ми предложете някой сервиз в София,който ще смени капака на екрана.ПО-добре да платя на друг техник,отколкото на тези мошеници-монополисти.Разочаровах се много и от КЗК,не знам за какво си получават заплатите след като се съгласяват изцяло с противната страна и не защитават клиентите. Разбрах впоследствие,че пластмасовите части и вентилатора е проблемната зона на MSI .Прибрах си лаптопа от K&K и за мое учудване виждам същия като моя модел със същия дефект лаптоп ,от същата страна са се изскубнали пантите от панела.В крайна сметка ми го залепиха лаптопа в друг сервиз за 20 лв.Но ще пиша до производителите на MSIи ще ги уведомя за гаранционното обслужване на господата от К$к

post-13554-1246352239_thumb.jpg

Аргус е новият официален вносител на MSI 24.06.2009 | автор: geniusloci | 6 коментара | видяно: 288 След като се разчу, че K&K Electronics вече няма да е дистрибутор на преносимите компютри MSI, вече излезе и съвсем официално инфо, че новият официален вносител ще са Аргус Компютри. Естествено, компанията няма да предлага само лаптопи и нетбуци, а и компоненти и готови десктоп решения. За да ви спестя четенето на изказвания в корпоративен стил – на практика има доста смесени мнения за ноутбуците с тази марка, но досега беше трудно и да направим някакви сериозни стъпки по отношение на тестовете, което е много вероятно да се промени, така че – очаквайте повече информация за преносимите компютри на MSI в близките седмици. За разлика от други подобни новини, които само обявяват бъдещо сътрудничество, Аргус вече са готови със складови наличности и конкретни предложения, макар на интернет страницата им да няма информация

пРИТЕЖАТЕЛИТЕ на лаптопи MSI може вече да си отдъхнат,защото сервизът К@К вече сменен и сервизното обслужване се извършва от КОЛБИС .Тук са сервизите на КОлбис по градове http://www.kolbis-psit.com/service.php?P=3 .Смениха ми за часове панелите на екрана и мина гаранционно,докато тарикатите от КК искаха да им платя 180лв .Много любезни и точни са от Колбис ,пълна противоположност на КК.

• 4 седмици по-късно...

Искате да кажете, че в момента марката MSI вече не се внася от монополиста К§К (Техномаркет) и сервизното обслужване е минало към друга фирма? Въпроса е, че имам лаптоп MSI от година и половина, закупил съм го от Техномаркет ... гаранцията би ли ми се обслужила от новата фирма, предлагаща сервиз и дали ако е така трябва гаранционният стикер да е здрав (от самосебе си се спука на 2-рия или 3-тия месец)?

• 1 година по-късно...

някои може ли да ми каже защо като пусна нещо повече от уинамп и експлорер и лаптопа ми гасне сам ? toi e MSI VR610

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.