Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Зелен екран с Windows media player

Featured Replies

Някой може ли да ми каже как да си оправя Windows Media Player-a,защото имам един зелен екран и не знам как да го махна.Когато превключвам от голям на малък екран се вижда за секунда клипа,който пускам и после...пак същия зелен екран.Някой може ли да ми обясни защо става така и как да го поправя???

:):wors:;)

И аз съм го имал тоя проблем, обнови си драйвърите на Видео картата и пробвай :);)

• Автор
И аз съм го имал тоя проблем, обнови си драйвърите на Видео картата и пробвай :);)

Aми...не може ли да ми го обясниш малко по-просто?

P.s иначе е много хубав оттенък на зеленото,ама аз искам да виждам и останалите цветове laugh.gif

Имах преди години същия проблем точно с Windows Media Player-a, и тогава се оказа че проблема е от VobSub-а след като го махнах филма си вървеше добре. Не съм сигурен дали е това, но моята идея за решаване на проблема е такава :)

Редактирано от kucipo (преглед на промените)

Еми ако си с видео карта nVidia си изтегли от nvidia.com най-новите, слагай ги. И сложи нов кодек пакет също :-/

Кодеци...с какви си?Аз съм го имал проблема и бяха кодеци.

Кодеци...с какви си?Аз съм го имал проблема и бяха кодеци.

Аз имам същия проблем и съм с K-Lite Mega Codec Pack 3.5.3.

Компютъра слабичък ли е?

От кодеците е ..... 99 % ! Погледни дали има инсталиран друг кодек отделно от K-Lite !

П.П. Страхотен аватар !

От кодека трябва да е,махни всички от компютъра и рестартирай.Почисти регистрите и сложи k-lite codec pack standart или някой друг малък пакет.Аз като имах слабичък компютър съм ги изучил тия неща.Днешните филми са много лакоми за процесор,на работата имам едно 1000 Mhz което се задъхва на хубавите релийзи.Иначе можеш да пробваш и с Mplayer който е възможно най-лекия видеоплеър и си има вградени кодеци.Преди това опитай каквото ти казвам.

какво го фалите тоя K-lite от него се дефекти

FFDSow и нищо повече

Дефекти на кое?В него има FFDSow.Като сложи само него ще пита що не му вървят субтитрите и пак трябва да обясняваме.

• Автор

Мерси много на всички,проблема си го оправих с K-Lite Mega Codec Pack 3.5.3.

Мерси много на всички,проблема си го оправих с K-Lite Mega Codec Pack 3.5.3.

При мен проблемът явно е бил във видео картата,защото като инсталирах нов драйвър,зелен екран не се появява.

Обикновено проблема е от процесорана компютъра. Изследвал съм този проблем отдавна. Просто новите версии на кодеците подържат SSE2 и SSE3, който не се поддържа от старите процесори. За това е добре да се инсталират по-стари версии на кодеците. А още по-добре ще е да се инсталират по отделно, а не пакет като K-Lite или който и да е било друг. Ако искате ди га инсталирате по отделно ще ви трябват тези кодеци: DivX, XviD, VobSub, AC3 Filter и аз за друго не се сещам. То има още много други кодеци, но повечето от тях не се използват във филмите свалени от arenabg или zamunda, така че вероятността филмите да не тръгнат е много малка.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.