Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Някой дали си спомня филма Поличбата

Featured Replies

има ли някой които да го е гледал и какво е мнението на хората за него а и още нещо някой ако знае от каде мога да си го дръпна ще му бъда благодарен цял живот

Извинявам се за правописните грешки който бях направил

Редактирано от diverssant (преглед на промените)

Гледал сьм го diverssant,и филма е много хубав ;) А за линка :) пьрво си редактирай поста за рекуест.

Стига бе, наистина ли има в нета нещо толкова старо и толкова добро. Преди доста години с мъка се намираше и във видеотеките. Кажете поне как му е името на ENG :)

;)

Стига бе, наистина ли има в нета нещо толкова старо и толкова добро. Преди доста години с мъка се намираше и във видеотеките. Кажете поне как му е името на ENG :)

<{POST_SNAPBACK}>

:) Вярно е,аз от видеотека съм го вземала,помня че беше няколко части,май 4 бяха.

Много готин филм :bye:

Хм...със сигурност съм го гледал, но нищо не си спомням от него. За какво ставаше въпрос?

:)

Моля, някой модератор да вземе да му поправи поне заглавието на темата...или вече свикнахме и се примирихме с неграмотността...

;)

:)

Моля, някой модератор да вземе да му поправи поне заглавието на темата...или вече свикнахме и се примирихме с неграмотността...

;)

<{POST_SNAPBACK}>

Ни най-малко не сме, напротив, не я толерираме изобщо, затова въпросния потребител няма да получи филма си докато не оправи неграмотното си писане.

Прикавам всички потребители да не му дават линк, като да не се дават линкове или да не се помага на хора, които пишат крайно неграмотно!

Хм...със сигурност съм го гледал, но нищо не си спомням от него. За какво ставаше въпрос?

<{POST_SNAPBACK}>

За Антихриста се разказва,едно дете се ражда с белег... :)

Стига бе, наистина ли има в нета нещо толкова старо и толкова добро. Преди доста години с мъка се намираше и във видеотеките. Кажете поне как му е името на ENG

Май че се казваше The Omen, точен беше превода на заглавието ако не се лъжа...

добре нямам нищо напротив малко по късно ще ви дам линка

<{POST_SNAPBACK}>

Чакаме с голямо нетърпение cool.gif

поличбата

тук са и трите части (torrent)

търсете Omen ще ги познаете ;)))))

<{POST_SNAPBACK}>

sad.gif Аз не разбирам нищо от торенти sad.gif

Сега прохождам,не се смейте :)

• Автор

влез в дата.бг и си свали Bitlord това е програма за сваляне на торенти инсталираш програмката и след това влизаш в линка кадето го побликувах. После си теглиш Omen.torrent или само му даваш да го отвори и програмката която ти е за торенти се стартира автоматично казваш му каде да ти го запази филма и му даваш да го сваля и след това си го гледаш като се свали

Това е друго няма

:yanim:

влез в дата.бг и си свали Bitlord това е програма за сваляне на торенти инсталираш програмката и след това влизаш в линка кадето го побликувах. После си теглиш Omen.torrent  или само му даваш да го отвори и програмката която ти е за торенти се стартира автоматично казваш му каде да ти го запази филма и му даваш да го сваля и след това си го гледаш като се свали

Това е друго няма

<{POST_SNAPBACK}>

:yanim: Много ти благодаря,то не било чак толкова трудно :)

И аз си мислех че програма ги отваря тия торенти cool.gif

Току-що си издърпах част 2,за съжаление първата не може sad.gif

• 3 седмици по-късно...

здравейте,

Видях, че става въпрос за този прекрасен филм дали някой ще може да ми каже от каде мога да си сваля 4-та и 5-част ако изопщо ги има някаде?????

Благодаря за отделеното време.

:bye:

Другарчетата не се отварят нещо,така и не мога да си го сваля този филм sad.gif

Къде ли не го търсих biggrin.gif

Някой да помогне,благодарско от сега ;):P

:bye:

Другарчетата не се отварят нещо,така и не мога да си го сваля този филм sad.gif

Къде ли не го търсих biggrin.gif

Някой да помогне,благодарско от сега :speak:  :yanim:

<{POST_SNAPBACK}>

cool.gifOmen 2

cool.gifOmen 3

• 10 месеца по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.