Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Боклуците в София

Featured Replies

Така какво ще правим тук в София вече започна здраво да смърди и да се препълва с боклуци. Преди малко гледах новините хората във Суходол си седят а нашето "правителство" нищо не прави Господинът Сидеров (Атака) ги подкукорсва да се даржат и да не пускат камьоните с боклука и добре какво мислите Вие за това нещо дали е умесно Да се намеси полицията със сила да направи кордон за Камьоните или да се търси друго решение докато ние тънем в смрад и боклук и това ми било Столицата на България ....... Ужас

Ами универсална рецепта няма - който даде такава значи е готов за кметския пост ;)

На първо време общината да предприеме някакви тарикатски ходове - и без това хората от Суходол пускат само камиони със земна маса, значи пълним ги почти до ръба с боклуци и оттгоре насипваме пръст...поне малко боклук да се предвижи към сметището.

Истината е, че когато е правено сметището в Суходол околните земи са продавани на ниски цени и някои тарикати-богаташи са си купули терени на чист въздух, извън София. Сега обаче сметището се разраства, на тия хора почва да им мирише до имотите и .... аре на бунт...

Мога ли да попитам Суходолци, както те са се вдигнали на блокада, какво ще стане ако половин Люлин им се изсипе в контра-атака? Какво ще стане ако областната управа утре спре градския транспорт, водоподаването и тока до Суходол?...Не може 2000 човека да поставят в опасност един град от 1.3 млн. жители. Хората навремето в САЩ са водили гражданска война за човешки права, ние ще се изпотрепем за боклуци...

Лошото е, че колкото и да си я люспим тая тема тук, кризата с боклука се използва изключително и само за извличане на политически дивиденти - най накрая ще се съсипят да се бият в гърдите от кметството и министерствата, че те са хората "спомогнали за излизане от тази толкова деликатна кризисна ситуация".

Редактирано от Neuton Gimic (преглед на промените)

Вижте се само. После защо хората от провинцията защо мразят софиянци???

Ами точно затова ви мразят. Защото мислите само за себе си - затова. Тея 2000 души не са ли хора. И те хляб ядат, и те в кенефа ходят. Те ли са виновни за положението сега??? Вземете се осъзнайте малко бе. Виновен ви е бившия вече кмет Софиянски и кметската управа и де да знам още кой. Ама той сега е депутат, има си имунитет човека, дреме му на .......... какво става тука и в колко буклуци тънем и какви епидемии може да плъзнат. Вместо да тръгнете да го пращате на съд, на вас Суходолци са ви виновни. Иде ми и други приказки да изкажа, ама ще си затрая, защото освен да се изпокараме друго няма да направим, а боклуците ще си останат по улиците.

angry.gif

• Автор

Не съм казал нищо против хората в Суходол както каза и ти и те са хора но виш равносметката 2000 към 1 милион и 300 хилиади какво става идеята е такава те не дават даже и да се направи площадката за пакетиране там която е много удобна и добра система която се ползва по цял свят и мога да ти кажа че не само Софиянски е виновен той че е .... е ама хора като Волен Сидеров който да разбунват духовете така че ....

може ли един въпрос кам вас господа.

Ако вие живеете до сметището или го направат близо до вас.

Дали ще ви е приятно??? Защото на мен лично няма да ми е приятно да се пребирам с гнус в собствения си апартамент или къща. Хората от Суходол са си прави, защото Г-н Софиянски каза. че ще махне сметището от Суходол и хората се махнаха таки ли беше????? Така беше !!!!!!!! А какво стана с обещанията останаха си само като думи. Кого най-накрая нашите управници ще се научат като кажат нещо да си удържат на думата. Сега искат на направат сметище и в надежда!!!! Какво да ви кажа друго. Ако има станчка в Надежда за сметището и аз няма да махна както хората в Суходол.

Проблема нее в политическите девиденти

Проблема е финасов, трябва да се увеличат парите които се отпускат за чистота, но трябва данъкоплатците да се убедят в тази крещяща нужда и затова е този театър

нима си мислите че всичките артисти от барикадите стоят там безплатно

погледнете от къде се появиха палатките които ги виждаме по телевизията

защо вече 7 дни несе предприемат никакви мерки които са записани в закони приети преди много години, защо плицията само наблюдава

бихте ли плаща ли на едан чистачка която ви мете входа и тя спре да мете защото парите неи стигали да си купи прахусмукачка

и проблема в Софиянски, проблема е в схемата гласувана в общиснкия съвет през годините, чрез боклуците да се пренасочват едни пари към правилните хора, несе лъжете че някой сее загрижил за здравето на хората, може ако единствено се печели от това

Ами точно затова ви мразят.

Виновен ви е бившия вече кмет Софиянски и кметската управа и де да знам още кой.

По местоимението "ви" си личи, че най-вероятно в момента не живееш в София и не си пряк свидетел на гадориите с боклука. Много е лесно да гледаш отстрани начисто и да защитаваш когото и да е, без боклука да ти е на 2 метра от входната врата.

И моля те не се опитвай да прокарваш нишката "провинция-София" в спора, защото тук никой не спори затова. Щото ако не знаеш, в "мирни времена" суходолци са си чиста проба софиянци и никой не го оспорва това.

П.П. Между другото никой не отрича, че Софиянски е виновен, ама ти какво очакваш - още утре да го осъдят и всичко да се върне постарому ли?

• Автор

Прав си ако направят сметището в Бели Брези и аз няма да се махна от блокадата но когато става вапрос за живота на 1 милион какво ще правим ето на ние с вас си говорим пишем и тн и кво пак тънем в боклук ужасно е гадно е просто трябва да се измисли нещо да се пакетират в Суходол когато боклука се пакетира в пластмаса няма миризма няма гадост няма болести просот е пакетче нищо повече и мисля че хората в Суходол могат да направят компромис за хората а не за тапаците от правителството ни

Neuton Gimic искаш ли да ти кажа нещо сметището което са решили на направят е между Надежда, Обеля и Люлин сега на кой ще му е най-гадно а????????? сега какво ще направиш и какво ще кажеш а?????????????????

• Автор

На никой няма да му е гадно какви глупости говориш по законите на евросъ

за знеш ли как трябва да изглежда сметището а ??? Ще прилича на Метро на Била няма да разбереш че там има нещо такова сичко се пакетира и се изпраща на майна си

вземи се научи да пишеш а после си казвай мнението. а защо не го направиха до сега????? какво си крепиха до момента а ????????

По местоимението "ви" си личи, че най-вероятно в момента не живееш в София и не си пряк свидетел на гадориите с боклука. Много е лесно да гледаш отстрани начисто и да защитаваш когото и да е, без боклука да ти е на 2 метра от входната врата.

И моля те не се опитвай да прокарваш нишката "провинция-София" в спора, защото тук никой не спори затова. Щото ако не знаеш, в "мирни времена" суходолци са си чиста проба софиянци и никой не го оспорва това.

П.П. Между другото никой не отрича, че Софиянски е виновен, ама ти какво очакваш - още утре да го осъдят и всичко да се върне постарому ли?

<{POST_SNAPBACK}>

Правилно си се сетил, че не съм от София, но от:

Ама той сега е депутат, има си имунитет човека, дреме му на .......... какво става тука и в колко буклуци тънем и какви епидемии може да плъзнат.

<{POST_SNAPBACK}>

трябваше да се сетиш, че и аз живея в София. И аз, също като теб като изляза на терасата имам прекрасна гледка към близката камара боклуци, която се разраства все повече и повече. И аз сърбам същата попара като вас.

А проблема не е политически, а всички опира до парата. На любимия ви кмет явно никой не му е предложил достатъчно стотинки, за да направи нещо за избирателите си, които го държаха на тоя пост 3 мандата. А накрая ни остави да тънем в собствените си боклуци, за извозването на които всички си плащаме. Друг е въпроса, че политиците може би се възползват от ситуацията, което си е напълно нормално и не би трябвало да учудва никого.

Пределно ясно ми е, че дори да го осъдят това няма да махне боклука от улицата, но ще даде урок на други като него. Да си помислят, преди да направят /или не направят/ нещо.

От друга страна - нали знаеш: "Като се обърне колата - пътища бол".

Моето мнение, че трябва да се търси съдебна отговорност за това, което стана.

Моето мнение, че трябва да се търси съдебна отговорност за това, което стана.

<{POST_SNAPBACK}>

Ако от цялата тази история няма нито един виновен, ето тогава наистина ще е безочие! Не вярвам обаче (въпреки че ми се иска), че ще има осъдени - това по-скоро ми се струва като научна-фантастика...като се разреши въпроса - всичко постарому, докато един прекрасен ден пак не осъмнем с чували пред вратите.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.