Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мъжете мразят това което не могат да имат а жените го обичат

Featured Replies

Мерси (аз тайно се надявам да съм от умните, защото ща не ща съм в другата група) НО има и нещо друго - умния мъж търси умна жена, защото живота не е само секс (IMHO)

Да ти кажа има и такива за който живота е САМО секс.Не намират смисъл в нищо друго-винаги съм съжалявала такива хора.

• Автор
Чуждото повече се харесва на нас, нашето — на другите.

може и в единствено число да говориш :), не се притеснявай ще те разберем

Мерси (аз тайно се надявам да съм от умните, защото ща не ща съм в другата група) НО има и нещо друго - умния мъж търси умна жена, защото живота не е само секс (IMHO)

Да ти кажа има и такива за който живота е САМО секс.Не намират смисъл в нищо друго-винаги съм съжалявала такива хора.

Така е някой мислят, че живота е само секс...и са за съжаление...а може и за това да не са...те просто не си полват мозъка за нищо...

Да бе то и кокошката докато бяга от петела си мисли - дали не бягам твърде бързо :) Ако е в такъв смисъл да може и недостъпните да ги гоним :)

Такава, която не ляга със всеки срещнат :P и не може да я има всеки...

• Автор

Темата избива в една посока само а въпроса е с по - общ характер

Темата избива в една посока само а въпроса е с по - общ характер

Как може темата да е от общ характер...като всичко е индивидулно дори и мнението на всеки е различно!? ;):speak:

• 1 месец по-късно...
Жените го искат! ;)

Мъжете Мразят тази, която е трудно достъпна...но не важи за всички мъже това...

не е баш така.... много лесно не е интересно. :speak: ама пък и да не се уливаме вече... ;]

Изобщо не съм съгласна!!!!

Мъжът по природа е ловец и обича да преследва, а това което вече има е ... опитомено!

Да не говорим, че по принцип всеки иска това което няма, това е една от причините да се мотивираме, да се развиваме и т.н.!

Мъжът по природа е ловец и обича да преследва, а това което вече има е ... опитомено!

Да не говорим, че по принцип всеки иска това което няма, това е една от причините да се мотивираме, да се развиваме и т.н.!

аз не съм съгласна с теб . Първо за всеки човек е индивидуално, има мъже които не са ловци, не всеки иска това което няма и не за всеки това е причина да се мотивира. И второ абсолютно неприемливо е да слагаш всички хора под общ знаменател. Петте пръста на собствената ти ръка не са едни и същи какво остава за хората.

не е баш така.... много лесно не е интересно. :) ама пък и да не се уливаме вече... ;]

Лесното е интересно, защо ли?Защото лесно влиза и лесно излиза...пък трудното трудно влиза и трудно излиза...Някой мразят сериозните жени...други ги обичат, защото си мислят, че могат да хванат такава и да я лъжат...Ама ако недай си Боже тая пък се пръкне да е някоя умна....Кой остава излъгания? :speak::sobbing:

Слънце, не всеки мъж е ловец...има и такива, които никак не обичат да ловят...на тях просто жените им се лепят :white flag::sobbing:

на хубави и що годе свестни момчета им се лепят разни... лекета

И за двата пола важат тези неща...за жалост!

аз не съм съгласна с теб . Първо за всеки човек е индивидуално, има мъже които не са ловци, не всеки иска това което няма и не за всеки това е причина да се мотивира. И второ абсолютно неприемливо е да слагаш всички хора под общ знаменател. Петте пръста на собствената ти ръка не са едни и същи какво остава за хората.

Умно казано!

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Лесното е интересно, защо ли?Защото лесно влиза и лесно излиза...пък трудното трудно влиза и трудно излиза...Някой мразят сериозните жени...други ги обичат, защото си мислят, че могат да хванат такава и да я лъжат...Ама ако недай си Боже тая пък се пръкне да е някоя умна....Кой остава излъгания? :):white flag:

Слънце, не всеки мъж е ловец...има и такива, които никак не обичат да ловят...на тях просто жените им се лепят :speak::sobbing:

Извини ме, но не пиша само за отношения жени мъже!;

Може и да изглежда много просто ама не е! Това за съжаление за заложено много преди възникнат отношенията ?Две жени и ти" или нещо подобно!!! Мнението ти звучи многооооооооооооооооо пристрастно!!!! Аз съм Ви приятелка и колкото по бързо проумеети казаното от мен, а то е само преповторено инъче казано от учени и ... хора които са посветили живота си на това, толкова по-рядко ще изпадате в неудобни ситуации, но... малко темата се измества така, че лека вечер от мен! biggrin.gif

Извини ме, но не пиша само за отношения жени мъже!;

Може и да изглежда много просто ама не е! Това за съжаление за заложено много преди възникнат отношенията ?Две жени и ти" или нещо подобно!!! Мнението ти звучи многооооооооооооооооо пристрастно!!!! Аз съм Ви приятелка и колкото по бързо проумеети казаното от мен, а то е само преповторено инъче казано от учени и ... хора които са посветили живота си на това, толкова по-рядко ще изпадате в неудобни ситуации, но... малко темата се измества така, че лека вечер от мен! biggrin.gif

Май искаш да кажеш друго...и то се отнася за конкуренцията? :white flag:

Между две жени може би...не ми е ясен поста, който си напасала, много е неточен...

Никой не те има за враг, тук само обменяме мнения...кой до където е стигнал :sobbing:

е то ако сички сме еднакви няма да е интересно :)biggrin.gif

Така е! :speak:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.