Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кога е необходимо да се приложи обрязване

Featured Replies

Значи отивам вчера при един уролог с резултатите от една посявка на секрет. Стандартно някакво там замърсяване от някакви бактерии дето ги имало по фекалии и т.н . escherichia coli повече от 50 000 col/ml Първия въпрос му беше дали съм правил анален секс. Аз не съм правил , постоянно притеснявам приятелката си за това ама тя е непоколебима. Та вика ми тоя фелшер дай да го видя , абе какво да го гледаш имаш резултати гледай ги и казваи какво правим. Както и да е , още като го видя и ми вика а ама ти си за обрязване , Шах !!! Защо ве , хаиде няма да ви разпраям че да не падне смях , а за мене темата е сериозна. Та причините му бяха , да не се случвало за напред, можело рак да хвана, да съм си контролирал по добре ерекцията , аве нищо общо с това за което отидох. Усетих го просто че иска да ми вземе около 450 долара за услугата , та не става дума за парите ако здравето го изисква ще го направя ама на мене ми се вижда излишно. Та въпроса ми е кога се налага да се прави това .

Природата го е казала - никога!

Чувал съм че при възрастен човек е нежелателно да се прилага обрязване - ако ще се прави то това да става в детските години.

При добра хогиена всичките "плюсове" на упражнението, според мен(не съммедицинско лице) отпадат, а ако човек е мърльо и това не го спасява. Опитвам се да си представя колко гадно и колко дълго е усещането след обрязване като си го сложа в гащите и направо настръхвам :offtopic_s:

При мен единствения възможен сценарии някой да си помисли да ме реже е единствено в ситуацията: гавра с моя труп cool.gif

Значи отивам вчера при един уролог с резултатите от една посявка на секрет. Стандартно някакво там замърсяване от някакви бактерии дето ги имало по фекалии и т.н . escherichia coli повече от 50 000 col/ml Първия въпрос му беше дали съм правил анален секс. Аз не съм правил , постоянно притеснявам приятелката си за това ама тя е непоколебима. Та вика ми тоя фелшер дай да го видя , абе какво да го гледаш имаш резултати гледай ги и казваи какво правим. Както и да е , още като го видя и ми вика а ама ти си за обрязване , Шах !!! Защо ве , хаиде няма да ви разпраям че да не падне смях , а за мене темата е сериозна. Та причините му бяха , да не се случвало за напред, можело рак да хвана, да съм си контролирал по добре ерекцията , аве нищо общо с това за което отидох. Усетих го просто че иска да ми вземе около 450 долара за услугата , та не става дума за парите ако здравето го изисква ще го направя ама на мене ми се вижда излишно. Та въпроса ми е кога се налага да се прави това .

izabel1, смешно ти се вижда, ама не е. 50000 коли титър е много.Това означава, че все едно оная ти работа е потопена постоянно във фекалии.

Не знам къде си си завирал инструмента, ама си е така :offtopic_s: Имаш ли някакви симптоми-парене, болка при уриниране, изследването ти от простатен секрет ли беше, или стандартна урина?

Колкото до самото обрязаване-знам, че в щатите е прието всички да се обрязват и уролозите полуават доста пари за това-няма лошо, тъй като ако има проблем , както е с теб, е препоръчително обрязването, но ти си решаваш.

лично аз не съм си отрязал карабината, и не препоръчвам на никого да го прави.

• Автор
izabel1, смешно ти се вижда, ама не е. 50000 коли титър е много.Това означава, че все едно оная ти работа е потопена постоянно във фекалии.

Не знам къде си си завирал инструмента, ама си е така :offtopic_s: Имаш ли някакви симптоми-парене, болка при уриниране, изследването ти от простатен секрет ли беше, или стандартна урина?

Колкото до самото обрязаване-знам, че в щатите е прието всички да се обрязват и уролозите полуават доста пари за това-няма лошо, тъй като ако има проблем , както е с теб, е препоръчително обрязването, но ти си решаваш.

лично аз не съм си отрязал карабината, и не препоръчвам на никого да го прави.

Изледването беше от простатен секрет. Но когато се усетих а аз почти ведна се усещам помислих че мойта ми е лепнала някаква гонореа, и три дена пих

ciprobiotik понеже винаги ме е оправял но тоя път видях че ефект няма и после събота неделя и мина една седмица докато направя посявка .

Знам ли може да е от това . Но с мойта анален секс не сме правили , ама то от толкова опити може и да съм лепнал нещо. Не знам ходих при друг уролог и ми каза изчакай да се оправиш и после ще го решим. Ама то всеки доктор ще го препоръча за да се намира на работа това ми е ясно, та за това титах. Иначе ако е наложително ще го направя.

Изледването беше от простатен секрет. Но когато се усетих а аз почти ведна се усещам помислих че мойта ми е лепнала някаква гонореа, и три дена пих

ciprobiotik понеже винаги ме е оправял но тоя път видях че ефект няма и после събота неделя и мина една седмица докато направя посявка .

Знам ли може да е от това . Но с мойта анален секс не сме правили , ама то от толкова опити може и да съм лепнал нещо. Не знам ходих при друг уролог и ми каза изчакай да се оправиш и после ще го решим. Ама то всеки доктор ще го препоръча за да се намира на работа това ми е ясно, та за това титах. Иначе ако е наложително ще го направя.

Правилно е поведението, препоръчано ти от вторият колега.

Не знам какво съдържа ciprobiotik- търсих името и с google, но не открих нищо, но ако съдържа Ciprofloxacin и ако си го пил без предварителна посявка и преглед при лекар- сам си компроментирал лечението, тъй като той е подходящ за уроинфекции,а в неподходяща доза и терапевтичен курс се получава резистентност на бактерите към активната субстанция....

Твоята инфекция се дължи на E.Colli-това е облигатен чревен парзит, който е част от нормалната флора в червата.Отделя се с изпражненията.Вероятният механизъм на заразяване при теб, след като отричаш аналния секс, е чрез замърсени ръце (просто си си пипал оная работа без да си измиеш ръцета след като си си трил задника).Бактериите са намерили благоприятна среда за размножаване в уро-гениталния ти тракт и са си направили даже цивилизация в теб (по специално в простата ти) cool.gif Там се чувстват добре и ако не се лъжа, скоро и ще имат избори за президент.....

Лечението е трудно, а за сметка на това продължително и скъпичко cool.gif

Обрязването ще стои на втори и даже и на трети план при тебе.....

• Автор
Правилно е поведението, препоръчано ти от вторият колега.

Лечението е трудно, а за сметка на това продължително и скъпичко cool.gif

Обрязването ще стои на втори и даже и на трети план при тебе.....

Направо ме зарадва :rolleyes:

Уролога ми каза за 5 дена си готов , стандартно някакво замърсяване. Преписа ми Amoxicilina 3 пъти дневно за 5 дена и някакво прахче само за първия ден nor-tripar аз лично много се надявам да съм на линия след лечението.

А още нещо , първия уролог нищо не предписа на приятелката ми , каза нищо и нямало, а втория и предписа някакви свещички Bacantril.

Честно да ти кажа ме притесни , кажи според теб ще се оправя ли и възможно ли е тя да няма нищо както каза първия уролог. По време на лечението секса е забранен .

едит: Ciprobiotic = ciprofloxacina 500mg това пише на опаковката и винаги ме е оправяло, предписа ми го един лекар още в началото като доидох в Реп. Доминикана и от тогава ако имам проблеми воопще не ходя по лекари само това взимах ама сега стана по инак.

И да те питам още нещо , възможно ли е дето имам две кучета и понякога се къпят в басейна с нас , басейна е постоянно хлориран и се филтрира всеки ден, не знам вече какво да си мисля, от къде е дошло.

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Направо ме зарадва ;)

Уролога ми каза за 5 дена си готов , стандартно някакво замърсяване. Преписа ми Amoxicilina 3 пъти дневно за 5 дена и някакво прахче само за първия ден nor-tripar аз лично много се надявам да съм на линия след лечението.

А още нещо , първия уролог нищо не предписа на приятелката ми , каза нищо и нямало, а втория и предписа някакви свещички Bacantril.

Честно да ти кажа ме притесни , кажи според теб ще се оправя ли и възможно ли е тя да няма нищо както каза първия уролог. По време на лечението секса е забранен .

едит: Ciprobiotic = ciprofloxacina 500mg това пише на опаковката и винаги ме е оправяло, предписа ми го един лекар още в началото като доидох в Реп. Доминикана и от тогава ако имам проблеми воопще не ходя по лекари само това взимах ама сега стана по инак.

И да те питам още нещо , възможно ли е дето имам две кучета и понякога се къпят в басейна с нас , басейна е постоянно хлориран и се филтрира всеки ден, не знам вече какво да си мисля, от къде е дошло.

както казах и по-горе-сам си си виновен, ciprofloxacin вече не ти действа-отгледал си си резистентни колониии бактерии.

Другият ти въпрос е по-сериозен и съветът ми е да се довериш на вторият уролог, при който си ходил ;) След 5-дневният курс на лечение, трябва да ти се вземе пак секрет за микробиологично изследване и да се види резултата-ако не е било ефективно,вероятно ще ти се предпише комбинация от антибиотици..Ако пък следващата проба е отрицателна за коли форми ще е супер.

По въпроса с кучетата и басейна, не мога да ти кажа дали от там ти е дошла белята, но миожеш много лесно да провериш-стерилизирай едно шишенце от детско пюре (просто го извари за 20 минути във кипчща вода) и след това, вземи проба от басейна, като запушиш бурканчето под водата с капачката-да няма досег с въздуха.След това върви до лаболаторията на местния еквивалент на ХЕИ (не знам как се казва при вас, но не може да няма) и си плати за изследването.

ще ти е от полза-един път да разбереш дали си се заразил от водата, и второ-за да разбереш дали ти работи добре пречиствателната инсталация ;)

А накрая, по въпроса с обрязването-ако имаш някаква аномалия на препуциума (къс френулум или нещо друго) питай втория уролог дали се подложиш на киркумцизио (обрязване) или не. Ако имаш някаква аномалия, която пречи на препуциума, да се заголи добре главичката, и да се събира секрет е по-добре да се направи френулотония (това не е обрязване, а само се прерязва френулума (юздичката, гемчето, дето държи препуциума (кожичката)), или крайният вариант е обрязването.

Поведението е абсолютно идивидуално при ввсеки пациент, и зависи и от неговото желание (в случая-твоето)

успех cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.