Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със цветовете на камера MSI starcam 370i

Featured Replies

Имам проблем с камерата MSI starcam 370i.

Цветовете изобщо не са реални. sad.gif

Например:червеното го дава розово,а черното синьo и т.н.

Камерата е изпробвана на повече от един компютър.

Драйвъра,който използвам за камерата е оригиналния от диска камерата - версия 5.12.2.25. за XP.

Ако някой може да ми даде съвет от какво може да се дължи това или да даде линк към друга версия на драйвърите

Предварително ви благодаря!

Имам проблем с камерата MSI starcam 370i.

Цветовете изобщо не са реални. sad.gif

Например:червеното го дава розово,а черното синьo и т.н.

Камерата е изпробвана на повече от един компютър.

Драйвъра,който използвам за камерата е оригиналния от диска камерата - версия 5.12.2.25. за XP.

Ако някой може да ми даде съвет от какво може да се дължи това или да даде линк към друга версия на драйвърите

Предварително ви благодаря!

Във инсталационния диск на камерата ви има меню за ръчни настройки на камераста. Отворете менюто и пробвайте от там.

• Автор
Във инсталационния диск на камерата ви има меню за ръчни настройки на камераста. Отворете менюто и пробвайте от там.

Във инсталациония диск има само драивери и програма за някакъв ъпдейт, друго няма, а от настроиките на камерата за цветовете и т.н. не се оправя проблема. :)

Ако има някои същата камера нека пише дали има същият проблем и какви драйвъри използва.

Операционата система ми е Windows XP SP2.

• 2 седмици по-късно...

Проблема не е в настройките, а в камерата, тя просто не вади хубави цветове на светло, просто явно от МСИ са я правили за снимане на тъмно, където бих казал е доста добра, но на светло се откажи от това да и оправиш цветовете. Просто няма как да стане.

• 2 седмици по-късно...
Проблема не е в настройките, а в камерата, тя просто не вади хубави цветове на светло, просто явно от МСИ са я правили за снимане на тъмно, където бих казал е доста добра, но на светло се откажи от това да и оправиш цветовете. Просто няма как да стане.

Трябва и доста светлина, тогава ми ги дава почти добре но като цяло е дърво на светло...виж на пълен мрак снима добре

• 2 седмици по-късно...

Проблема с цветовете се дължи на лещите на камерката.Не търсете проблема в драйвера!

И Аз имах лошия късмет да се сдобия с този екземпляр.Пробвах драйвери на различни модели камери, ползващи същия хардуер като Starcam370i, но ефектът беше нулев.

Ето тази тема от форума на MSI дава информация за проблема:

http://forum.msi.com.tw/index.php?topic=90313.0

Евентуално ползването на енергоспестяващи или луминисцентни лампи би решило проблема,както е споменато.

Като смених блока с лещи който е на резба, с такива от един модел на CANYON, проблема се оправи.

Проблема с цветовете се дължи на лещите на камерката.Не търсете проблема в драйвера!

И Аз имах лошия късмет да се сдобия с този екземпляр.Пробвах драйвери на различни модели камери, ползващи същия хардуер като Starcam370i, но ефектът беше нулев.

Ето тази тема от форума на MSI дава информация за проблема:

http://forum.msi.com.tw/index.php?topic=90313.0

Евентуално ползването на енергоспестяващи или луминисцентни лампи би решило проблема,както е споменато.

Като смених блока с лещи който е на резба, с такива от един модел на CANYON, проблема се оправи.

писах за проблема си и в друга тема.копирам: Купих от Техномаркет MSI Star cam clip -има същите характеристики(1,3 ; 800x600) за 49лв. Моля за помощ по-умните от мене хора!!!

Като я включа в стаята прави снимки и видео с прилично качество(като за 1,3 мп) Съвсем друго е положението, когато се опитвам да осъществя видеочат през СКАЙП - картинката става на квадратчета със синьо-зелено-пембени точки по повърхностите на предметите.Компресия някаква ли става, какво ли...??? Ако е така значи излиза, че камерката е прекалено хубава за прост видеочат...незнам, моля споделете о

пит и мозък моята също изкривява малко цветовете.Прави ми впечатление , че при заснемане на видео файловете стават огромни: за 25 сек. излиза нещо от порядъка на 650 МБ

• 2 месеца по-късно...

Дали някой е имал проблем със error 80070450 при ползване на MSI starcam 370i и как се оправя проблема?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.