Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Информация за ZoneAlarm Security Suite

Featured Replies

Някои ,нешто да каже?Итересуваме що за антивирусна програма е ZoneAlarm Security Suite? :wors:

И имайте на предвит че,много-много не разбирам от компютри и антивирустни програми sad.gif

Предварително,много благодаря?

Редактирано от iovi
2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва съдържанието на самата тема. Заглавия от рода на "Помощ!", "Имам проблем" и т.н. не са желателни. (преглед на промените)

Това е защитна стена, не антивирусна, въпреки че има скенери за вируси и спайвир. Трябва задължително да я комбинираш с антивирусна. Програмата е платена, та ще ти е нужен кейген, освен ако не решиш да си плащаш. От моя опит мога да ти кажа че е сравнително добра, но е МНОГО тежка. Съвета ми е ако нямаш наистина мощен комп въобще да не се занимаваш с нея. Аз лично съм много доволен от тази стена http://www.kaldata.com/comments.php?id=213...hlight=ashampoo ако не нея спри се на безплатния вариант на зоната. Тя е по лека и върши почти всичко което ти е нужно ако имаш и антивирусна и антиспай.

Това е защитна стена, не антивирусна, въпреки че има скенери за вируси и спайвир. Трябва задължително да я комбинираш с антивирусна. Програмата е платена, та ще ти е нужен кейген, освен ако не решиш да си плащаш. От моя опит мога да ти кажа че е сравнително добра, но е МНОГО тежка. Съвета ми е ако нямаш наистина мощен комп въобще да не се занимаваш с нея. Аз лично съм много доволен от тази стена http://www.kaldata.com/comments.php?id=213...hlight=ashampoo ако не нея спри се на безплатния вариант на зоната. Тя е по лека и върши почти всичко което ти е нужно ако имаш и антивирусна и антиспай.

ZoneAlarm® Free Firewall е наистина само стена...

ZoneAlarm® Internet Security Suite съдържа модули за антивирусна защита, антишпионска защита, антиспам защита, антифишинг защита, родителски контрол, контрол на приложенията, персонална стена - пълна защита на компютъра от всякакви заплахи.

До версия 6 използваха антивируса на Computer Associates - антивируса използван от организаторите на Олимпийските игри в Атина, като съвместно (Computer Associates и ZoneAlarm) разработиха продуктите за антишпионска защита, антиспам защита, антифишинг защита, а сега ползават антивируса на Kaspesky - няма нужда от преставяне. Много добра защита, с много настройки, което за българския потребител не е най доброто поради "доброто" владеене на английски у масовия потребител. Има само едно качество което не харесвам - проверява получените и изпратените текстове в месенджерите, и в резултат в ICQ е почти невъзможно да се пише на кирилица....

edit:

Не е много по тежка примерно от Kaspersky или EsetSmartSecurity, на едно ниво са по ползване на ресурси...

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

Към поста на gaffer ще си позволя да добавя само, че по принцип ZA си прави своите проверки при стартиране на системата, с което леко позабавя този процес, но в последствие няма такъв проблем. Имаше коментар за последната засега версия 7.0.462.000 на продуктите на ZA, включително и в пълния пакет, за който става дума в темата, този проблем е решен в някаква степен, но не съм имал все още време да се уверя и аз в това.

• Автор

PC hp AMD Atlon64X2 Dual Core Processor 4200+

2.20ГХц.1.93 ГБ RAM

Нека не звучи като реклама?

Проблема идва от там че,моита дъщерича милата като седне на PC-то го размазва biggrin.gif около 2 часа и трябат и следва преинстал.

Омрзнами :) сложих Kaspersky Internet Security 7.0.0.125 и реших проблема с дъщерями,но проблема стана мои?

Нкои игри нямат пускане (CS) та за това питам, иначе от Kaspersky сибях много доволен.

Сложих ZoneAlarm Security Suite 7.0.408 и се га карам така,както доиде?

Ако някой ми обясни как да реша проблема с Kaspersky ще си го върна него.

Мого ви благодаря за отговорите.

Весело посрещане на новата 2008 cool.gif

Към поста на gaffer ще си позволя да добавя само, че по принцип ZA си прави своите проверки при стартиране на системата, с което леко позабавя този процес, но в последствие няма такъв проблем. Имаше коментар за последната засега версия 7.0.462.000 на продуктите на ZA, включително и в пълния пакет, за който става дума в темата, този проблем е решен в някаква степен, но не съм имал все още време да се уверя и аз в това.

Цялата работа идва от анти-вирусния модул. Възможните решения са :

1) или изцяло се спира модула

2) спира се процеса Shell Hardware Detection

Забавянето обикновено е при зареждане на xpsp2res.dll след което се забавя системата при зареждането на анти-вирусния модул ScanningProcesses.exe

Ползвайте версия 7.0.462.000 докато в някоя по следваща версия не се реши това забавяне. Въпреки, че в нея са добавени следните поправки:

# Performance improvements:

* Improved system boot time

* Included a new anti-spyware engine

* Fixed problems with AV on dual-core and hyper-threaded machines

Проблема идва от там че,моита дъщерича милата като седне на PC-то го размазва biggrin.gif около 2 часа и трябат и следва преинстал.

За такива като Вас има ограничен акаунт. Слагате парола на Вашия акаунт и дъщеря Ви си влиза само в нейния акаунт като Вие сте администратор. Така да се стигне до преинсталиране е малко вероятно.

Редактирано от randb (преглед на промените)

Цялата работа идва от анти-вирусния модул...

Имах предвид продуктите на ZA като цяло, а не само двата варианта съдържащи и антивирус - "класическия" вариант на ZA само като стена има същия проблем при стартиране.

Тия дни слагах зона секюрити суит, ей тъй за идеята. На процесор амд 2800 и 1 гб рам товари компа видимо.

• Автор

То и моя товари,ништо ,че е със такива показатели?

Приемам оферти за що годе,добра антивир. без НОД ,неискам със това даобидя някого?

Пък кой-знае,може някога и аз да помогна с нешто,не втази област с компютрите разбирасе.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.