Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Температура на ЦПУ

Featured Replies

Здравейте,

Имам един може би странен въпрос-или по-точно молба.

Имам старо ПЦ, не се оплаквам много-върши ми работа, обаче от известно време започна ЦПУ-то ми да грее яко-58-63'С което води до по-малка производителност съответно и често ми забива.Почистих вентилатора, сложих нова паста м-у ПЦ и кулера, смених кулера-резултат-0,опитах да си клокна ЦПУто-температурата ми се качва с по 2-5'С,а и не постигнах никакви резултати т.к. съм пишман майстор, въпреки че прочетох повечето от статиите които сте посочили-явно толкоз си отбирамsad.gif. По принцип сигурно аз греша за което съм сигурен за това как съм клокнал ЦПУто-от там и температурата да кажем е малко по-висока,но като цяло, МОЛЯ ВИ, кажете как да понижа температурата на ЦПУто че и на дъното-то е с температура около 30-31'С. Забравих,Кутията на Пц-то ми е непрекъснато отворена и с непрекъснат достъп на въздух-при условие че в стаята ми е около 23-4'С.

AMD Athlon XP, 1900 MHz-в момента-инак е около1550MHz (11.5 x 165)

Gigabyte GA-7S748-SiS 748

RADEON 9200 SERIES - Secondary (64 MB)

Award Modular BIOS v6.00PG-Phoenix Technologies Ltd.

• Автор

Непрекъснато показва тази температура, а когато натоваря цпуто то темп. се увеличава,дори в момента се чудя какво му става т.к. показва 69'С а не съм го натоварил изобщо а и как ли работи, дали някой датчик не си заминава, или от нескопосания ми опит за клокване съм бръкнал не където трябва или е нещо друго?

По начина който сте описали за клокване на ЦПУ и с моя биос дали ще имам някави добри резултати?

Моля те посочи ми основа от където да тръгна.

Направих един бърз шот на десктопа, долу в дясно можеш да видиш резултатите от Еверест за температурата.

post-73631-1199889020_thumb.jpg

post-73631-1199889331_thumb.jpg

Редактирано от leko (преглед на промените)

Еверест има Тест за стабилност горе в менюто Инструменти с който може да натовариш процесора и да следиш температурите във вид на графика. Един скрийншот от там ще е по-добре.

• Автор

Шантавото е че върнах фабричните настройки,но резултат никакъв.В 1-вия момент пуснах касперски да сканира,затова е на 100 проц.,2-всичко съм спрял,3-пак пуснах касперски.

Ето Евереста.

post-73631-1199894509_thumb.jpg

post-73631-1199894520_thumb.jpg

post-73631-1199894528_thumb.jpg

• Автор

Закрепил съм го добре,е нали уж,както казва мърфи-нишо не е сигурно освен едно-крайния резултат-т.е. когато е морто :).

рестартирам пцто за настройка на биос,тъй че няма да ме има за малко.

Ако някой не ми даде съвет какво да правя ще се сбъркам, опитах всички познати ми комбинации,но нищо.

Дали някой би ме посъветвал от къде да започна с клока или поне как да понижа температурата,моля.

Е, не мога повече, лека.

2.6 Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго. За добавяне на информация към предишен пост има бутон "Редактирай" на всеки ваш пост.

Редактирано от pit (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.