Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

CANON PIXMA MP-210 заслужава ли си?

Featured Replies

Доста време прекарах в ровене из старите теми и така и не успях да намеря мнение за този CANON PIXMA MP-210 3в1

Искам да си взема мултифункционално устройство за в нас, което едва ли ще се види в много работа(30-40стр.на месец).Харесах си този модел, защото ми се видя компактен, въпреки че едва ли ще използвам често цветно принтиране, но преди да тръгна за магазина ме интересува как стои въпроса с консумативите(дали мога да пълня главите) и въобще някои има ли преки впечатления???

Доста време прекарах в ровене из старите теми и така и не успях да намеря мнение за този CANON PIXMA MP-210 3в1

Искам да си взема мултифункционално устройство за в нас, което едва ли ще се види в много работа(30-40стр.на месец).Харесах си този модел, защото ми се видя компактен, въпреки че едва ли ще използвам често цветно принтиране, но преди да тръгна за магазина ме интересува как стои въпроса с консумативите(дали мога да пълня главите) и въобще някои има ли преки впечатления???

Преди месец си купих същия много е готин качеството на печат е супер а снимките които прави са перфектни.Зареждането на главите е 9.00лв.Заслужава си ;)

• 2 седмици по-късно...

Имам 450. Зависи за какво ти трябва, ако ще печаташ много няма смисъл от мастиленоструен. А ако мислиш, да печаташ яко цветни снимки...мн бързо се хаби цветното мастило. И това е 450, значи тва 210 за което питаш сигурно ще е по-некачествено.

Все пак за комбинирано устройство не е лошо. Но аз стигнах до извода, че по-добре решение би било един евтин лазерен принтер и един средно добър скенер.

Колкото до опцията за вадене на снимки.. заблуда, за синимки фотото, хич не се и надявай.

Та значи, ако си решил да си вземеш комбине:) избора мисля, че не е лош, но нали знаеш, по принцип комбинираните устройства нищо не правят като хората.

• Автор

Взех си МП210 и мога да кажа че засега съм доволен. Това че се пълни за 9лв е перфектно просто:) Мерси за мненията

• 1 месец по-късно...
Преди месец си купих същия много е готин качеството на печат е супер а снимките които прави са перфектни.Зареждането на главите е 9.00лв.Заслужава си :help:

Е къде ги ззареждате за 9 лв., че аз тука си търся мастило....ама намерих само некво куча марка, уж съвместимо...но за цветната не знам..няма....Аз даже не знам как се презарежда де...Та ако дадете малко инфо няма да ви се разсърдя ;))))

И аз искам да попитам заслужава ли си този принтер?

Колебая се между този MP-210 и този - MP-510 ?

Дайте съвет :rolleyes:

И още един въпрос - препоръчително ли е да се купува от Техномаркет,защото чувам често че продуктите били с дефекти...?

Редактирано от pacho_r (преглед на промените)

И аз искам да попитам заслужава ли си този принтер?

Колебая се между този MP-210 и този - MP-510 ?

Дайте съвет :)

И още един въпрос - препоръчително ли е да се купува от Техномаркет,защото чувам често че продуктите били с дефекти...?

Аз имам МР-210,добър е,но МР-510 е доста по-добър.Резолюциите на всичко е удвоена както виждаш.

Редактирано от horus92 (преглед на промените)

хубаво е принтерчето аз като си взимах моя HPdeskjetF4180 (пак 3в1) се двуумях м/у двата ама се полакомих че към моя даваха 10 диска подарък. Успех. :)

• 2 месеца по-късно...

Имам canon pixma mp 210 и не прави хубави снимки,дори са лоши!Мастилото свърши много бързо и без него устройството въобще не работи.Презаредихме сново мастило,но не разпознава мастилото и купихме нова и скъпа цветна касета.Дайте ми съвет - има ли какво да направя?

Когато се слага ново мастило принтера не отчита,че е пълна касетата.Когато го презареждах в инструкциите пишеше,че ще продължи да ми казва.че мастилото е малко,а като ми каже ,че е свършило да задържа ресет.Ето долу сканирано опътване.

post-80773-1212684395_thumb.jpg

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, преди няколко мееца си купих Канон МП 210, работеше перфектно, Но изведжъж спря да поема листите с хартия. Захапва накриво една малка част от първия лист не го поема целия и спира до там. Някой може ли да ми помогне? Благодаря Ви предварително.

Здравейте, преди няколко мееца си купих Канон МП 210, работеше перфектно, Но изведжъж спря да поема листите с хартия. Захапва накриво една малка част от първия лист не го поема целия и спира до там. Някой може ли да ми помогне? Благодаря Ви предварително.

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

Редактирано от pit (преглед на промените)

Изтъркана ролка за поемане на листата :huh: Нужна му е профилактика. В сервиза за два дни ще ти го оправят, освен ако не трябва да се сменя самата ролка :P

• 5 месеца по-късно...

За толкова кратко време ролката, която поема листа не би трябвало да се е износила. По-вероятно е да е замърсена. Ако нямаш с какво да я почистиш пробвай с лек разтвор на някой по-ниско агресивен препарат за кухненски съдове - и внимателно - най добре чрез някакъв тампон от мек памучен плат. Успех!

Дайте повече инфо за зареждането на тонерите.Иначе за домашна работа машинката е хубава.Снимките са супер.Благодаря

• 3 седмици по-късно...

Ми тонерите чисто нови аз разбрах 20 лв черно и 30 цветно така ми казаха в метро ги има главите ;)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, може ли и аз да питам нещо - някой знае ли как да се увеличи площта на копиране? Защото когато го използвам само за копиране, винаги ми реже от краищата и не излиза всичко от край до край, а копирам обикновенни листове А4.

п.с. въпроса ми е точно за CANON PIXMA MP-210 ;)

• 8 месеца по-късно...

Канон 210 МР - пълна глупост. Не си давайте парите за това мултифункционално устройство. 3 глупости в 1.В момента в който свърши мастилото - не работи и скенера. Нищо не работи. След презареждане - отново не тръгва. Жалко за загубените илюзии. Нека хората, които зареждат за по 9 лв. да кажат от къде става това?!? Доста се съмнявам... че има такава възможност.

Канон 210 МР - пълна глупост. Не си давайте парите за това мултифункционално устройство. 3 глупости в 1.В момента в който свърши мастилото - не работи и скенера. Нищо не работи. След презареждане - отново не тръгва. Жалко за загубените илюзии. Нека хората, които зареждат за по 9 лв. да кажат от къде става това?!? Доста се съмнявам... че има такава възможност.

• 5 месеца по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.