Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Assassins Creed

Featured Replies

Post FX слага:

Bloom, HDR, малко Blur и още мнооооого други ефекти...

Данке! ;)

Някой който я е врътнал да каже дали го има арбалета от movie-то,и да кажа че съм малко разочаровам от играта кратичка ми се вижда,но такъф е живота факт е поне че ще има още 2 части

Редактирано от Nyarlathotep (преглед на промените)

• Отговори 244
  • Прегледи 35,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Благодаря момчета! Живи и здрави!

• На мене пък ми се случи бъга, да бягам от едни еничари срещу кон, и вместо да го яхна аз се качих върху него. Да! Вървях върху коня! Реших да остана върху него докато еничарите гърчат коня под нозете

• Еми честно да ти кажа аз много рядко се lock-вам (F) докато се бия. Обикновено бягам около тях и като намеря подходящ момент намушквам някой заплеснат. Залягането става с десен бутон + space. С отскач

Данке! :)

Някой който я е врътнал да каже дали го има арбалета от movie-то,и да кажа че съм малко разочаровам от играта кратичка ми се вижда,но такъф е живота факт е поне че ще има още 2 части

От къде разбра ? ;)

П.П. Skoinks, пише се Kein Problem :P:lol6:

От къде разбра ? :baby:

П.П. Skoinks, пише се Kein Problem :P:ph34r:

Опа, моя грешка :ph34r:

Btw: В PC Mania има потвърждение от Ubisoft Montreal. Ще бъде трилогия :-)

Редактирано от Skoinks (преглед на промените)

Опа, моя грешка :P

Btw: В PC Mania има потвърждение от Ubisoft Montreal. Ще бъде трилогия :-)

Супер ;)

Днес започнах да играя играта и засега съм доста впечатлен. Единственото което ме дразни е, че не е на цял екран. При всички ли е така или аз нещо не съм настройл като хората?

Когато я играя с максималната възможна резолюция е на цял екран, иначе я играя на 1280х960 и е 16:9, което ми харесва повече. :)

Ще може ли някой да помогне с контролите при битка за ПЦ версията?

При битка с дългия меч не винаги удря когато натисна мишката. Някъде четох, че трябва да се държи постоянно F (Lock target), но нещо не се получава...

А има доста начини за битка...

http://guides.gamepressure.com/assassinscr...ide.asp?ID=4241

За съжаление е само за XBOX/PS3...

повече не открих...

sad.gif

Ще може ли някой да помогне с контролите при битка за ПЦ версията?

При битка с дългия меч не винаги удря когато натисна мишката. Някъде четох, че трябва да се държи постоянно F (Lock target), но нещо не се получава...

А има доста начини за битка...

http://guides.gamepressure.com/assassinscr...ide.asp?ID=4241

За съжаление е само за XBOX/PS3...

повече не открих...

sad.gif

Ами накратко за битката. За да започнеш битка първо трябва да маркираш противник ( lock target ), след това си натискаш лявото копче на мишката и ти изкарва меча ( или ако не ти е зададен, просто натисно 3 ). Маркираната цел става по светла от останалите хора около теб. Това означава, че при атака героя ще нападне него. Неможеш да очакваш, че при всеки удар ще го нараняваш. Естествено, че целта ще се защитава. Задържай повече лявото копче на мишката за повече сила при атака. По този начин можеш да разбиеш гарда му.

Когато се биеш с няколко души едновременно lock targert-a може да се сменя в зависимост кой противник е по-близко , ама не е болка за умиране тъй като ти ги изененадваш.

Мога да те посъветвам следното: най-лесно ще побеждаваш ако контраатакуваш. Предполагам знаеш че се използва копчето за High Profile и натискаш лявото копче на мишката, в момента, когато те нападат. Това е най-ефективния и лесен начин. Надявам се да съм ти помогнал. Ако има още нещо пиши...

Имам save за играта обаче разбрах че директорията за сейфовете е къширана някаде ако може някой да помогне

Редактирано от half_human (преглед на промените)

Имам save за играта обаче разбрах че директорията за сейфовете е къширана някаде ако може някой да помогне

Document and Settings\<user_name>\Application Data\Ubisoft

Това е за XP, за виста незнам.

Играта излезе ли вече за PC ???

че ми е малко голяматемата

Спам.... Като ти е голяма темата значи не ти трябва да пишеш тука ;)

Иначе за играта:МНОГО Е ЯКА :)

Само жалко че нямам как да я играя вкъщи... Трябва да давам пари за клубове, че компа ми вече е доста стар: 1.47gHz 512mb RAM gForceFX5200 128mb...

На мен ми направи впечатление че дори и на минимална графика играта изглежда много добре (не колкото на максимум, но пък натоварва МНОГО по-малко)

Моя въпрос е, дали някой знае подробности за следващите части на играта и кога долу-горе могат да се очакват???

• 1 месец по-късно...

Играта мачка 'ора

Всичко ми е макс и графиката кърти...

Почнах я преди 30 минутки и се унесох във всичкото това катерене наляво-надясно.

Изумително е,много добре,че можеш да се качиш на всякъде..без ограничения

Играя я на лаптоп и малко трудно свиквам без мишка

и с множеството комбинации от комчета за даденео действие

Бруталните убийства са....брутални.Макара и все още да не помня как точно си включих

амммм....как се обират хора.Ся съм на първата си мисия.

Заключвам обекта с Ф и натискам Шифт.Нашия човек го хваща за раменете и само толкова

ОБОЖАВАМ СКОКА НА ВЯРАТА

казах ли,че графиката кърти

Нищо ново не казваш biggrin.gif Графиката кърти наистина, но вече всички съфорумци врътнаха играта и това се знае.

За обирането - ходиш зад него, по възможност ходейки бавно и натискаш шифт за да не буташ хората. Когато си близко натискаш шифт и задържаш. Алтаир сам ще си хареса кога да си протегне ръката и ще си измъкне нещо от колана на човека. Оня ще започне да се огрежда, но нищо няма да стане, няма да се разбере кой е ...

Ами в момента всички в Юбисофт са заети с разработката на 2-3 гореми проекта, най-вече FarCry 2 и Prince of Persia 4. Тези игри ще са готови до края на годината, а Ubi едва ли ще искат да отлагат много появата на още една касова игра. Мое мнение е, че ако не през есента на 2009, то 100% до пролетта на 2010 втората част ще е налице (дали все още ще съм запален геймър до тогава и дали ще имам свясна машина ...). Третата игра - живот и здрава година-две по-късно. В интерес на истината всички касови игри излизат на разстояние две години. Компаниите като ЕА, които бълват нови и нови помии всяка година не се радват на толкова големи приходи ...

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

амммм....как се обират хора.Ся съм на първата си мисия.

Заключвам обекта с Ф и натискам Шифт.Нашия човек го хваща за раменете и само толкова

Всичко което xactoR каза е вярно обаче трябва да внимаваш набелязания да не е спрял,защото ако затиснеш шифт когато е спрял ще се обърне и ще тръгне да бяга да вика охраната :P затова гледай да гепаш писмата докато набелязания върви или е в момент на wander ;):P

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

Мега е яко когато галопираш на воля из пътищата...и мачкаш бедните охрани.

Голям кеф беше и като вдигнаха града пред тревога, а аз се измъкнах съвсем спокойно

До сега имам само един бъг в играта-звукът по време на кът сцените идва по-късно от колкото картината sad.gifsad.gifsad.gif

ииии това,че играя на лаптоп,а сензорната "мишка" ми забива,при което всичко завършва със смърт :P

Оказа се,че нямам вход за обикновенна мишка с кабел :angry: :angry: :angry:

и малко ме дразни,че Алтаир и конят му много яко забиват когато доближат дърво,сякаш е направено от бетон

и им трябват 10 сек. да се измъкнат и коня му забива също и пред малките хълмчета

а това когато те гони целия град хич не е весело

Изкачването на сградите е добро,но Алтаир понякога отскача своевойки в посока която не трябва

Да попитам: На картата ми има Вя пионтс,които като ги изкача всичките 12 ще получа възможност за някакъв скок на вярата

но междувременно правя...скок на вярата в купата сено

Има ли някаква разлика в скоковете преди и след като си изкачил Вю Поинтите ?

Ааааа....много добри са анимацийките на Контра атаката

само не схващам тези разсейки по време на кът сцена,каква им е ролята

Ти можеш винаги да си правиш "Leap of Faith". А м/у другото знаеш ли какво е USB? Едно дет' мое' му боднеш ко' щеш'. Една USB мишка струва 7-15 лв.

Редактирано от Skoinks (преглед на промените)

Играта е жестока пичове

Нямам търпение да излезе продължението. Видях един страхотен трейлър в youtube на новата версия. Според мене действието ще се развива в Втората Световна война. Много ме накефи и че главният герой имаше цигара в устата и мустак :speak:

Да това същото е

Вярно прилича на Ирак но повече ще ми хареса ако е във WW2 ;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.