Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

как да си направя лого за сайта...

Featured Replies

значи е за сървъра ни но съм мн ляв с photo shop да направя лого трябва ми няква програма или нещо по простичко

трябва да се получи нещо такова

(давам изображението като пример нищо лично към собственика!!)

Публикувано изображение

Щом си много ляв с photo shop ти препоръчвам gimp.Можеш да я намериш тук,а уроци и как се използва можеш да видиш тук.

Редактирано от betoveni (преглед на промените)

• Автор

някой може ли да ми каже как се казва шрифта на това примерното лого което съм дал?!

значи е за сървъра ни но съм мн ляв с photo shop да направя лого трябва ми няква програма или нещо по простичко

Публикувано изображение

Ами кажи точно за какво ти трябва лого и може да направя някакво Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображение

Дай повече инфо като рамери цвят и най вече за какъв сайт е Публикувано изображение

• Автор

еми логото тря да е 943х135 да е на тема диабло смисл нали както това по горе някав spirit нещо от сорта и да пише ZAX DIABLO II SERVER със този шрифт както на горното лого по тъмни цветове :question:

Редактирано от DeSeRtRoSe_ (преглед на промените)

еми логото тря да е 943х135 да е на тема диабло смисл нали както това по горе някав spirit нещо от сорта и да пише ZAX DIABLO II SERVER със този шрифт както на горното лого по тъмни цветове ;)

търси този шрифт някъде в гуугъл пиши Diablo Fonts и ще намериш този шрифт дето ти трябва

По точно ето тук се намира.Някаде в края на страницата е,търси Diablo Light / Heavy.

Айде, айде...може бая да се спори дали GIMP е по-добър от Photoshop. Защо тогава по фирмите ползват PS, а не GIMP? Или може би маркетингова политика? GIMP е добър редактор, амане мож да се мери с Photoshop каквото ида си говорим. Пък и май Фотошопа е по-лесен от GIMP-а :yanim: П.П. Това се казва хедър, а не лого. Лого е жълтата черупка на Shell, или "M" на Макдоналдс

• 3 години по-късно...

Абе на мен ми трябва да си направя картинка примерно на някакъв автомат и да си сложа до него името ми в ЦС плс кажете :eek:

Абе на мен ми трябва да си направя картинка примерно на някакъв автомат и да си сложа до него името ми в ЦС плс кажете :)

Има хиляди програми.. за хиляди такива начини.

Всички казват Фотошоп, защото той може всичко.

Дай автомата, дай името и ще имаш банера след 10 мин. :biggrin:

Публикувано изображение

На теб съм отговорил през лични съобщения. Дано съм успял да помогна.

На теб съм отговорил през лични съобщения. Дано съм успял да помогна.

След 3+ години човека все си е намерил решение :biggrin:

След 3+ години човека все си е намерил решение :)

Хаххаха...

Яко.

3+ години... ама в сайта му все още се вижда ясно... че не се е научил да прави хедъри. ;)

Абе трябва ми лого за сайт с награди апък фотошоп и подобни програми много ми куцат и спешно ми трябва лого за сайт с награди сайтът се казва Spe4eli.in (Не е реклама) ето примерно лого, но искам нещо по-добро ако някой може да помогне да пише :clap:Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.