Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търсачка в сайта ?!

Featured Replies

Може ли лякой да даде програма за правене на търсачки за сайтове защото нещо аз не мога да направя. намерих една Serach Maker или нещо от сорта но не намерих кей и за това имаше ограничения за търсачката които бяха доста незадоволителни но пък след като приключиш със задаването на това какво да търси ти генерираше кода готов за копиране в html документа . Та въпроса ми е има ли друга такава програма или пък има ли кейген за тази

Аз лично не се сещам за софтуер, който ще ти направи търсачка, но със сигурност има такъв. За да имаш търсачка на сайта си, обаче трябва:

1. Всичката ти информация, в която ще търсиш, да е в бази данни.

2. Да си намериш някой search скрипт и да си го сложиш на страницата. Пробвай в гугъл с "search script php" и ще намериш много.

3. Разбира се, там където хостваш да има PHP.

4. Поне малко да разбираш от писане на код.

:yanim:

Имам една търсачка изцяло на html много лесно се работи с нея само трябва във файла bd да добавяш информация. ако искаш мога да ти я пратя само пиши едно ЛС тъй като е няма качена.

dalai.lamia кой ти каза че трябва да е в БД информацията която ще се излича с търсачката?

Ами така си мисля, но явно не съм прав. Все пак, доколко е ефикасна една търсачка, която използва flat file?

Иначе се сетих за друго разрешение на проблема с търсачка - ето линк съм един безплатен скрипт:

http://www.sphider.eu/

dalai.lamia, има търсачки които търсят в БД. Има търсачки които търсят в flat file. има търсачки които търсят в .html документи. А иначе самата търсачка не се програмира чрез mysql.

От гуугъл предлагат услуга - вграждане на форма за търсене към твоя сайт, като тази форма можеш да я моднеш според вида на сайта ти - цветова схема, големина и т.н.

Иначе ако ти трябва търсачка, която да се рови в база данни, можеш да си напишеш сам, има уроци за това-> в web-tourist.net

А някаква търсачка, която да търси в няколко сайта. Например имам форум, Joomla, wordpress и да търси в тях едновременно.

Постижимо ли е това или по-лесния начин е с търсачката от google.com

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.