Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Станишев обяви кабинета си

Featured Replies

Ех nickfox, теб пък просто те очаквах да се включиш.... нямаше начин, даже и предварително знаех какво ще напишеш! Няма нужда, като слушам Станишев или Румен Петков, все е дна теб слушам (преми го като комплимент, ако искаш). А за армията, не ме говори - ПАЗИ БОЖЕ ФУРАЖКИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ!!! :yanim:

<{POST_SNAPBACK}>

Еххх,phantom, а ти ако не се опиташ да се заядеш с мен и да ме обидиш по един или друг начин, не можеш да спиш. Май пак искаш само твоето мнение да е меродавно, а другите сме тъпи и прости ако не сме съгласни с теб. Браво, типично по комунистически.

Ауу от кога стана ясновидец. Да не би да пиеш хапчета за познаване. Нищо лично.Даже се радвам. Приеми го като комплимент.

Хайде бъди по-толерантен към чуждото мнение и другите във форума. Недей да убеждаваш останалите колко те са на погрешно мнение, а ти си праведен.Всеки си има право на свое лично мнение. Няма смисла да се сдъвкваме. Кажи си твоето, аз моето, другите тяхното. Това е нормалното.

Започнах да чета първото мнение на Crusader - чета и си казвам, бравос! ами та аз няма защо да се включвам - то просто е казано перфектно, най-точните думи, страхотен подбор, силно, убедително и стигам до "И за това помислете,ако утре Ви се гласува......кой...........АТАКА,СОЦИАЛИЗЪМ,ДЕМОКРАЦИЯ.........или АЗ мога,знам,ще го направя/колкото и условно да звучи/........... " пак супер......

Но...

изведнъж по много странен начин човекът така чудесно изразил и моето становище стигна до абсолютно невероятен извод. Неведоми са пътищата на мисълта - едни и същи канали - различни резултати!

Crusader не си ли се замислял, че в белите страни избирателната активност е ниска, защото вече няма значение кой ще е и с какъв цвят ще е - те вече са поели по пътя и не им трябват табели, хора, които да ги съветват за посоката, щото вече всички пътища водят в една посока - с няколко дупки в асфалта разлика. Големи катаклизми няма, на националистическите партии са им сложени юздите, самите хора управляват каруцата без излишни рискове и смешни новости.

Също така да не забравяме, че всеки нов рано или късно става бивш. А когато на бившия му се даде нов шанс е много по-добре, голяма е вероятността да се почувства окрилен и по-отговорен, отколкото на новия изведнъж да му поднесеш пълната паница, а на него му текат лигите, не е се гушил досега. И гледа да се натъпче, щото ние българите втори шанс веднага не даваме, щом заплатите не сакачат драстично и не усещаме скока в собствените си гащи. А това на всеки политик е ясно, че за 4 години не става! Разбира се добра преценка може да нямаме, но засметка на това ни е къса паметта и даваме втори шанс в най-неподходящия момент на тези дето най-много плюят предишните или най-сладко обещават!

Аман от нови, потенциални бивши! Осъзнава ли някой, какъв късмет извади България с това, че Симеон ни доведе поне дотук (а не назад), щото изстрела си беше на тъмно? Следващият изстрел на тъмно при възможните нови избори може да рикушира в нас!

Редактирано от arti (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.