Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Рестарт на компютъра и черен екран след това!

Featured Replies

Здравейте! Веднъж на седмица компа ми се рестартира!!!!! Когато искам да си изключа компа, всичко си тръгва нормално, но след малко той се рестартира като вместо да зареди Windows-a ми излиза черен екран за няколко секунди!!!!! На него пише:

Press f8 For BBS POPUP

PC2-4300 Dual Channel Interleaved

Checking NVRAM..

Initializing USB Controllers .. Done.

1024MB OK и надолу нещо за Auto-Detecting Pri Master ATAPI CD-ROM,IDE Hard disk и 00 USB mass storage devices found and configurated

След което зарежда Windows за повече време от нормалното. Като си влезна в акаунта ми излиза прозорец Windows Microsoft Error Reporting. Аз цъкнах на Send error report. След това ми влезна в некъв сайт на български.

Там пише:

Стъпка 1: Разединете всички нови хардуерни устройства

Ако наскоро сте инсталирали ново хардуерно устройство, разединете го и се опитайте отново да стартирате Windows XP. Ако стартирате Windows XP, след като сте разединили устройството, е необходимо да се свържете с производителя на устройството, за да получите актуализирани драйвери за него или да научите за други известни проблеми.

Някой ще ми обясни ли какво значи това! sad.gif

Windowsa ми е на 2 години и досега не съм имал проблеми от този тип.

Ето ако някой иска хардуерната информация на компютъра:

HDD SAMSUNG SP2014N

Video card RADEON 9550 secondary

RAM 1024 MB

Дъно:ASRock P4V88+ (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, LAN)

Процесор: Intel Celeron D 345, 3066 MHz (23 x 133)

Моля помагайте!!!!!!!!!

Редактирано от vladols (преглед на промените)

• Автор

Там е работата, че никакво устройство не съм слагал. Само наскоро инсталирах драйвер за GSM Sony Erricson. Възможно ли е да е от това? :) За да мога да си прехвълям данни от компа на телефона.

щом Windowsa ти е на 2 години по-добре го праинсталирай вече мн му е.може да се оправи.успех :speak:

• Автор
щом Windowsa ти е на 2 години по-добре го праинсталирай вече мн му е.може да се оправи.успех :speak:

Аз отдавна премислям този вариант, но се не остава време затова питам! Мисля, че всъщност проблема е от старият вече Windows. Но все пак ако има още решения преди да преинсталирам, моля казвайте! :speak:

Като отваряш компа, за да наместиш кабелите провери и кондензаторите на дъното дали няма надути. Може и от тях да ти прави проблеми.

• Автор

Немога да отварям кутията за съжаление, защото компютъра ми е във гаранция! Може и от това да е причината. :lock: Благодаря за предложението!!!!!! ;)

Възможно ли е да е от вирус? :P

П.П. Питам за вируса, защото проблема винаги се появява в точно определено време (всяка сряда малко преди 00:00 часа).

biggrin.gif Еммм значи в краен случай си имаш някакво много добро приятелче на компа :) което да го хванат кара-станчовите ти прави белички ;) Един преинстал и е готов. Имах го същия проблем на старото PC ама го преинсталирах и се оправи ...... :)
  • Автор

Дано да е от това!! Защото ако е нещо хардуерно, ще бъде голям проблем!!!! Благодаря на всички все пак утре ще преинсталирам и ще видим какво ще стане. :) Ако продължава ще пиша. Bye! :wors:

• Автор

ОПРАВИ СЕ, ВЕЧЕ НЯМАМ ТОЗИ ПРОБЛЕМ! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif Цялата е била в някакъв изгубен драйвер в старият Windows! Единственото решение е било преинстал. cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.