Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за GA- P35C-DS3R...44 градуса,нормално ли е?

Featured Replies

От днес съм с това дъно и първото което ми направи впечатление е че по биос показва температура на дъното 44градуса.GF.P35C-DS3R.Притеснен съм и затова се обръщам за съвет.И двата радиатора на южния и северния мост задържам обратната страна на ръката си едва 10 секунди.

core 2-2,66GHz.4MB.BOX

GF 7900GS-256Mb

AC\BEL-340Wat.

Благодаря cool.gif

Редактирано от roskoboskogo (преглед на промените)

Височка е температурата за машина без клок и насред зимата ;) Постави някой вентилатор по кутията да създава течение вътре . Предполагам си с Боксовото охлаждане ;)

Добавено - И сега се сетих като видях ревизията на дъното ти ( дано наистина да е тази - 2.1 ! ) - що не си свалиш и инсталираш GIGABYTE Dynamic Energy Saver :) Доста ще спестиш от сметката за електричество , пък и ще облекчиш работата на , и без това , слабичкото захранване .

Редактирано от kokomil (преглед на промените)

• Автор
Височка е температурата за машина без клок и насред зимата ;) Постави някой вентилатор по кутията да създава течение вътре . Предполагам си с Боксовото охлаждане ;)

Добавено - И сега се сетих като видях ревизията на дъното ти ( дано наистина да е тази - 2.1 ! ) - що не си свалиш и инсталираш GIGABYTE Dynamic Energy Saver ;) Доста ще спестиш от сметката за електричество , пък и ще облекчиш работата на , и без това , слабичкото захранване .

23012008297bn5.th.jpg

Вентилато сложих ,може би ще помогне(за няколко минути задържа на 40 градуса).Включих ме го на 5 волта че направо ще литне компа.А за ревизията на дъното немога да да разбера какво е.Сега ще вляза в биоса да видя там.Иначе идеята е много добра за GIGABYTE Dynamic Energy Saver ,само да е такова.Иначе го дръпнах файла ама ...дали ще послужи...

ревизията на дъното ти ( дано наистина да е тази - 2.1 ! )

Незнам как да разбера... :)

Един вентилатор -добре ! Ама сложи и още един отпред да вкарва въздух, де ;)

Ревизията на дъното можеш да я видиш написана на самата дънна платка в долния ляв ъгъл на дъното ( надписчето е вертикално) !

• Автор
Един вентилатор -добре ! Ама сложи и още един отпред да вкарва въздух, де :)

Ревизията на дъното можеш да я видиш написана на самата дънна платка в долния ляв ъгъл на дъното ( надписчето е вертикално) !

rev-2.0 ;)

От днес съм с това дъно и първото което ми направи впечатление е че по биос показва температура на дъното 44градуса.GF.P35C-DS3R.Притеснен съм и затова се обръщам за съвет.И двата радиатора на южния и северния мост задържам обратната страна на ръката си едва 10 секунди.

core 2-2,66GHz.4MB.BOX

GF 7900GS-256Mb

AC\BEL-340Wat.

Благодаря cool.gif

Можеш ли да пуснеш един рапорт от еверест за клок,и един от CPU-Z?Какви са зададените волтажи?

Редактирано от питон357 (преглед на промените)

• Автор
Можеш ли да пуснеш един рапорт от еверест за клок,и един от CPU-Z?Какви са зададените волтажи?

65009169bs2.th.jpg

wwwua8.th.jpg

65009169bs2.th.jpg

wwwua8.th.jpg

Няма проблем.Подреди и вържи кабелите да не спират въздушния поток,сложи отпред един вент да вкарва студен въздух,другия ,който изважда топлия(провери пак посоката на въртене,нищо,че може да звучи глупаво,трябва да изсмуква въздуха cool.gif)трябва да е по-високо от вкарващия заради конвекцията и мисля,че работата ще стане.Ако те дразни шума,вземи нойзблокъри.Ако имаш място за страничен вент-слагай смело(трябва да духа навътре)Виж и дали нещо не пречи на въздуха да влиза и излиза свободно.Успех и пиши. :lol6:
  • Автор
Няма проблем.Подреди и вържи кабелите да не спират въздушния поток,сложи отпред един вент да вкарва студен въздух,другия ,който изважда топлия(провери пак посоката на въртене,нищо,че може да звучи глупаво,трябва да изсмуква въздуха cool.gif)трябва да е по-високо от вкарващия заради конвекцията и мисля,че работата ще стане.Ако те дразни шума,вземи нойзблокъри.Ако имаш място за страничен вент-слагай смело(трябва да духа навътре)Виж и дали нещо не пречи на въздуха да влиза и излиза свободно.Успех и пиши. ;)

Благодаря много за съветите ,ще са ми от полза... :wors: затварям капака и не му мисля повече,но и вентилатор системен и отпред cool.gif

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Сложих системен вент и отпред на кутията за входящия въздух и всички температури ми паднаха с 3 градуса. cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.