Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да разбера кой ми звани като е прекрит

Featured Replies

От няколко дена ми званят незнам защо, мисля че знам кой е, но не съм сигорен... Когато звъннат пише или "неизвестен" или "ограничен" моля кажете, ако има някакъф начин :/

От няколко дена ми званят незнам защо, мисля че знам кой е, но не съм сигорен... Когато звъннат пише или "неизвестен" или "ограничен" моля кажете, ако има някакъф начин :/

Има, оплакване в полицията със СЕРИОЗНИ аргументи и оператора може да ти каже (на полицията по-точни)

Няма начин да разбереш сам защото оператора не дава такава информация.Виж ако има някакво оплакване(официално) в полицията биха могли да съдействат на същата.

Това е функцията на ,,ограничен" да не се разбере кой те търси! дни,а не дена - сигурен,а не сигорен - някакъв,а не някакъф - звънят,а не званят ?????? cool.gif

Редактирано от bob4o (преглед на промените)

Може да е просто домашен телефон - тях не винаги ги изписва. Освен това, като звънят, вдигни да видиш кой е ;)

Двама капути близо месец ми дишаха в слушалката. Оплакване в централата на оператора бе достъчно, да разбера телефонния номер и да филтрира sms-те до мен. Операторът ме посъветва да подам оплакване на "куките". Онези явно са се трогнали, защото настана тишина и спокойствие.

ако човека не иска да разбереш кой е няма да разбереш, ама тука няма да пиша как се прави това за да не давам лоши идеи на някои игриви хлапета.

иначе ако е балък и звъни от негов домашен телефон или абонамент на ГСМ тогава някой от телефонните оператори през който минава разговора може да ти даде номера му.

при позвъняването има винаги информация за номера но тя е за разчитане от професионалните оператори а не от нашите телефончета.

напромер като звъниш в полицията те ти виждат номера колкото и да си го скрил.

при позвъняването има винаги информация за номера но тя е за разчитане от професионалните оператори а не от нашите телефончета.

напромер като звъниш в полицията те ти виждат номера колкото и да си го скрил.

Gizmo, въпроса не е в телефона, а в управлението на сигналинга

• 3 седмици по-късно...

Всъщност е възможно да разбереш кой ти се обажда и по-точно да ти показва номера му.За целта трябва да си абонат на сметка и въпросния "дразнител" да звъни от мобилен телефон и да си е скрил номера.Той го крие чрез услугата на операторите CLIP а на теб ти трябва услугата CLIR или CLIR е за скриване на номера а др наименование беше за услугата която ти трябва (ако не бъркам наименованията).И така ако си на сметка отиваш в офис-магазина на твоя оператор и искаш да ти активират тази услуга.Мисля че се плаща но е евтино и както вече казах номера ще ти се покаже ако този който го крие звъни от GSM.

Това си го спомням от преди доста време и за това немога да ти кажа с точност но имаше нещо такова ;)

Редактирано от nanobanano (преглед на промените)

Всъщност е възможно да разбереш кой ти се обажда и по-точно да ти показва номера му.За целта трябва да си абонат на сметка и въпросния "дразнител" да звъни от мобилен телефон и да си е скрил номера.Той го крие чрез услугата на операторите CLIP а на теб ти трябва услугата CLIR или CLIR е за скриване на номера а др наименование беше за услугата която ти трябва (ако не бъркам наименованията).И така ако си на сметка отиваш в офис-магазина на твоя оператор и искаш да ти активират тази услуга.Мисля че се плаща но е евтино и както вече казах номера ще ти се покаже ако този който го крие звъни от GSM.

Това си го спомням от преди доста време и за това немога да ти кажа с точност но имаше нещо такова ;)

Явно си го спомняш много лошо, защото няма почти нищо вярно в писанията ти: http://mtel.net/mobiltel/services/services...4a55c8b7d7&

• 6 месеца по-късно...

и на мен ми правят същия номер на домашния телефон. дишат ми в слушалката и т.н. няма ли някакво устройство, което да показва номера, въпреки че е скрит? явно само ми остава да подам жалба в полицията ohmy.gif

mога ли да си прекарам телефонните обаждания през компютъра и някак да видя кой ми звъни?

Редактирано от killah (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.