Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Безплатен Хост

Featured Replies

Според вас кой е най-добрият безплатен хост.Мисля да си направя форум за турнири сигурно по counter-strike 1.6. и за филми и т.н.

Досега съм си правил форум от kaldata.com,forumotion.bg,още няколко но незнам досега не съм намирал перфектен хост,ако знаете някой,кажете.

Благодаря ви предварително :).

• Автор
my32.net, 100webspace.com, freehostia.com

Мерси много,можеш ли да ми обясниш freehostia,стъпка по стъпка как точно става,че бях опитал ама не стана ?

Сега видях тоя сайт my32.net ,аз не говорех за такъв сайт,исках да кажа нещо като готов хост,ако така се казва.

Например като kaldata.com или forumotion.bg....нещо такова.

Редактирано от LST-_-Lokomotiveca (преглед на промените)

Според вас кой е най-добрият безплатен хост.Мисля да си направя форум за турнири сигурно по counter-strike 1.6. и за филми и т.н.

Досега съм си правил форум от kaldata.com,forumotion.bg,още няколко но незнам досега не съм намирал перфектен хост,ако знаете някой,кажете.

Благодаря ви предварително :).

Привет!

Перфектен безплатен хост няма! Freehostia е сравнително добър избор, но в отношение поддържане е ужасно! Понякога спират компютрите (или забиват - не знам) и сайтът не се вижда! Първо съм започнал с това, но бързо осъзнах че няма да стане... За това ти трябва или хостване от твоя компютър, или платен... Но тъй като тепърва навлизаш в областта, freehostia.com е най-добрата алтернатива за теб!

Сравнително просто е да се оправиш с него... Само си правиш акаунт и следваш стъпките за инсталиране в readme файла на всеки форум! :wors: Това е!

Поздрави!

Не четете ли какво ви обяснява или не можете да го разберете? Пита за хост в който като се регнеш и ти дават готов форум, а не хост на който да си качиш файловете и да си инсталваш форума.

И на всичкото отгоре вече имаш такава тема: http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...mp;#entry765004

Не четете ли какво ви обяснява или не можете да го разберете? Пита за хост в който като се регнеш и ти дават готов форум, а не хост на който да си качиш файловете и да си инсталваш форума.

И на всичкото отгоре вече имаш такава тема: http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...mp;#entry765004

Привет!

Явно само ти си разбрал обяснението! :whist: Защото колкото и да го препрочитам, все ми звучи еднакво... А и freehostia...сещаш се! :)

Поздрави!

Привет!

Ето това обяснява добре какво иска да каже:

Сега видях тоя сайт my32.net ,аз не говорех за такъв сайт,исках да кажа нещо като готов хост,ако така се казва.

Например като kaldata.com или forumotion.bg....нещо такова.

Щом не говори за сайт като my32.net, а за нещо като готов хост, както е дал пример за forumotion значи търси нещо такова...регваш се и ти дават форум :)

А сега баш по темата biggrin.gif - не се занимавай с такива форуми. Вземи потърси информация в нета (даже и тук трябва да има обяснения) и се научи как да си инсталираш сам форума. Не е кой знае колко сложно, стига да имаш желание. Теглиш си форум, теглиш си и някой FTP клиент, качваш форума на някой безплатен хост (примерно freehostia-та) и си го инсталираш сам. Само ти трябва малко информация как да работиш с FTP клиента, как да си инсталираш форума и смятам, че с администрирането ще се справиш. Тия сайтове дето се регваш и ти дават форум са все едни и същи. Няма най-добър...

И все пак ти си знаеш :whist:

• Автор

Мерси много на всички,сега си направих един форум,че това може би е най-добрият безплатен хост за момента,но нещо немога да правя категорий и форуми,правя ги от админ панела и се пише "няма форуми".Ако искате може да се регистрирате и да ви направя адмнии да разгледате админ панела и да ми кажете дали може да се правят категорий и форуми.

Ето линк: http://friendshipforever.bulboard.com/

Виж им помощния форум тук. Има такава тема. Проблема ти е в правата на създадените от теб форуми и категории

• Автор
Виж им помощния форум тук. Има такава тема. Проблема ти е в правата на създадените от теб форуми и категории

Еми направих ама пак нестава,реших да си направя форум пак на forumotion.com,защото немогат да се добавят емотикони.

Еми направих ама пак нестава,реших да си направя форум пак на forumotion.com,защото немогат да се добавят емотикони.

Ъъъ...сигурно хоста ти не поддържа PHP , или просто хоста не поддържа качване на емотикони biggrin.gif

• 2 седмици по-късно...

Напоследък ползвам този и предпочитанията ми определено клонят към него. Предлага доста повече от подобните и споменати тук хостинги:

Link>> banner3.gif

- 250 MB of Disk Space

- 100 GB Bandwidth

- Your own domain hosting

- cPanel Control panel

- Over 500 website templates ready for download

- Free POP3 Email Box and Webmail access

- FTP and Web based File Manager

- PHP, MySQL, Perl, CGI, Ruby.

- No Ads at all !

Единствения недостатък е че е в САЩ и по някога, макар и все по-рядко има проблем със свързаността към сървърите :huh:

хора, хостове много ама ако може някой да спомене име на хост в който домейна не е от типа:

mysite.REKLAMA.com

а да е нещо от сорта :

mysite.com/bg/net/biz/info

много благодарности предварително

обиколих вече към 15-20 сайта за хостинг и всичките искат пари за хост без реклама...

Редактирано от No_ReSponSe (преглед на промените)

хора, хостове много ама ако може някой да спомене име на хост в който домейна не е от типа:

mysite.REKLAMA.com

а да е нещо от сорта :

mysite.com/bg/net/biz/info

много благодарности предварително

обиколих вече към 15-20 сайта за хостинг и всичките искат пари за хост без реклама...

В по-горния ми пост няма форсирани реклами, но не разбрах съвсем въпроса ти. Искаш сайт в който ти дават и безплатен домейн по избор ли?

имам предвид да е

домейн . ком

а не

домейн . няква глупост . ком

да е изчистено щото мисля да правя сайт за едни приятели пък със надбавка след името изглежда много непрофесионално

имам предвид да е

домейн . ком

а не

домейн . няква глупост . ком

да е изчистено щото мисля да правя сайт за едни приятели пък със надбавка след името изглежда много непрофесионално

За подобни професионални напъни се закупува платено домейн име cool.gif Иначе оня хостинг е най-добрия като за безплатен :huh:

Ами можеш да пробваш в My32. Даже си има и инсталирани скриптове за форуми и т.н.

My32.net са сравнително нов и наистина стабилен български безплатен хостинг провайдер. Единственият им недостатък е, че публикуват реклами от Google, които могат да бъдат премахнати по всяко време с един платен SMS (1,20 лв/месечно).

Но за всяко интернет общество, било то форум, блог, или портал, е препоръчително да инвестираш в качествен платен хостинг. В България можеш да намериш такива на ниска цена, дори с подарък безплатен домейн при поръчка за една година. Платиш ли за качествен хостинг, рядко можеш да очакваш внезапни прекъсвания и проблеми с базата данни.

My32.net са сравнително нов и наистина стабилен български безплатен хостинг провайдер. Единственият им недостатък е, че публикуват реклами от Google, които могат да бъдат премахнати по всяко време с един платен SMS (1,20 лв/месечно).

Но за всяко интернет общество, било то форум, блог, или портал, е препоръчително да инвестираш в качествен платен хостинг. В България можеш да намериш такива на ниска цена, дори с подарък безплатен домейн при поръчка за една година. Платиш ли за качествен хостинг, рядко можеш да очакваш внезапни прекъсвания и проблеми с базата данни.

За реклмаите е разбираемо да ги слагат(все пак трябва да изкарат пари от някъде), но това със powered by-а вече идва в повече, защото се появява на всякъде по кода и размества някои неща по сайта <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_wink.gif' alt=';)'> Например имах един Test IP.Board и те се появяват по средата на поста. Иначе си имат и плюсове, но аз си карам на 000, за сега поне. Имат доста темплейти, но не съм ги раглеждал дали стават...

• 15 години по-късно...
  • 4 месеца по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.