Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Програма за Видеомонтаж която да може да забавя кадри

Featured Replies

Трябва ми програма за видеомонтаж която може да прави "забавен кадър" но да върви гладко на забавен кадър като например клиповете на Планета или по точно "Глория - Ако те няма" и др. подобни !

Adobe premiere pro трябва да може да прави това, аз като си нямах друга работа и се изръсих 45 евро за книгата за да разбера че тая програма на мене не ми трябва...

Успех!

• Автор

Еми моля ако някой знае как става номера с Primiera - та да ми каже точно къде щракам :S

Adobe premiere pro трябва да може да прави това, аз като си нямах друга работа и се изръсих 45 евро за книгата за да разбера че тая програма на мене не ми трябва...

Успех!

Остава bigger да прежали US$799 за Adobe Premiere Pro CS3. Хехе, добър "съвет" даваш...

24burn9.jpg

• Автор

Аз я имам primier-ата докараха ми я.Ама от къде да забавя скороста и да се движи глатко клипчето ?

Я па тоя, версията premiere pro 2 се сваля направо от сайта на Адоб и после в гугъл.ру се търси с думата скачать и се сваля един плугин за да върви по-гладко, сещаш ли се бе Кастрист?

Не мога да обяснявам как работи щото не я ползвам пък и книгата ми е на френски и е 570 стр. барабар с картинките.

Обаче ако си в България потърси и ще намериш линк точно за учебника в електронен вид качен на сайт от рода на дада.бг

Ето на тази снимка долу в ляво е картинката на оригиналната версия на книгата писана от Адоб, така ще можеш да я разпознаеш и по картинката преди да свалиш файла:

http://www.microapp.com/modules/fiche_prod...7708&couv=1

Да, и със Sony Vegas Movie Studio (или Paltinium) би трябвало пак да става, по-евтинко е.:help wanted3:

Ето пример: тук.

Ta за Adobe Premiere Pro CS3. Според мен CS3 има нов момент в сравнение със старите версии ето това:

The new slow motion capabilities are easy to use and produce stellar results. You simply place a clip on the timeline, select Time Remapping from the Clip Effect menu and, by adding keyframes, you can smoothly increase or slow a clip's frame rate, even to the point of freezing a frame or reversing direction.

bigger, не се надявай да постигнеш някакво много високо качество, защото видеото трябва да е със сериозно качество. Няма да постигнеш лесно ефекта на професионалния хардуерен и софтуерен видеомонтаж, където се снима със специални камери с висока скорост (fps).

Добавено по-късно:

Я па тоя, версията premiere pro 2 се сваля направо от сайта на Адоб и после в гугъл.ру се търси с думата скачать и се сваля един плугин за да върви по-гладко, сещаш ли се бе Кастрист?

..........................................

Може да се държиш малко по-учтиво, аз с нищо не съм те предизикал. Гледам, че даваш акъл за разни пачове, ръце или крака...

Редактирано от Mithu (преглед на промените)

Може да се държиш малко по-учтиво, аз с нищо не съм те предизикал. Гледам, че даваш акъл за разни пачове, ръце или крака...

Аз се мъча тука да помагам на човека и му давам точния съвет, а па ти първо гледаш да го уплашиш че няма да има 800 гущера да плати. И това само от завист че не си бил пръв да дадеш акъл. От това което си писал после става ясно че знаеш как да му помогнеш, но първо си предпочел да се опиташ мене да ме изложиш, ама не ти мина номера. Той доста бързо те успокои че я е намерил програмата.

Не съм писал нито пач, нито крак а плугин, нарочно щото знам че ти ползваш само лицензиран софтуер и тука за кракване не дават открито за се пише. Просто съм се погрижил да ти спестя изкушението да докладваш че някой нарушава правилника. А на тебе що ти пречи какъв акъл давам?

Аз се мъча тука да помагам на човека и му давам точния съвет, а па ти първо гледаш да го уплашиш че няма да има 800 гущера да плати. И това само от завист че не си бил пръв да дадеш акъл. От това което си писал после става ясно че знаеш как да му помогнеш, но първо си предпочел да се опиташ мене да ме изложиш, ама не ти мина номера. Той доста бързо те успокои че я е намерил програмата.

Не съм писал нито пач, нито крак а плугин, нарочно щото знам че ти ползваш само лицензиран софтуер и тука за кракване не дават открито за се пише. Просто съм се погрижил да ти спестя изкушението да докладваш че някой нарушава правилника. А на тебе що ти пречи какъв акъл давам?

Уважаеми(а) Гизмо, не си дал точния съвет, най-малко желая да се конкурирам с "компетентните" ти и подвеждащи коментари. Още в началото писах за това. Твоят "съвет" да тегли по-стари версии на Premiere е доста заблуждаващ, не знам с какво помагаш. Може да видиш цитата на английски от мен по-горе за Premiere CS3...

Всички знаем, че в България картинки се гледат с предимно с Photoshop. Философията ти в случая е излишна, не знам за какво "докладване" от мен говориш.

Ако bigger се е оправил, ще се радвам. Кой "пръв" или втори му е дал акъл - хич не ми дреме. :)

Твоят "съвет" да тегли по-стари версии на Premiere е доста заблуждаващ, не знам с какво помагаш. Може да видиш цитата на английски от мен по-горе за Premiere CS3...

Инсталирай последната версия и след 30 дена ще видиш колко ще работи. Ако я намериш от купен диск е друга работа, но това дето го дават да го сваляш без пари от сайта е направено да спира да работи даже и да си попълнил номер който на пръв поглед го приема програмата. На торентите не случайно се мъчат хората да свалят retail версията вместо за няколко минути от сайта на Адоб да си я дръпнат Premiere CS3.

И аз за по-интересно ползвам Encore DVD 2.0 което пак е предишната версия. Що ли съм толко тъп да ползвам стара версия като знам да чета на 4 езика и да пиша на три от тях разбираемо?!

Ми тъп съм щото не ми се купува точно сега нова щайга за да ми работят добре на нея последните версии на Адоб и Скайп.

Ти от къде го знаеш човека с какъв процесор работи?

Инсталирай последната версия и след 30 дена ще видиш колко ще работи. Ако я намериш от купен диск е друга работа, но това дето го дават да го сваляш без пари от сайта е направено да спира да работи даже и да си попълнил номер който на пръв поглед го приема програмата. На торентите не случайно се мъчат хората да свалят retail версията вместо за няколко минути от сайта на Адоб да си я дръпнат Premiere CS3.

И аз за по-интересно ползвам Encore DVD 2.0 което пак е предишната версия. Що ли съм толко тъп да ползвам стара версия като знам да чета на 4 езика и да пиша на три от тях разбираемо?!

Ми тъп съм щото не ми се купува точно сега нова щайга за да ми работят добре на нея последните версии на Адоб и Скайп.

Ти от къде го знаеш човека с какъв процесор работи?

Какво отношение има този коментар с темата? Още малко освен процесор ще поискаш ЕГН, не си точен(а)...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.