Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

bluetooth проблем

Featured Replies

взех си лаптоп HP 6715b пише че има блутуут ама като отворя долу капачето кадето трябва да е няма нищо само шината в която се включва това нещо продават ли се някаде такива модули като платки не искам да си вземам такъвдето е USB а да си ми е вграден ako някои се е сблъсквал с такъв проблем моля помощ :love:

взех си лаптоп HP 6715b пише че има блутуут ама като отворя долу капачето кадето трябва да е няма нищо само шината в която се включва това нещо продават ли се някаде такива модули като платки не искам да си вземам такъвдето е USB а да си ми е вграден ako някои се е сблъсквал с такъв проблем моля помощ :shock11:

Ако е в гаранция, знаеш какво се прави, нали? :shock11:

Аз съм виждал такива модули за вграждане да се продават, но цената им беше малко по-голяма от на USB и това ме очуди (вече не помня точно колко). ohmy.gif

Конкретно: в Пловдив, в Капана, в магазин за електронни компоненти - преди няколко месеца :yanim:

А сигурен ли си, че модулът липсва? Провери с Everest или друга програма, която да ти покаже наличния хардуер. Може да не е инсталиран необходимия драйвер?

На моя [HP Compaq nx9420], инсталирам допълнително драйвер за Integrated Module with Bluetooth Wireless (от сайта на HP), за да работи нормално.

С този в Windows нещо не работеше, както се очаква. cool.gif

Редактирано от nahalnik (преглед на промените)

• Автор
Ако е в гаранция, знаеш какво се прави, нали? :)

Аз съм виждал такива модули за вграждане да се продават, но цената им беше малко по-голяма от на USB и това ме очуди (вече не помня точно колко). ohmy.gif

Конкретно: в Пловдив, в Капана, в магазин за електронни компоненти - преди няколко месеца :ph34r:

А сигурен ли си, че модулът липсва? Провери с Everest или друга програма, която да ти покаже наличния хардуер. Може да не е инсталиран необходимия драйвер?

На моя [HP Compaq nx9420], инсталирам допълнително драйвер за Integrated Module with Bluetooth Wireless (от сайта на HP), за да работи нормално.

С този в Windows нещо не работеше, както се очаква. cool.gif

ми отворих капачето отдолу и го нямаше а шината е там еми сега за гаранцията няма да се правя на луд щото съм го чакал много време ама

мисля да си взема такова от там дето казваш мерси много за помоща

От сайта не става категорично ясно дали всички модели от фамилията имат блутут - справка.

Но има сигурен начин да се провери за секунди, не е необходимо да се отварят разни капачета а да се погледне дивайс мениджъра. Ако има такова устройство то ще е в списъка или ще има неразпознат хардуер с жълт цвят, плачещ за драйвери. Възможно е да инсталиран коректно но да не е инсталиран блусолей или подобен комуникационен софтуер.

Един блутут в изпълнение на външна флашка е на цена 10 лева с ДДС. Подмяната на лаптопа поради липсата на това устройство вече не е възможна. Остава варианта за флашката. Освен това този хардуер не се използва денонощно и неговото свързване, когато се наложи не е болка за умирачка.

• Автор

еми мисля да направя това което казваш аз няма да го ползвам толкова често така че ще си взема такова за 10 , 15 лева и така

то го няма в дивайс мениджъра нали ти казвам предишния ми беше 6715s и вътре в капачето беше това нещо на самото капече е и нарисуван тм знака за блутуут платката си беше вътре а в тоя я няма модела е така сигурно а там кадето трябва да е тая платка е празно и само буксичката в която се включва е там ама няма нищо ще си взема такъв усб

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.