Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислите за "името" на предишния ?

Featured Replies

Много хубаво именце! Браво, адашке!

ПП. В акта ми за раждане не пише "Трамвай" :nono:

• Отговори 643
  • Прегледи 42,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

ми......... така ми викаше мама :nono:

чудя се твойта майка как ли ти вика? :)

Много хубаво именце! Браво, адашке!

Много хубаво име днес обаче имат Имен ден така, че адашите да не се услушват като .....ай да не казвам ми да почерпят!!!

тъйййййййй ли? Какъв ден, викаш, е днес?

ми......... така ми викаше мама :nono:

чудя се твойта майка как ли ти вика? :)

Като малък ми викаше Мацко, сега Имилчо или Еми.

Много хубаво име днес обаче имат Имен ден така, че адашите да не се услушват като .....ай да не казвам ми да почерпят!!!

Я! ohmy.gifohmy.gif Аз обикновено празнувам на св. Арахангел Михаил (08.11). Какво е днеска?

Редактирано от Tramway (преглед на промените)

Св. Емилия произхожда от богат благороднически род. Тя е майката на св. Василий Велики и на Св. Макрина, както и на още пет дъщери и трима синове. Двама от синовете ѝ — епископите Григорий Нисийски и Петър Севастийски са обявени за православни светци. Много голямо влияние върху децата в семейството оказва най-голямата дъщеря на Емилия - Св. Макрина, която чрез своите беседи им внушава Божията любов и ги кара да се обърнат към чистия живот. След като децата ѝ напускат дома ѝ, св. Емилия и най-голямата ѝ дъщеря основават женски манастир. [1] Емилия разделя семейното имущество между децата си и освобождава робите и робините. Много от освободените робини се присъединяват към тях. Те се отричат от света и така се образува девически манастир, където те всички живеят под един покрив и делят всичко по равно. Те живеят в смирение и любов и в тях няма нито гняв, нито завист, нито ненавист, нито презрение. Те се отричат от суетата и тщеславието. Славата им е в това, че никой не ги познава, богатството им - в нищетата, тяхната храна - въздържанието. По този начин Емилия доживява дълбока старост. Когато починала, по нейно желание е погребана в малък семеен параклис при мъжа си и един от синовете ѝ. Обявена е за блажена.

Паметта ѝ се почита на 30 май.

Оооо, тъй ли било? Много добре. ЕМИИИ! Къде са намираш? Аз днес и утре съм в София. Ако и ти си тук, давай да са черпим!

Абе аз съм Кремена, ама като е за идеята - одма ставам Емилия :nono:

Адаш, с кво ще ги черпим? :)

Абе аз съм Кремена, ама като е за идеята - одма ставам Емилия :nono:

Адаш, с кво ще ги черпим? :)

Дай първо себе си да почерпим.

все по-симпатичен ми ставаш :nono::) :) адаш, колега-конструктор, чудесни идеи за събуждане............ хм.......... :)

ей, Лесли, не се пререждай - и за теб ще има питие ;)

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Звучи сладурско :nono:

Ееее..изпревари ме един трамвай laugh.gif

Ами понеже той все бърза, че трябва график да спазва.

Имах един колега-машинист от Англия, Лесли са казваше. Голям симпатяга и зевзек.

все по-симпатичен ми ставаш :) :) :) адаш, колега-конструктор, чудесни идеи за събуждане............ хм.......... ;)

ей, Лесли, не се пререждай - и за теб ще има питие ;)

Еми, ти какво конструираш? Щото аз съм и машинист, и конструктор, и инженер, и..... май и всичко останало.

Казват, че била вечна.................... :)

Казват, че била вечна.................... :)

Амбър е другото име на кифлибара, ама той не е много вечен, тъй като е вкаменена борова смола.

А за Емито вече си писах мнението - име и половина, даже две без петнайсе!

Ами понеже той все бърза, че трябва график да спазва.

Имах един колега-машинист от Англия, Лесли са казваше. Голям симпатяга и зевзек.

То името си върви с тия екстри biggrin.gif:) Радвам се, че поне не се налага да обяснавм, че името се използва и за мъже, и за жени :)

аз пък мисля, че Трамвай №19 повече ми харесва... :)

То името си върви с тия екстри biggrin.gif:P Радвам се, че поне не се налага да обяснавм, че името се използва и за мъже, и за жени :P

аз пък мисля, че Трамвай №19 повече ми харесва... :wors:

Лесли, ти обичаш ли бира? Щото колегата ми са наливаше като цистерна (и аз тъй), а пък беше само с 10 кг по-тежък от мен (аз съм 178 см и 59 кг). Туй едно на ръка. Но преди да са срещнеш с него трябва да си добре изпикан, щото направо са напикаваш от смях само като ти каже едно дълго "Hi-i-i-i" (Ха-а-а-а-й) и беше вечно ухилен до уши, и непрекъснато правеше разни маймунджулуци с лицето. Ако и ти си такава, направо е супер! Блазя на гаджето ти!

Не си падам много, много по бирата ..., ама все една бира ще успея да изпия (обикновено като пробвам с повече и ми става тежко.. laugh.gif ) Виж за британския акцент ...и аз мога да го докарам, пък усмивката лесна работа. laugh.gif

Ама майнмунджилъци не правя, съжалявам :wors:

П.П. А, значи, без горепосочените критерии гаджето ми е за оплакване, така ли laugh.gif

Не си падам много, много по бирата ..., ама все една бира ще успея да изпия (обикновено като пробвам с повече и ми става тежко.. laugh.gif ) Виж за британския акцент ...и аз мога да го докарам, пък усмивката лесна работа. laugh.gif

Ама майнмунджилъци не правя, съжалявам :P

П.П. А, значи, без горепосочените критерии гаджето ми е за оплакване, така ли laugh.gif

Неее, разбира се! Просто с хубаво, весело и засмяно момиче, каквото предполагам си, той сигурно е много щастлив! Туй не са критерии. Отивам да пийна една-две студени бирички, ще пийна за твое здраве и успех на изпитите. Наздраве! :wors:

Когато го казвам първото нещо ,което ми идва на ум е бира"Загорка"

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.