Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кое е по-добро решение...?

Featured Replies

Здравейте, според вас кое е по- добър вариант: малайзийски Panasonic (конвенционален) или инверторен Midea за същите пари. Говорим за около 900 лв. с монтажа !

Аз съм твърдо за Панасоника! Има и инверторни модели за тези пари като ТОЗИ но вече зависи какъв обем ще отопляваш/охлаждаш! Виж и ТАЗИ ТЕМА мисля че ще ти е от полза!

Редактирано от driver_sl (преглед на промените)

• Автор
Аз съм твърдо за Панасоника! Има и инверторни модели за тези пари като ТОЗИ ...

Да, но цената на този модел е без монтажа и ще се вдигне с около 150-200 което е над лимита вече.

P.S. Мерси.

P.S. Подсказвам че Panasonic-a e YW-12GKE

Редактирано от stoian_angelov (преглед на промените)

YW не е малайзийски Panasonic :-)

Бягай далече от инвертор Мидея, по добре събери още парички, и без тора поне 2 месеца няма да ти трябва климатик.

Все пак климатик се купува веднаж за поне 6 до 10 години.

Ако много имаш мерак по-добре неинвертор Мидея, пред неинвертор Panasonic а и влизаш в цената още сега.

• Автор
YW не е малайзийски Panasonic :-)

Малайзийски е :-)

Ако много имаш мерак по-добре неинвертор Мидея, пред неинвертор Panasonic а и влизаш в цената още сега.

За неинверторните Мидея няма смисъл да говорим, а в момента Panasonica влиза в цената!

Целта ми е сравнение на конвенционален от средния клас с инверторен от ниския клас.

Поздрави!

Редактирано от stoian_angelov (преглед на промените)

Мерси!

Няма ли други желаещи...? :P

ОПРЕДЕЛЕНО ПАНАСОНИКА Е ПО-ДОБРИЯ ИЗБОР. МИДЕИ-те не са много добри, особено за отопление.

Имам собствени наблюдения как работят.

• 3 седмици по-късно...

Купувай инвертор... 2008 година се чудиш между конвенционален и инвертор... инвертора бие отвсякъде конвенционалния... просто няма място за сравнение... ако трябва си събери още пари ама не си вземай конвенционален пък било то и панасоник... каквато и марка да е тва е компресор, а тея конвенционалния им ебават мамата на компресорите за нула време.. както си решиш аз ако съм не бих се замислял изобщо за конв. Успех !!

• 1 месец по-късно...

Може би е малко късно ,но-от китайските ''оригинали'' :wors: ,наи добрите са Мидейките/говорим за конвенционален,не инверторен/,при тях наи-важната им част е качествена-компресора/китайска Тошиба/.Също добри са TCL-ките,но при тях малко се развалиха работите,защото им намалиха с една бройка питите,инъче и те стават.

• 2 седмици по-късно...

не е зле философите - подържници на инверторните Медеи да си отбележат кой клас са тези китайски чудеса - клас Д И какъв му е далаверинга на такъв инвертор ? само е бъкан с електроника готова да сдаде богу дух ...и евентуално не е склонен лесно да замръзва - едно + че все пак ...... ако ще е инвертор - задължително качествен ....фуджитсу например ...иначе обикновен :wors:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.