Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

въпрос относно оверклок

Featured Replies

искам да попитам освен , че се заключва PCIEx шината която е 100MHz, трябва ли да се заключи и PCI шината която е 33MHz

Редактирано от kokomil (преглед на промените)

До колкото знам когато заключиш ПСИ-Е шината и ПСИ шината сама се заключва.

При мен не се заключва сама. На 33 ли да остане или на повече? PCIEx е на 101.

Щом не се заключва сама я заключи на 33мхц.При мен например сама се заключва.

• Автор

някой знае ли как да намаля Vcore дропа. Напрежението се движи от 1.38V до 1.42V.

Дъното е К8V-XE /CPU Athlon64 3200+(2.2GHz). В момента работи на 2.53GHz при шина 230, temp. 36-37C

Ами освен ако не му направиш някакъв мод мисля,че няма начин.А тва че се движи имаш предвид,че задаваш от БИОС-а 1.42,а работи на 1.38.Така ли? Или при натоварване спада до 1.38?Ако е второто това е vDoop.

• Автор

Tова си е по дефолт така. Като пусна CPU Z или PROBE непрекъснато се мени напрежението дори и без натоварване

И оше нещо да питам, за да не отварям нова тема. Някой знае ли множителите на Х2 5000+, 5200+, 5400+, и 5600+

Ами това е така защото на default напрежението на процесора ти е на auto и се мени в зависимост от натоварването.Ако го зададеш точно на 1.38 да кажем(не знам точно колко е нормално за твоят процесор) ще си стой на толкова. ;)

Tова си е по дефолт така. Като пусна CPU Z или PROBE непрекъснато се мени напрежението дори и без натоварване

И оше нещо да питам, за да не отварям нова тема. Някой знае ли множителите на Х2 5000+, 5200+, 5400+, и 5600+

На Х2 5200+ е множителя е 13.5,аз съм с такъв,за другите-сори но незнам!

...Някой знае ли множителите на Х2 5000+, 5200+, 5400+, и 5600+

Х2 5000+ 13х 2600 MHz 512K L2 Cache

Х2 5200+ 13х 2600 MHz 1024K L2 Cache

Х2 5400+ 14х 2800 MHz 512K L2 Cache

Х2 5600+ 14х 2800 MHz 1024K L2 Cache

Както виждаш разликата между 5000+ и 5200+ е в L2 кеша, същото важи за 5400+ и 5600+.

• Автор

+13х и +14х това би трябвало да означава, че лесно се клокват. При шина 250 .. х13(х14)=3250(3500) MHz. Дали атлона може до толкова?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.